- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Rakibem sana karşı yenildim. Süpersin. tebrik ederim.Cuma kilo bildirimi
Geçen cuma 76.8
Bu cuma 75.8
Fark -1000
Yüzde 1
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa kackaloribu
Eki Görüntüle 2815302
Canım eksi gelmişsin sonu.ta tebriklerEki Görüntüle 2815299
Günaydın geçen cuma 64.3
Bu cuma 64.0
Fark - 300
O kadarda yürüdüm 300 gram anca vermişim.
ooo harikasın canım. tebrikler.Eki Görüntüle 2815301
Gecen hafta:80.50
Guncel: 79.25
Fark:1.250
Yuzde: 1.552
İlk basta 79.10 gosterdi teli elime alinca bir daha göstermedihain tarti 150g yedi
Yuklu canim bu ay 4.8 vermisim 2.7 si yagdan mesela bunu gormek cok iyi bu hafta 842g yag gerisi suTebrik ederim :) bende o tartım vardı Ama kitleyi gösteriyordu sonra bozuldu eşim 200 liraya almıştı hemde kırdı onu attıkbaşka aldık
Bu tartı telefona yükleniyor sende yüklü mü bilmiyorum
Porsiyonu küçültmeliyim akşamları az yiyorum ama öğlen yemekleri abartıyorum yemeği sanırımAfiyet olsun canım
81 nerde kaldi migi kimbilir neler yedin gene artısın
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Eksisin sonucta canim tebrikler
Eksin çok guzel tebrikler canim
Benim bildigim kadarıyla 3gun disari cikmamasi gerekiyoKızlar bilen var mı diye yazmak istedim.
Patronun oğlunun sınıfında dün covid pozitif birisi çıkmış. öğretmen tüm sınıfa duyurmuş. dün akşam patron bilgi verdi 3 gün yokum, pazar test yaptırır ptesi ona göre gelirim dedi.
Ama bilin bakalım ne oldu? sabah çıkmış geldi. rahat rahat takılıyor. Neden geldiniz dedim bişe yok ya diyor rahatça.
Bu gibi durumları bildirebiliyor muyuz?
Temaslı listesinde adı yokmuş, ama sonuçta oğlu temaslı. insanları anlamıyorum gerçekten. maskemi takıyorum ama yine de risk bu. göz yumulamaz risk hemde.
Allahım nolur bugun evinde otursaymis...belki belirti gosterecek...en.cok.kulucka gKızlar bilen var mı diye yazmak istedim.
Patronun oğlunun sınıfında dün covid pozitif birisi çıkmış. öğretmen tüm sınıfa duyurmuş. dün akşam patron bilgi verdi 3 gün yokum, pazar test yaptırır ptesi ona göre gelirim dedi.
Ama bilin bakalım ne oldu? sabah çıkmış geldi. rahat rahat takılıyor. Neden geldiniz dedim bişe yok ya diyor rahatça.
Temaslı listesinde adı yokmuş, ama sonuçta oğlu temaslı. insanları anlamıyorum gerçekten. maskemi takıyorum ama yine de risk bu. göz yumulamaz risk hemde.
yaa hangi akla hizmet normal tartı aldım ben acaba ne güzelmiş yağı ayrı tartması alırken aklıma bile gelmemiştiYuklu canim bu ay 4.8 vermisim 2.7 si yagdan mesela bunu gormek cok iyi bu hafta 842g yag gerisi su
temassız gözüktüğüne inanamadım ben salalmış sanki oğlu sonuçta aynı evdeki insanKızlar bilen var mı diye yazmak istedim.
Tatlım çok teşekkür ederim.Süper sin canim....harika sin
Sarma,bulgur,kurufasulye,gibi gibiGunaydin geçen hafta 74.500
Bugün 74.600
+ 100
Canım yeni tartini ev ahalisine ayır. Kendine özel yatak odana istedigin tartıyı al....yaa hangi akla hizmet normal tartı aldım ben acaba ne güzelmiş yağı ayrı tartması alırken aklıma bile gelmemişti
buna bişi olursa die mi bekleyecem kim bilir kaç yıl yaşayacak hayır yenide aldımgülerek kullan canım tartını
temassız gözüktüğüne inanamadım ben salalmış sanki oğlu sonuçta aynı evdeki insan
bence al karşına konuş beni tedirgin ediyorsunuz ben her şeyi hallederim siz eve gider misiniz lütfen die usluplu bir şekilde söyle canım.. şaka mı bu millet yaa senin demenle mi bilecek
Teşekkür ederim tatlımeline sağlık canım. git gide adımlar azalıyor. ama @Cordeliaa cığım azmini kaybetmiyor
tabi tabii hiç durmayalımm
oo süpersin abla
Üzülme canım. yapmak istemende değerli takım için. Haftaya da yarışma yapsak takımlar arası çok güzel olur yaa.
teşekkür ederim canımm
Dün sabahla aynı çıktım canım ya çok üzgünüm o yedikelrimde çok azdı ne yediysem hep onu yazdım. Akşam gorumcemler çaya geldi kayinvalideme inan bir tane birşeye elimi surmedim çay dahi içmedim . Acı çehre içtim lavaboya çıkmak için ama akşam cok su içtim oda etki etmedi belki de eksi gelecektim . Ama acı cehreyi geç aldım .Sarma,bulgur,kurufasulye,gibi gibi
Artın cok degil belinde rahatsiz ama artik dikkat etmen lazim canim
Sarma az ama icinde pirinc var,bulgur,kuru bunlar hep karbon oluyo azda yesek vucudumuzda ödem yapar oyuzden dedim yoksa benim icin sorun yokDün sabahla aynı çıktım canım ya çok üzgünüm o yedikelrimde çok azdı ne yediysem hep onu yazdım. Akşam gorumcemler çaya geldi kayinvalideme inan bir tane birşeye elimi surmedim çay dahi içmedim . Acı çehre içtim lavaboya çıkmak için ama akşam cok su içtim oda etki etmedi belki de eksi gelecektim . Ama acı cehreyi geç aldım .
