- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
harikasın canım. tebrikler.
Ekside olman guzel canimGeçen cuma; 81.95
Bugün; 81.70
Fark; -250
Yüzde; 0.305
Malesef bu hafta böyle oldu. Sabah 83le uyanmıştım
Artin cok değil canim ama yeme seklini değiştirebilirsinEki Görüntüle 2815418
100 gr artıyım Z zipzip bir türlü eksilemiyorum,bunun kesinlikle hormonlar ımla alakası olmalı yoksa şimdiye kadar gram vermiştim yine vermiştim.yada sporla alakalı çünkü şu an bitek onlar problemli
Yani ben burda kalmaya menü yazmaya devam etmek istiyorum ama yinede sen bilirsin canım iş yükünü arttırıyorum sonuçta,ben sabırla ve inatla eksi göreceğim günleri bekliycem bir süre...
Eksin çok guzel tebrik ederim canim
Ekside olman guzel canimGeçen cuma; 81.95
Bugün; 81.70
Fark; -250
Yüzde; 0.305
Ben daha once de yazdim sana kasik hesabi yap canim yarim tabak yarim tabak sana artı getiri gecen ciger vardi kizartmami mesela bulgur yarim tabak,yarim tabak kac kasik aliyo onu hesaplaEki Görüntüle 2815418
100 gr artıyım Z zipzip bir türlü eksilemiyorum,bunun kesinlikle hormonlar ımla alakası olmalı yoksa şimdiye kadar gram vermiştim yine vermiştim.yada sporla alakalı çünkü şu an bitek onlar problemli
Yani ben burda kalmaya menü yazmaya devam etmek istiyorum ama yinede sen bilirsin canım iş yükünü arttırıyorum sonuçta,ben sabırla ve inatla eksi göreceğim günleri bekliycem bir süre...
Artin cok değil canim ama yeme seklini değiştirebilirsin
Suyu az iciyorsun gunde en az 2 litre icmelisin
Spor dedigin gibi az
Buraya katilimin az burda ne kadar aktif olursan o kadar cok motive olursun menu yazip gitmekle motive olunmuyor
Tabi ki kalabilirsin birlikte hedefine ulasalim
Yaa aradan sohbete dal konustukca açılırsın yoksa yabanci gibi kalirsinYazacaklarım kesinlikle bahane değil.
Aslında hep burdayım ama pek konuşmuyorum yabancı gibi hissediyorum galiba.bide yetişemiyorum maşallah çok yazışıyorsunuz
Spor ;yürümeye bile yeni başladım çarpıntım oluyo nabzım biraz önce 100 dü mesela.şükür evi süpüremüyodum.suyu arttırabilirim bide yürüseydim,yemeklerde bu kısmış halim ama evet biraz daha kısabilirim,kalorisi düşük şeyler yemeliyim farkındayım, teşekkür ederim
Öyle hesaplamak kolayıma geliyodu ondan,kaç kaşık öneriyosun,bide pirinç makarnadan kaçardım ama bulgurdan kaçmazdım öncedenBen daha once de yazdim sana kasik hesabi yap canim yarim tabak yarim tabak sana artı getiri gecen ciger vardi kizartmami mesela bulgur yarim tabak,yarim tabak kac kasik aliyo onu hesapla
Ekside olman guzel tebrik ederim canım ❤
Bana sormamışsın ama atlayıp cevap vereyimÖyle hesaplamak kolayıma geliyodu ondan,kaç kaşık öneriyosun,bide pirinç makarnadan kaçardım ama bulgurdan kaçmazdım önceden
2yemek kasigi bulgur makarna pilav,1dilim ekmek sen yarim tabakta kac kasik koyuyosun o önemli kilon oldugu icin sana fazla geliyo buna sabah ogle ekmekte eklersek karbonu enyuksek seviyede yemis oluyosun burda menuleri inceliyomusun bilmiyorum ama guzel kilo veren arkadaslar var bence menunu acilen degistir yoksa ayni yerde saymaya devam edersin bu mesajida kötü algilama lutfenÖyle hesaplamak kolayıma geliyodu ondan,kaç kaşık öneriyosun,bide pirinç makarnadan kaçardım ama bulgurdan kaçmazdım önceden
Ekside olman guzel canim
Geçen cuma; 81.95
Bugün; 81.70
Fark; -250
Yüzde; 0.305
tebrikler kızlar
Elimden geleni yapacağım@TostombalakanneZipzip- kaptanım E Elif_Eylul kaptanım @Penguen @sulisim Chedarice kackaloribu bengisu022 canlar siz cuma cumartesi 15.000 er adım atarsanız diğer takım yıldızlarimiz da 10.000 er adım atarsa kazanma ihtimalimiz var.
@Elhan öğretmenim sana 15.000 diyemiyorum ama çok ihtiyacımız var adımlarına.
Haydi canlar son 2 gün.
@Tostombalakanne ve @sulisim siz ikiniz daha fazlasını da atarsınız eminim.
Hiç Grek yok dedim tartıldım sadece 50 grm eksideyim.nilay sen tartıldın mı hatırlayamadım sanki
İnşaAllah canımHadi ya oZaman işin uzunşaka yapıyorum bende okadar kilo vericem yaza biter kilo işimiz Allah'ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?