Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

100 gr artıyım Z zipzip bir türlü eksilemiyorum,bunun kesinlikle hormonlar ımla alakası olmalı yoksa şimdiye kadar gram vermiştim yine vermiştim.yada sporla alakalı çünkü şu an bitek onlar problemli
Yani ben burda kalmaya menü yazmaya devam etmek istiyorum ama yinede sen bilirsin canım iş yükünü arttırıyorum sonuçta,ben sabırla ve inatla eksi göreceğim günleri bekliycem bir süre...

Artin cok değil canim ama yeme seklini değiştirebilirsin
Suyu az iciyorsun gunde en az 2 litre icmelisin
Spor dedigin gibi az
Buraya katilimin az burda ne kadar aktif olursan o kadar cok motive olursun menu yazip gitmekle motive olunmuyor
Tabi ki kalabilirsin birlikte hedefine ulasalim

Ben daha once de yazdim sana kasik hesabi yap canim yarim tabak yarim tabak sana artı getiri gecen ciger vardi kizartmami mesela bulgur yarim tabak,yarim tabak kac kasik aliyo onu hesapla

Yazacaklarım kesinlikle bahane değil.
Aslında hep burdayım ama pek konuşmuyorum yabancı gibi hissediyorum galiba.bide yetişemiyorum maşallah çok yazışıyorsunuz
Spor ;yürümeye bile yeni başladım çarpıntım oluyo nabzım biraz önce 100 dü mesela.şükür evi süpüremüyodum.suyu arttırabilirim bide yürüseydim,yemeklerde bu kısmış halim ama evet biraz daha kısabilirim,kalorisi düşük şeyler yemeliyim farkındayım, teşekkür ederim

Yaa aradan sohbete dal konustukca açılırsın yoksa yabanci gibi kalirsin

Sagligin daha önemli tabi ki ama yavas yavas yürüyüşü artirabilirsin
Yürüyüş yapamıyorsan evde leslie gibi yerinde adimlama yapabilirsin

Ben daha once de yazdim sana kasik hesabi yap canim yarim tabak yarim tabak sana artı getiri gecen ciger vardi kizartmami mesela bulgur yarim tabak,yarim tabak kac kasik aliyo onu hesapla
Öyle hesaplamak kolayıma geliyodu ondan,kaç kaşık öneriyosun,bide pirinç makarnadan kaçardım ama bulgurdan kaçmazdım önceden

Öyle hesaplamak kolayıma geliyodu ondan,kaç kaşık öneriyosun,bide pirinç makarnadan kaçardım ama bulgurdan kaçmazdım önceden
Bana sormamışsın ama atlayıp cevap vereyim
Benim diyetisyenim biraz gaddar, pilav makarna asla yok listede, akdeniz diyeti diye geçiyor, et tavuk sebze var
Pilav kilo vermede yenmemeli bence korumada kontrollğ yenebilir. Makarna ve bulgur bence yenebilir, onda da 3 silme yemek kaşığı 1 dilim ekmek yapıyor, (2yada4 kaşık diyen de var), ordan hesap et işte, tabak hesabının aslında ne kadar çok olduğunu, s3bze de 8 yk bir posiyon ediyor, salata yoksa 10-12yk ya kadar çıkabilirsin, suyu yenmemeli tabiki, kuşbaşı et 10 parça, tavuk 2 el ayası büyüklüğünde, köfte 2-3 adet birer porsiyon yapıyor. Bana bakliyatta yok çok nadir yeşil mercimek, nohut pişmiş halde 3 silme yk = 1 dilim ekmek olarak öğle yemeğine veriyordu.

2yemek kasigi bulgur makarna pilav,1dilim ekmek sen yarim tabakta kac kasik koyuyosun o önemli kilon oldugu icin sana fazla geliyo buna sabah ogle ekmekte eklersek karbonu enyuksek seviyede yemis oluyosun burda menuleri inceliyomusun bilmiyorum ama guzel kilo veren arkadaslar var bence menunu acilen degistir yoksa ayni yerde saymaya devam edersin bu mesajida kötü algilama lutfen

Elimden geleni yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…