Selammm sonunda gecmisteb cikip geldim...nasılsınız...16.905 adimdayim yatana kadar 20.000 gormeyi planlıyorum
Afiyet olsun.Sabah 7
3 dilim mercimek ek megi
Tulum.peyniri 5 zeytin
Domates salatalik biber
3 ceviz
Ara 11.30
Bir elma bur bardak süt
Öğle 13.00
Mantar kabak kavurma yogurt
Aksam 18.00
Bir kase mercimek çorbası
Balik salata
Su 2 litre
Spor
Leslie 4 fast mil
Eva 30 dk
Aminnnnn.Geçmiş olsuj tatlim insallah hafif atlatirlar
Yeni baslangicin hayirli olsun cnm
Azicik bi artin varmış :) korktuğun kadar değilmiş
Sabah 5.30 leslie fast 4 mil yaptim hast.gittim orda adımladım geldim bide eva patlattım...coşmussunnnnn.
17.903 ben de.
Çok geçmiş olsun canım. Dinlen sen. Ben senin için de adım atarım. Önce sağlık.6000 ama sabahtan beri çok baş dönmem var yattım şimdi. İnşallah gecer de gece tamamlarım
Sabah 5.30 leslie fast 4 mil yaptim hast.gittim orda adımladım geldim bide eva patlattım...
bide kizi parka götürecektim olmadi...su gördü her yerini islatti eve geri geldik
Kolay gelsin canım.Bende alışverişe gittim
Gelince yemek yaptim
Bugün gorumcem tr ye gidecekti, oraya yemek götürdüm
Mis gibi nohut, pilav yaptim ama bana yok :))
Aksam öğününü yiyip, disarda terasi temizliyecem
Sabah 7
3 dilim mercimek ek megi
Tulum.peyniri 5 zeytin
Domates salatalik biber
3 ceviz
Ara 11.30
Bir elma bur bardak süt
Öğle 13.00
Aksam 18.00
Balik salata
Su 2 litre
Spor
Leslie 4 fast mil
Eva 30 dk
Afiyet olsun kizlarSelam kızlar anneme geldim ablamlar da geldi 2 gün burdayım çok aktif olamam belki kaptanım ama dikkat ediyorum malzemelerimle geldim annemeZipzip-
Akşamı çekemedim
3 şiş ciğer,,, 1 dilim ekmek,,, yeşillik, 3 kaşık karqbuğday lı yoğurt
Aksama atilip gidiyorum zaten...cocuklarla 9 da yatıyorum bende....Nazar değecek.
Selammm sonunda gecmisteb cikip geldim...nasılsınız...16.905 adimdayim yatana kadar 20.000 gormeyi planlıyorum
Afiyet olsun canımSabah 7
3 dilim mercimek ek megi
Tulum.peyniri 5 zeytin
Domates salatalik biber
3 ceviz
Ara 11.30
Bir elma bur bardak süt
Öğle 13.00
Aksam 18.00
Balik salata
Su 2 litre
Spor
Leslie 4 fast mil
Eva 30 dk
Tamam canim afiyet olsunSelam kızlar anneme geldim ablamlar da geldi 2 gün burdayım çok aktif olamam belki kaptanım ama dikkat ediyorum malzemelerimle geldim annemeZipzip-
Akşamı çekemedim
3 şiş ciğer,,, 1 dilim ekmek,,, yeşillik, 3 kaşık karqbuğday lı yoğurt
Aaa neden gitti kiElektrik yok 1saattir
Ilk once lamba gitti sonra televizyon calisiyodu ama uydu calisiyodu buzdolabindan ses cikti aradaki lamba patladi sonra tv acıldi gene gitti lamba ama yaniyodu simdi komple gitti
Afiyet olsun canım
Tamam canim afiyet olsun
Aaa neden gitti ki
Çok güzel erken yatıp, erken kalkmak.Aksama atilip gidiyorum zaten...cocuklarla 9 da yatıyorum bende....
Teşekkür ederim canım. Bugün az yedim ama dün de böyleydim, yoksa ona bağlardım, tansiyonum normal çıktı, geçici bir şeydir umarım şimdi iyi hissediyorum kendimi.
Ahh canım teşekkür ederim, yatırırlar mı insanı, 1 saat falan uyudum küçük de büyük de uyumuş o araÇok geçmiş olsun canım. Dinlen sen. Ben senin için de adım atarım. Önce sağlık.
O nasıl gidiş korku filmi gibi. Önce voltaj düştü galiba.Ilk once lamba gitti sonra televizyon calisiyodu ama uydu calisiyodu buzdolabindan ses cikti aradaki lamba patladi sonra tv acıldi gene gitti lamba ama yaniyodu simdi komple gitti
Allah şifa versin inşallah hemen iyileşirler hepsi psikolojik olarakta insan biraz olmasa da tedirginlik stres ten hasta oluyor zaten yAni Allah’ın izniyle kimse zarar görmez inşallah artık iyileşirlerAmin canım. İnşallah iyileşirler hemen. Tabi ki sen de.
Benim de yeğenim pozitif çıktı. Ablamlar test yaptırdı. Bakalım ne çıkacak. Ben grip gibiydim bademcikler ağrıyordu. Şimdi iyiyim. Ablamla, yeğenimle temasim olmadı. Ablamla dışarıda görüşmüştük ama sarılmadik bilemiyorum. Ateş, öksürük, baş ağrısı kemik ağrısı falan yok bende. Yeğenim işyerindeki arkadaşı pozitif çıkınca test yaptırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?