- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Canım benim hedefimde var 15bin. umarım yaparım. dün işyerinde adımlarım düşük kaldığı için akşam 10bini evde zor geçtim diz kapağımın arkası ağrıyor nedense uzun süre yapınca. o yüzdne gün içinde bugün 7 - 8 bini bulursam eğer akşam 15 bini geçerim inşallah.@TostombalakanneZipzip- kaptanım E Elif_Eylul kaptanım Penguen S sulisim @Cedarice kackaloribu @bengisu022 canlar siz cuma cumartesi 15.000 er adım atarsanız diğer takım yıldızlarimiz da 10.000 er adım atarsa kazanma ihtimalimiz var.
Elhan öğretmenim sana 15.000 diyemiyorum ama çok ihtiyacımız var adımlarına.
Haydi canlar son 2 gün.
Hemen spora başlıyoreeeeeee ben.Dun atmadım ama bu 2 gun 16bın yaz sen bana
Eksin guzel haftaya daha guzel olur canimBildirimim
Gecen hafta 82.8
Bugun 82.5
Fark -300 gr
Pek spor yapamadım bu hafta
Afiyet olsun canımpersembe menusu
8.00 sirkeli balli su
10.00 tereyaginda yumurta maydonoz salatalik domates 1 dlm peynir 4 zeytin
14.00 4 köfte (evden) marul domates 100 ml meyve suyu (dısardaydik arkadas ayran bulamamis)
18.00 1 kase chiali yogurt uzumlu
21.00 1 fincan sutlu turk kahvesi
su 2 lt
spor.
60 dk temposuz yuryus
100 bacak 100 karın egzersiz
Zipzip- E Elif_Eylul
Eksin guzel ama belli olmuyo ne olduguTartım bozuluyor sanırım rakamlar net çıkmıyor
Eki Görüntüle 2815354
Gecen hafta 90.4
Bu hafta 89.6
Fark -800
3 gün önce regli oldum sanirim ödemi tam atamadim
Zipzip- E Elif_Eylul
Eksin guzel canim leblebide bir karbon unutma gece ve cuma gunleri yemezsin bidahaGeçen hafta cuma= 63.2
Bugün= 62.5
Fark= -700 gr
Yüzde = %1.107
Eki Görüntüle 2815358
Gece yediğim fındık ve leblebi yüzünden belki bu kadar cıktı bilemiyorum kıslar
Canim benimTatlım çok teşekkür ederim.Sen de öylesin biliyor musun
Bugün atarım ama yarın için söz veremiyorum dışarı çıkarırsam çocukları onlar oynarken bende yürürüm@TostombalakanneZipzip- kaptanım E Elif_Eylul kaptanım Penguen S sulisim @Cedarice kackaloribu @bengisu022 canlar siz cuma cumartesi 15.000 er adım atarsanız diğer takım yıldızlarimiz da 10.000 er adım atarsa kazanma ihtimalimiz var.
Haydi canlar son 2 gün.
@Tostombalakanne ve S sulisim siz ikiniz daha fazlasını da atarsınız eminim.
Tamam canım zaten mümkün olursa diye şey ettim ben.Bugün atarım ama yarın için söz veremiyorum dışarı çıkarırsam çocukları onlar oynarken bende yürürüm
süpersin tatlım.. bende elimden gelenin fazlası için gayret edeceğim. azmine hayranım. bayılıyorum böyle takımı diri tutan takımdaşlara.Hemen spora başlıyoreeeeeee ben.
süpersin canım tebrikler
tamam canım inşallah yürürüm en az 15 binTamam canım zaten mümkün olursa diye şey ettim ben.
Haftaya daha guzel olur azcik beynini pozitife yonlendir olumlu ol artik üzulme herkesin derdi var merak etme ben anlatsam agzin açık kalir oyuzden sabır ve şükürSabitim malesef.
wc ye de çıkamadım.
11 de dişci de randevum var bişeyler yiyip gitmem lazım.
Eki Görüntüle 2815368
Cok guzel eksin canim tebrikler
çok güzel eksin canım tebrik ederim.
Hadi ya oZaman işin uzunHoşbulduk ama verilecek bi 15 kilom var. Bilgiler güncel değil geri aldım verdiğim kiloyu
Şey ettiklerini merak ediyorum daTamam canım zaten mümkün olursa diye şey ettim ben.
Gider kuzum gider...sen kararlı ol kazanan sen olacaksın.Malesef +400 canım sıkıldı adapte olamıyorum gitmiyor bir türlüZipzip- E Elif_Eylul @birazhuzurdu2008
Yaparım kuzum bugün en az 15.000 adımla geleceğim...@TostombalakanneZipzip- kaptanım E Elif_Eylul kaptanım Penguen S sulisim @Cedarice kackaloribu @bengisu022 canlar siz cuma cumartesi 15.000 er adım atarsanız diğer takım yıldızlarimiz da 10.000 er adım atarsa kazanma ihtimalimiz var.
Haydi canlar son 2 gün.
@Tostombalakanne ve S sulisim siz ikiniz daha fazlasını da atarsınız eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?