- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Pirinç bulgura göre bir tık daha kullanılmaması gerekiyor ne yazik ki ayrıca makarna arpa şehriye gibi ürünler de.Şimdi size karşılık yazınca da hoşunuza gitmiyor sanki ama yazıyımmı bilemedimsen diliyle konuştuğunuz için bide pek tanışmadığımız için birbirimize sivri gelebiliriz ama belirtince kötü algılamam niye algılayayım yorumlanmak ve destek bulmak olmak için gelmedikmi buraya, sıfır ekmek sıfır pilav vs diyosunuz anladığım kadarıyla
Ben sivri dille yazdigimi dusunmuyorum sana makarna ekmek pilav yeme diyede bisey demedimki neden boyle algiladin anlamadim benŞimdi size karşılık yazınca da hoşunuza gitmiyor sanki ama yazıyımmı bilemedimsen diliyle konuştuğunuz için bide pek tanışmadığımız için birbirimize sivri gelebiliriz ama belirtince kötü algılamam niye algılayayım yorumlanmak ve destek bulmak olmak için gelmedikmi buraya, sıfır ekmek sıfır pilav vs diyosunuz anladığım kadarıyla
Ekside olman guzel moralini bozma canımEki Görüntüle 2815479 Eki Görüntüle 2815479
Eki Görüntüle 2815479
geçen cuma 103.5
Bu cuma 103.3
Fark -200
İnanın çok uğraşıyorum bu insülin direnci ne illet bir şeymişacayip enerjimi yiyor emeklerim çöp gibi 200 gram 300 gram ne giderse kar diyorum ama üzüyor beni
Zipzip- E Elif_Eylul
Eksidesin sonucta canimEki Görüntüle 2815479 Eki Görüntüle 2815479
Eki Görüntüle 2815479
geçen cuma 103.5
Bu cuma 103.3
Fark -200
İnanın çok uğraşıyorum bu insülin direnci ne illet bir şeymişacayip enerjimi yiyor emeklerim çöp gibi 200 gram 300 gram ne giderse kar diyorum ama üzüyor beni
Zipzip- E Elif_Eylul
İyiyim canım sağolmadamhd 2 haftadir hic ugramiyorsun merak ettim iyi misin
Tebrik ederim canım eksin cook guzelEki Görüntüle 2815482
çarşamba 81.2
cuma 79.3
fark 1.9
%2.33
Zipzip- E Elif_Eylul
sabah 7 de tartildim
Kötü birşey yazmadım,tekrar okursanız sevinirimBen sivri dille yazdigimi dusunmuyorum sana makarna ekmek pilav yeme diyede bisey demedimki neden boyle algiladin anlamadim ben
Sadece 2kasik 1dilim ekmek ediyo yani oyle diyo doktorlar menulerini duzenle dedim yoksa istersen 1tabak ye burda herkes bir birinin sporunu menusunu yorumlamak icin var
2gundemi vay tebrikler canimEki Görüntüle 2815482
çarşamba 81.2
cuma 79.3
fark 1.9
%2.33
Zipzip- E Elif_Eylul
sabah 7 de tartildim
Tesekkur ederiz canımİyiyim canım sağolpek giremedim bu aralar aslında topik hep açık tlfnda ama sadece cumaları kaçıncı olduğumuza baktım. Geçen hafta ikinci önceki hafta birinciydiniz tebrikler bugünde güzel sonuçlar alırız inşallah
Olsun yinede guzel adim atmissin canimBebe 2 günden beri beni yedi dursa daha fazla yapardım
Eki Görüntüle 2815483
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii
Madam nerdesin senİyiyim canım sağolpek giremedim bu aralar aslında topik hep açık tlfnda ama sadece cumaları kaçıncı olduğumuza baktım. Geçen hafta ikinci önceki hafta birinciydiniz tebrikler bugünde güzel sonuçlar alırız inşallah
Hosgeldin madamİyiyim canım sağolpek giremedim bu aralar aslında topik hep açık tlfnda ama sadece cumaları kaçıncı olduğumuza baktım. