İyiyiz tatlım sen nasilsin?Napıyorsunuz kızlar
Afiyet olsun canım.3gündür nescafe icmedigimi anladim gunde 5tane içen ben 1tane bile icmemisim
Simdide yaptim hem yürüyüp hem içiyorum
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım3gündür nescafe icmedigimi anladim gunde 5tane içen ben 1tane bile icmemisim
Simdide yaptim hem yürüyüp hem içiyorum
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Iyiyiz canim yürüyoruz sen nasilsin
Allah iyilik versin canım bende iyi olmaya çalışıyorum öyleİyiyiz tatlım sen nasilsin?
Ben daha iyiyim canım sağol çocuk hasta baya öksürüyor bugün babayla kaldı 2 günde ben evde çocukla kalacağım kızkardeşim pozitif malesef çok zor zamanlar çember daraldıkça canım çok sıkılıyor Rabbim herkese şifa versin
Teşekkür ederim, hiç bilmiyorum.Gecmis olsun canim neden oldu ki dikkat et
Teşekkür ederim, dün de vardı biraz ama bugün rahatsız etti, uyudum uyandım daha yataktan kslkmadım ama belli geçmemiş. Tuz iyi fikir gidip yalayım azıcık.Adımlarla geldin maşallah canım sana
salata yanına et çok iyi oluyo. madem köfteyi sevmiyosun tavuk tava varya bimde satılan onu tost makinesinde 10 dk.ya ızgara haline getirirsin... haşlama seversen o da iyi madem sebzen yok canım... simit kg. çok aldırmaz ama onun yüzünden bi geriye atılım yaşayabilirsin kuşhanda bana öyle yapmıştı.. bu akşam terlemeli spor yaparsan bir etkisi kalmaz ama
tuzsuz mu kaldın evde çok mu dolaştın ara vermeden.. ciddi bişi olmasında geçmiş olsun
Asıl sen napıyorsun orti sesi çıkmayan sensinNapıyorsunuz kızlar
hoşbulduk ablaTatlım hoş geldin. Az önce gördüm mesajlarını bizim kız burada ne güzel dedim.Ben iyiyim canım bildiğin gibi okul hem canlı hem cansız devam ediyor. Çok şükür hâlâ gaziyim. Sen nasılsın Belçika'daydın yanlış hatırlamıyorsam. Soğuktur şimdi oralar... İnşallah iyisindir canım...
ayy insa guzel baslangic olsun kaptanimmmEskisini bosver o zaman canim yeni kilonu soyle yeterli
Guzel bir baslangic yapalim ve hedefine ulasalim
direk yazıyorummSen ilk sayıyı yaz biz tahmin edelim gerisini
Sen direk yaz canim cumaya guzel eksi görünce motive olursun
walla insan kendi haline uzuluyor sonra boyle kilo alinca.Simaycim aradan bir sürü zaman geçmiş utanma gitsin
Bugün sıfırdan başla...yeni umutlarla azmin mucadelen daim olsun canım
hosbuldum canimmmo zaman hoşgeldin canım kaldığın yerden devam inşallah iyiyim bende çok şükür mezuniyet arkası aldıklarımı vermeye çalışıyorum mezuniyeti güzel kutladım bir ara
ooo o zaman daha çok etkisini göreceksin. 2 gün sabret 3. günden itibaren mutlu son
anlaştık canım bakliyatlar cuma ve hafta sonuna kalsın .. ayyy ayranla içiliyo yine yeşilçayla denedim sevemedi sen sevdin mi ayranla?
