Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım
bu hafta sonundaki sokağa çıkma yasağından tırsıyorum ne yesekte kilo almasak 3 canavar hep yiyolar benim inadıma inadımaaa şimdi bişilerde isterler yaparım ama yaaaa
Allah yardımcımız olsun kolay değil işimiz
Şimdilik bu kadarcik...

maşallah sana

Kaptanlarim veeee
@Tostombalakanne Penguen Elhan S sulisim bengisu022 @I-cell_84 kackaloribu Mucizemsn Mefkurem selensu82 Chedarice North River Kmsl Hnd Ni454 B Beklenen2 sardunya1038 kızlar yürüyüşleriniz gerçekten muhteşemmmm. Yürümeye devam.

Ayak seslerimizi 4. Takım duysunnnnnnnnnn.

Rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap

tebrikler canımm
Harikaaa

Evde yürüdüm ben de biraz 8000 adımdayım daha, ev işi bitti lakin yemek yok, yapasım da yok, yiyesim var ama

Ay numune gelmişti güzel bi markadan, vitaminli şuruplar, çocuğa içirdim bi kaç gündür, bugün omega 3 yazandaymış sıra, kaşığa döktüm kız içmicem dedi. Küçüğün ağzına değdirdim içmedi. Dedim ben içeyim faydadır gitmesin çöpe. Ayyyyykkkk ıyyykkk o da balık yağı imiş. Bi de yuttum şifadır diye. Çok midem bulandı ama kusamam ki. 8 kez diş fırçaladım hala içimde balık tadı ve kokusu, nefret ederim. Yarım soğan, 1 kare çikolata, yarım tk yer fıstığı, yarım tk tahin aynı anda attım ağzıma da sonunda geçti. Bunu gerçekten içne çocuklara sabır diliyorum.

Guzel adim atmissin canim

Yemek yoksa ne yiyeceksin ki

süperrsinnn
Yemek hazirligi basladi canım cok bakamıyorum
kolay gelsin canımm
Yeğenimle test çözüyoruz, moladayiz. 1000 adım atacağım. Onunla futbol oynayacağım, sonra tekrar ders. Sen işte misin?
ne güzel ilgileniyorsun, kolay gelsin canım. ben işteyim :/ eve gitmeyi bekliyorum
süper yürümüşsün yatana kadar baya arttırırsın sanırım.

balık yağı konusu çok kötü olmuş. çocuklar haklıymış desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…