- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Mayısı mi bekliyonHoşbuldum canım. Buralarda bir etiket kadar uzağınızdayım
Sağol canım.
Napiyim abla 19 mayıstan sonra girebilirim listeye onu bekliyorum
Sen nasılsın iyimisin?
3 ayın dolmasini mi bekliyorsunHoşbuldum canım. Buralarda bir etiket kadar uzağınızdayım
Sağol canım.
Napiyim abla 19 mayıstan sonra girebilirim listeye onu bekliyorum
Sen nasılsın iyimisin?
Benimki de 3 sene oldu alalı maşallah tıkır tıkır gidiyor
A101 den almıştım april la 50 tlBenimkide 3sene oldu tık yok
Bence tartida problem yok sende olmasinA101 den almıştım april la 50 tl
Kızlar bilen var mı diye yazmak istedim.
Patronun oğlunun sınıfında dün covid pozitif birisi çıkmış. öğretmen tüm sınıfa duyurmuş. dün akşam patron bilgi verdi 3 gün yokum, pazar test yaptırır ptesi ona göre gelirim dedi.
Ama bilin bakalım ne oldu? sabah çıkmış geldi. rahat rahat takılıyor. Neden geldiniz dedim bişe yok ya diyor rahatça.
Bu gibi durumları bildirebiliyor muyuz?
Temaslı listesinde adı yokmuş, ama sonuçta oğlu temaslı. insanları anlamıyorum gerçekten. maskemi takıyorum ama yine de risk bu. göz yumulamaz risk hemde.
yaa hangi akla hizmet normal tartı aldım ben acaba ne güzelmiş yağı ayrı tartması alırken aklıma bile gelmemişti
buna bişi olursa die mi bekleyecem kim bilir kaç yıl yaşayacak hayır yenide aldımgülerek kullan canım tartını
temassız gözüktüğüne inanamadım ben salalmış sanki oğlu sonuçta aynı evdeki insan
bence al karşına konuş beni tedirgin ediyorsunuz ben her şeyi hallederim siz eve gider misiniz lütfen die usluplu bir şekilde söyle canım.. şaka mı bu millet yaa senin demenle mi bilecek
Gunaydin geçen hafta 74.500
Bugün 74.600
+ 100
Bildirimim
Gecen hafta 82.8
Bugun 82.5
Fark -300 gr
Pek spor yapamadım bu hafta
Tartım bozuluyor sanırım rakamlar net çıkmıyor
Eki Görüntüle 2815354
Gecen hafta 90.4
Bu hafta 89.6
Fark -800
3 gün önce regli oldum sanirim ödemi tam atamadim
Zipzip- E Elif_Eylul
Geçen hafta cuma= 63.2
Bugün= 62.5
Fark= -700 gr
Yüzde = %1.107
Eki Görüntüle 2815358
Gece yediğim fındık ve leblebi yüzünden belki bu kadar cıktı bilemiyorum kıslar
Geçen cuma; 81.95
Bugün; 81.70
Fark; -250
Yüzde; 0.305
Malesef bu hafta böyle oldu. Sabah 83le uyanmıştım
Eki Görüntüle 2815446
Geçen hafta 88. 60
Bugün 88.40
Fark eksi 200 gram
Bence daha çok gitti öden falan var tartıya yansımadı. Haftaya Güzel bir eksi görebilirim inş.
Geçen cuma 64.65
Bu cuma 64.60
Bugün den başladım kıracam bu hafta
Vallahi hiç bişey yemiyorum ne oldu böyle tartı da mı sorun anlamdım delirdim
Zipzip- E Elif_Eylul @Mucizemsn
Çarşamba 75.3
Cuma 74.5
Geçen cuma 63.5 kg
Pazartesi 62.8 kg
Bugün 62.6 kg
Fark - 900
2 gündür dengesiz besleniyorum. Onun etkisi sanırım kusura bakmayın
Zipzip- E Elif_Eylul Ni454
Geçen cuma 74,8 kg.
Bu cuma. 73,9 kg.
Fark 900 gram
Oran 1,203
Eki Görüntüle 2815479 Eki Görüntüle 2815479
Eki Görüntüle 2815479
geçen cuma 103.5
Bu cuma 103.3
Fark -200
İnanın çok uğraşıyorum bu insülin direnci ne illet bir şeymişacayip enerjimi yiyor emeklerim çöp gibi 200 gram 300 gram ne giderse kar diyorum ama üzüyor beni
Zipzip- E Elif_Eylul
azi çoğu yok emeklerinize sağlık , haftaya daha guzelleri olsun insallahEki Görüntüle 2815482
çarşamba 81.2
cuma 79.3
fark 1.9
%2.33
Zipzip- E Elif_Eylul
sabah 7 de tartildim
Bilmiyorm kuzu markayı ama 50 TL'ye normal biz 3 sene önce 120 verdik kocamin gözleri acildiydi o zamanA101 den almıştım april la 50 tl
Bende zaten var hadi bna metobolizmada çalıştıran tarifler ver sen tecrübelisinBence tartida problem yok sende olmasin
Valla 3 yıl önceki fiyatla şimdi o 300 olması lazım net.Bilmiyorm kuzu markayı ama 50 TL'ye normal biz 3 sene önce 120 verdik kocamin gözleri acildiydi o zaman
Ben yürüyüşlerden diye düşünüyorum, o yüzden dün ara vermiştim, farklı bir şey yapmadım çünkü, bi de bol miktarda stress yapıyorum 10 güne gelecek bir haber var, 15 gün öncesinden başladım stresine, stres ödem yapar mıİyi ödem tutmussun acaba neden eski rakibem
Ben bidaha konusmama karari aldim yorum yapmicam kimseyeBende zaten var hadi bna metobolizmada çalıştıran tarifler ver sen tecrübelisinyada fikri olan yazsın acil bakın iyi gitmiyorum
Aslinda degisim olmasi lazim 3kere bir esyayi degistirdigimi biliyorum benKızlar konuyla alakasız ama doğum günümde görümcem bana gömlek almış 44 beden hem büyük hem tarzım değil dün değiştim üstüne para verip elbise aldım 40 beden ama eve geldim çok pişman oldum o elbisede hiç tarzım değil . Müşteri hizmetlerini aradım iade yada değişim hakkım yok . Hediye kartı veriyorlar onada yok dediler birde fislere kız damga bastı hani değişme iade olmasın diye ya napabilirim uyanık fikirler bekliyorum hepinizden . Elbise aslaaa tarzım değil hani giyim desemde yok yani 110 liraya aldım soran olursa şayet . En azından değişim nasıl yaptırabilirim. Etiket bile üstünde hala poşette duruyor .evet cevaplar kızlar destek olun bana
Paylastinya canim kolay gelsinBenim bildirimde sorun yoksa çıkıyorum. Randevu saatini değiştirdim.
Lwc danmiAslinda degisim olmasi lazim 3kere bir esyayi degistirdigimi biliyorum ben
Tamam degisim yaparlar ya bence gitLwc danmi
Sen bana bir tek yorum yapBen bidaha konusmama karari aldim yorum yapmicam kimseye
Damgada basmış üstüne yine şansımı denicem son kez sonuçta bir kez değiştim bu 2. Olacak çocuğu uyutunca gitsemmiki yoksa duramicam yerimdeTamam degisim yaparlar ya bence git
Görmemişim bildiriminiBenim bildirimde sorun yoksa çıkıyorum. Randevu saatini değiştirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?