yaaa ne demek ben neden bu gruptayım neden aynı anda kilo aldıkta birbirimize denk geldik zannediyorsunnnn bi işe yaramam lazımmmm ne mutlu bana
ibrene sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm senin 100 gr. eksin bile önemliiiiiiiiiiiiiiii
bende zor terliom nedense yaaallah şifanı versin koluna inşallah.. ama zaten kiloyu bacak çalışmaları eksiltiyo o yüzden yine şanslıısn şükür... bende seni öperim fit hatunnnnnn
sağol canım sanada afiyet olsun... ağzın yağ yakan bal yesin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
cok gecmis olsunn rabbim sifa versin insallahBen daha iyiyim canım sağol çocuk hasta baya öksürüyor bugün babayla kaldı 2 günde ben evde çocukla kalacağım kızkardeşim pozitif malesef çok zor zamanlar çember daraldıkça canım çok sıkılıyor Rabbim herkese şifa versin
78 lerdeydi yinede cok kilo almamissin canim cuma 7 li rakamlari görürsün yenidenhoşbulduk abla
ayy insa guzel baslangic olsun kaptanimmm
direk yazıyorumm
walla insan kendi haline uzuluyor sonra boyle kilo alinca.
hosbuldum canimmmazmini yakalrsan gider hemen
veee foto geliyorrr
sabah aç karnınaZipzip-
Eki Görüntüle 2814199
Amin canım. İnşallah iyileşirler hemen. Tabi ki sen de.Ben daha iyiyim canım sağol çocuk hasta baya öksürüyor bugün babayla kaldı 2 günde ben evde çocukla kalacağım kızkardeşim pozitif malesef çok zor zamanlar çember daraldıkça canım çok sıkılıyor Rabbim herkese şifa versin
cok naziksin kaptanım78 lerdeydi yinede cok kilo almamissin canim cuma 7 li rakamlari görürsün yeniden
allah esirgesin korusunAmin canım. İnşallah iyileşirler hemen. Tabi ki sen de.
Benim de yeğenim pozitif çıktı. Ablamlar test yaptırdı. Bakalım ne çıkacak. Ben grip gibiydim bademcikler ağrıyordu. Şimdi iyiyim. Ablamla, yeğenimle temasim olmadı. Ablamla dışarıda görüşmüştük ama sarılmadik bilemiyorum. Ateş, öksürük, baş ağrısı kemik ağrısı falan yok bende. Yeğenim işyerindeki arkadaşı pozitif çıkınca test yaptırdı.
Gecmis olsun canim Allah sifa versin insallah sizlerde yokturAmin canım. İnşallah iyileşirler hemen. Tabi ki sen de.
Benim de yeğenim pozitif çıktı. Ablamlar test yaptırdı. Bakalım ne çıkacak. Ben grip gibiydim bademcikler ağrıyordu. Şimdi iyiyim. Ablamla, yeğenimle temasim olmadı. Ablamla dışarıda görüşmüştük ama sarılmadik bilemiyorum. Ateş, öksürük, baş ağrısı kemik ağrısı falan yok bende. Yeğenim işyerindeki arkadaşı pozitif çıkınca test yaptırdı.
İnşallah canım.. sağol. Yeğenime işyerinden bulaştı herhalde. Ablamlarin sonucu yarın çıkacak.Gecmis olsun canim Allah sifa versin insallah sizlerde yoktur
Afiyet olsun canım.Bugünkü menüm
Kahvalti 11.00
Menemen
2 dilim t. Buğday ekmeği
1 muz
1.ara
3 hurma
4 ceviz
Türk kahvesi
2.ara
1 ısırık kurabiye (sadece tadına baktim
Yarim avuç karışık kuruyemiş
Akşam 17.30
Kıymalı ispanak
1 kase yoğurt
1 dilim t.b. ekmeği
3 litre su içildi
1 kupa yesil çay
Spor 60 dk leslie
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım bugün sporda yapmissinBugünkü menüm
Kahvalti 11.00
Menemen
2 dilim t. Buğday ekmeği
1 muz
1.ara
3 hurma
4 ceviz
Türk kahvesi
2.ara
1 ısırık kurabiye (sadece tadına baktim
Yarim avuç karışık kuruyemiş
Akşam 17.30
Kıymalı ispanak
1 kase yoğurt
1 dilim t.b. ekmeği
3 litre su içildi
1 kupa yesil çay
Spor 60 dk leslie
Zipzip- E Elif_Eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?