Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sen mızmızlanacaksın ben kaldıracağım (görevim), ben mızmızlanacağım sen kaldıracaksın şekerimmmmmmmm
geçen haftada 2 dedik yarısını geçtik öyle düşün pozitif enerji yaymak maksat anladın sen onu biz 3 diyelim de nasip ne gelirse artık pazarlık yapılır Üç Üç Üç Olumlama yapıyorum evren duy beni

Kilo veren arkadaşlar hepinizi canı gönülden tebrik ediyor bugün ne yiyeceğimize değil ne yemeyeceğimize sizleri davet ediyorum (bende sabah yarım ev yapımı poğaça yedim 1 haftadır ekmek yemiyodum ama hakettim kaçamağım buydu )

Afiyet olsun canım
Eki Görüntüle 2815295
Geçen cuma :82,5
Bu cuma :82,6
+100
81 nerde kaldi migi kimbilir neler yedin gene artısın
Cuma kilo bildirimi
Geçen cuma 76.8
Bu cuma 75.8
Fark -1000
Yüzde 1
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia kackaloribu

Eki Görüntüle 2815302
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Eki Görüntüle 2815299
Günaydın geçen cuma 64.3
Bu cuma 64.0
Fark - 300
O kadarda yürüdüm 300 gram anca vermişim.
Eksisin sonucta canim tebrikler
Eki Görüntüle 2815301
Gecen hafta:80.50
Guncel: 79.25
Fark:1.250
Yuzde: 1.552

İlk basta 79.10 gosterdi teli elime alinca bir daha göstermedi hain tarti 150g yedi
Eksin çok guzel tebrikler canim

Çedariçe Ziyagil: "Ölüyorum, anlasana! Gözlerimin önünde kilo veriyorlar. Ben artılar içinde kıvranırken, onların eksilerinden ölüyorum"

şaka bir yana kilo veren herkesi tebrik ederim
Allahim

eline sağlık canım. git gide adımlar azalıyor. ama Cordelia cığım azmini kaybetmiyor
Of yaaa haftaya cuma gelse de eksilerimizi yazsak şuraya demi kızlar yaa
tabi tabii hiç durmayalımm
Canım çok mutluyum bu haberi alınca
Tebrikler canım
Bak benim sonuca
Eki Görüntüle 2815279
Başlangıç 64.9
Fark 1.3
oo süpersin abla
Üzülme canım. yapmak istemende değerli takım için. Haftaya da yarışma yapsak takımlar arası çok güzel olur yaa.
Tebrikler canım çok güzel her hafta -500 istikrarı çok iyi
teşekkür ederim canımm

Eki Görüntüle 2815301
Gecen hafta:80.50
Guncel: 79.25
Fark:1.250
Yuzde: 1.552

İlk basta 79.10 gosterdi teli elime alinca bir daha göstermedi hain tarti 150g yedi
Tebrik ederim :) bende o tartım vardı Ama kitleyi gösteriyordu sonra bozuldu eşim 200 liraya almıştı hemde kırdı onu attık başka aldık
Bu tartı telefona yükleniyor sende yüklü mü bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…