Oooo süper. Kolay gelsin.Yok ben yeniyeyim. O kadar yürüdüm boşa mı gitsin?? Valla gece yorgunluktan uyuyamadım. Bugün de nöbetçiyim zaten bütün gün yürüyeceğim
Afiyet olsun canımbugünün menüsünü yazarr kenara çekilirimmmm
karnım tokken az menü yazmak kolay oluyo
uyanınca tarçınlı kahve üzerine elma sirkeli ılık su
sabah 11:30
yumurtalı pazı kavurma,nescafe ve 1 dilim peynir
öğlen
sınır koymadan zencefil, zerdeçallı ayran (bu direnci kırmam lazım)
akşam
sınır koymadan zencefil, zerdeçallı ayran ve salata
aralarda nescafe, yeşilçay
su 2 lt.
spor yaparsam yazarım
Elhan
Allah yardımcımız olsun kolay değil işimizbu hafta sonundaki sokağa çıkma yasağından tırsıyorum ne yesekte kilo almasak 3 canavar hep yiyolar benim inadıma inadımaaa şimdi bişilerde isterler yaparım ama yaaaa
Şimdilik bu kadarcik...
Kaptanlarim veeee4.Takimla Adim Yarisi Tablosu
Pazartesi Sali Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Toplam @Tostombalakanne 30.042 Cordelia 28.012 Zipzip- 16.005 E Elif_Eylul 15.012 Penguen 14.155 Elhan 13.845 S sulisim 13.665 bengisu022 13.210 @I-cell_84 13.069 kackaloribu 10.478 Mucizemsn 10.101 Mefkurem 10.037 selensu82 9.273 Chedarice 8.759 North River 8.248 Kmsl Hnd 8.243 Ni454 8.113 B Beklenen2 3.523 sardunya1038 1.910
Kaptanlarim veeee
@TostombalakannePenguen Elhan S sulisim bengisu022 @I-cell_84 kackaloribu Mucizemsn Mefkurem selensu82 Chedarice North River Kmsl Hnd Ni454 B Beklenen2 sardunya1038 kızlar yürüyüşleriniz gerçekten muhteşemmmm. Yürümeye devam.
Ayak seslerimizi 4. Takım duysunnnnnnnnnn.
Rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap
tebrikler canımm47.TUR / SEKİZİNCİ HAFTA
4. TAKIM
716.Etap=>%0,109=>1.NOTA
719.Etap=>ETAP BİRİNCİSİ=> NOTA SİLİNDİ
5. TAKIM
BAŞARILI
6. TAKIM
BAŞARILI
9. TAKIM
BAŞARILI
10.TAKIM
717.ETAP => %0,107 => 1.NOTA
719.ETAP=>%0,197=>1.SARI KART
13. TAKIM
713.ETAP => %-0.168 => 1.NOTA
714.ETAP => %0,120=> 1.SARI KART
715.Etap =>ETAP BİRİNCİSİ =>SARI KART SİLİNDİ
716.Etap =>%0,085=>1.NOTA
718.Etap => %0,124=>1.SARI KART
SONUÇ : 47.tur performans yarışması sonuçlanmıştır,buna göre sonuç hazırlama cezası alan takım bulunmamaktadır. 5.6. ve 9.takım 47.tur boyunca hiç nota almadan başarılı olmuştur,başarılarının devamını dileriz.
Tebrik ediyorum kizlar 47.turu da basariyla atlattik
HarikaaaKaptanlarim veeee
@TostombalakannePenguen Elhan S sulisim bengisu022 @I-cell_84 kackaloribu Mucizemsn Mefkurem selensu82 Chedarice North River Kmsl Hnd Ni454 B Beklenen2 sardunya1038 kızlar yürüyüşleriniz gerçekten muhteşemmmm. Yürümeye devam.
yok canım atmadım sabah yine aynı çıktımGünaydın rakibem nasılsın bakalım attın mı artını ben attım
Tamam canim not alıyorum yarin eklerimBende dünü atayım fotoğraflı atmamıştım Eki Görüntüle 2813089
Neden bilmiyorum baya rahatsız hissediyorum regl olamadım onun rahatsızlığı, mide yanmam başladı. Stres oldum ister istemez.Moral bozmak yok canım arada böyle takılmalar olur
Geçmiş olsun canım.Neden bilmiyorum baya rahatsız hissediyorum regl olamadım onun rahatsızlığı, mide yanmam başladı. Stres oldum ister istemez.
Yurüyom☝kızlar nerelerdesinizzz?
Yemek hazirligi basladi canım cok bakamıyorumkızlar nerelerdesinizzz?
Yeğenimle test çözüyoruz, moladayiz. 1000 adım atacağım. Onunla futbol oynayacağım, sonra tekrar ders. Sen işte misin?kızlar nerelerdesinizzz?
Guzel adim atmissin canimEvde yürüdüm ben de biraz 8000 adımdayım daha, ev işi bitti lakin yemek yok, yapasım da yok, yiyesim var ama
Ay numune gelmişti güzel bi markadan, vitaminli şuruplar, çocuğa içirdim bi kaç gündür, bugün omega 3 yazandaymış sıra, kaşığa döktüm kız içmicem dedi. Küçüğün ağzına değdirdim içmedi. Dedim ben içeyim faydadır gitmesin çöpe. Ayyyyykkkk ıyyykkk o da balık yağı imiş. Bi de yuttum şifadır diye. Çok midem bulandı ama kusamam ki. 8 kez diş fırçaladım hala içimde balık tadı ve kokusu, nefret ederim. Yarım soğan, 1 kare çikolata, yarım tk yer fıstığı, yarım tk tahin aynı anda attım ağzıma da sonunda geçti. Bunu gerçekten içne çocuklara sabır diliyorum.
süperrsinnnYurüyom☝
kolay gelsin canımmYemek hazirligi basladi canım cok bakamıyorum
ne güzel ilgileniyorsun, kolay gelsin canım. ben işteyim :/ eve gitmeyi bekliyorumYeğenimle test çözüyoruz, moladayiz. 1000 adım atacağım. Onunla futbol oynayacağım, sonra tekrar ders. Sen işte misin?
süper yürümüşsün yatana kadar baya arttırırsın sanırım.Evde yürüdüm ben de biraz 8000 adımdayım daha, ev işi bitti lakin yemek yok, yapasım da yok, yiyesim var ama
Ay numune gelmişti güzel bi markadan, vitaminli şuruplar, çocuğa içirdim bi kaç gündür, bugün omega 3 yazandaymış sıra, kaşığa döktüm kız içmicem dedi. Küçüğün ağzına değdirdim içmedi. Dedim ben içeyim faydadır gitmesin çöpe. Ayyyyykkkk ıyyykkk o da balık yağı imiş. Bi de yuttum şifadır diye. Çok midem bulandı ama kusamam ki. 8 kez diş fırçaladım hala içimde balık tadı ve kokusu, nefret ederim. Yarım soğan, 1 kare çikolata, yarım tk yer fıstığı, yarım tk tahin aynı anda attım ağzıma da sonunda geçti. Bunu gerçekten içne çocuklara sabır diliyorum.
Yapıcam mecburGuzel adim atmissin canim
Yemek yoksa ne yiyeceksin ki
Diline kurbanKaptanlarim veeee
geç kaldı dediğin saate bak. ben daha eve gidicem ooooo..Yapıcam mecbursebze yapamam bu saatte, köfte salata yeter, sadece geçe kalmış olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?