Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah 7
3 dilim mercimek ek megi
Tulum.peyniri 5 zeytin
Domates salatalik biber
3 ceviz

Ara 11.30
Bir elma bur bardak süt

Öğle 13.00
Mantar kabak kavurma yogurt

Aksam 18.00
Bir kase mercimek çorbası
Balik salata

Su 2 litre

Spor
Leslie 4 fast mil
Eva 30 dk

Afiyet olsun.

coşmussunnnnn.
17.903 ben de.
Sabah 5.30 leslie fast 4 mil yaptim hast.gittim orda adımladım geldim bide eva patlattım...

bide kizi parka götürecektim olmadi...su gördü her yerini islatti eve geri geldik

Selam kızlar anneme geldim ablamlar da geldi 2 gün burdayım çok aktif olamam belki kaptanım ama dikkat ediyorum malzemelerimle geldim anneme Zipzip-

Akşamı çekemedim
3 şiş ciğer,,, 1 dilim ekmek,,, yeşillik, 3 kaşık karqbuğday lı yoğurt

Eklentiler

• IMG-20210331-WA0018.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG-20210331-WA0021.webp
    13 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG-20210331-WA0036.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 23

Afiyet olsun kizlar

Selammm sonunda gecmisteb cikip geldim...nasılsınız...16.905 adimdayim yatana kadar 20.000 gormeyi planlıyorum

Afiyet olsun canım
Tamam canim afiyet olsun
Elektrik yok 1saattir
Aaa neden gitti ki

Afiyet olsun canım

Tamam canim afiyet olsun

Aaa neden gitti ki
Ilk once lamba gitti sonra televizyon calisiyodu ama uydu calisiyodu buzdolabindan ses cikti aradaki lamba patladi sonra tv acıldi gene gitti lamba ama yaniyodu simdi komple gitti

Chedarice sana ne oldu rakibem yaa
Cok gecmis olsun

Cok az yiyip guctenmi düştün acaba
Teşekkür ederim canım. Bugün az yedim ama dün de böyleydim, yoksa ona bağlardım, tansiyonum normal çıktı, geçici bir şeydir umarım şimdi iyi hissediyorum kendimi.
Çok geçmiş olsun canım. Dinlen sen. Ben senin için de adım atarım. Önce sağlık.
Ahh canım teşekkür ederim, yatırırlar mı insanı, 1 saat falan uyudum küçük de büyük de uyumuş o ara sonra yemek faslı için mecbur kalktım, şimdi daha iyi hissediyorum kendimi.

Allah şifa versin inşallah hemen iyileşirler hepsi psikolojik olarakta insan biraz olmasa da tedirginlik stres ten hasta oluyor zaten yAni Allah’ın izniyle kimse zarar görmez inşallah artık iyileşirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…