Ve bu hafta yürüyüşte iki defa yapabildim . Yani üzgünüm özür dilerim. Ama bu hafta dhaa bı dikkat edicem .. bayrama kadar 69 u görmek istiyorum
Diyette sana uyum sağlarım kuzum spor işini sen çık güzel yapıyorsun maşallah. Her zaman tam destek ben de yanındayım elbetteSen mızmızlanacaksın ben kaldıracağım (görevim), ben mızmızlanacağım sen kaldıracaksın şekerimmmmmmmm
geçen haftada 2 dedik yarısını geçtik öyle düşünpozitif enerji yaymak maksat anladın sen onu biz 3 diyelim de nasip ne gelirse artık pazarlık yapılır Üç Üç Üç Olumlama yapıyorum evren duy beni
Benim bildigim kadarıyla 3gun disari cikmamasi gerekiyo
Allahım nolur bugun evinde otursaymis...belki belirti gosterecek...en.cok.kulucka g
Döneminde bulasiyormuski
biraz baskı yaptıkta gidecek şimdi toparlanıyor çok şükür.yaa hangi akla hizmet normal tartı aldım ben acaba ne güzelmiş yağı ayrı tartması alırken aklıma bile gelmemişti
buna bişi olursa die mi bekleyecem kim bilir kaç yıl yaşayacak hayır yenide aldımgülerek kullan canım tartını
temassız gözüktüğüne inanamadım ben salalmış sanki oğlu sonuçta aynı evdeki insan
bence al karşına konuş beni tedirgin ediyorsunuz ben her şeyi hallederim siz eve gider misiniz lütfen die usluplu bir şekilde söyle canım.. şaka mı bu millet yaa senin demenle mi bilecek
Canım acı çehre içince çok su içiyorsun ya, vücudun onu tuttu belki.Dün sabahla aynı çıktım canım ya çok üzgünüm o yedikelrimde çok azdı ne yediysem hep onu yazdım. Akşam gorumcemler çaya geldi kayinvalideme inan bir tane birşeye elimi surmedim çay dahi içmedim . Acı çehre içtim lavaboya çıkmak için ama akşam cok su içtim oda etki etmedi belki de eksi gelecektim . Ama acı cehreyi geç aldım .
Ve bu hafta yürüyüşte iki defa yapabildim . Yani üzgünüm özür dilerim. Ama bu hafta dhaa bı dikkat edicem .. bayrama kadar 69 u görmek istiyorum
Tebrikler canim bu kiloda bu eksi bence çok güzelGunaydin....benim kuru Fasul ye tezi çöktü..bagirsakta istediğim etkiyi gostermedi...dünle ayni geldim...
Gecen hafta:55.4
Pzrt:55.7
Cuma:55.1
Fark: - 300
Tebrikler canim 6'lar hos gelmişEki Görüntüle 2815217
Cuma 70.3
Bugün 69.6
-700
Gitsin geri gelmesin 7 li rakamlar
Kaptanım temizlikçi gelecek fırsat bulamam diye erken tartıldım
Zipzip-
E Elif_Eylul
Günaydın bayanlar
Eki Görüntüle 2815232
Tebrikler canimGeçen hafta:62.00
Bu sabah:61.5
Yuzde: 0.31
Umarım doğru hesaplamışımdır.
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa @Habinar
Haftalık-500 gr vermek adetim oldu
Tebrikler canim eksin çok güzelGünaydın kizcelerrr hedefimi tutturamadim ama regl beklememe ve dün gece az uyumamama rağmen guzell eksi gördüm
Geçen hafta 61.8
Bu hafta 60.6
Fark -1200
Bu hafta daha çok yürüsem hiç fena olmayacak
Eki Görüntüle 2815238
Tebrikler canim eksin çok güzellCanım çok mutluyum bu haberi alınca
Tebrikler canım
Bak benim sonuca
Eki Görüntüle 2815279
Başlangıç 64.9
Fark 1.3
Bozma moralini canim Bu hafta sıkı tutarsan haftaya güzel eksiler gelir
Tebrik ederim canimCuma kilo bildirimi
Geçen cuma 76.8
Bu cuma 75.8
Fark -1000
Yüzde 1
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa kackaloribu
Eki Görüntüle 2815302
Tebrikler canımEki Görüntüle 2815299
Günaydın geçen cuma 64.3
Bu cuma 64.0
Fark - 300
O kadarda yürüdüm 300 gram anca vermişim.
Tebrikler canim eksin çok güzel 8'ler gelmemesi dileğiyleEki Görüntüle 2815301
Gecen hafta:80.50
Guncel: 79.25
Fark:1.250
Yuzde: 1.552
İlk basta 79.10 gosterdi teli elime alinca bir daha göstermedihain tarti 150g yedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?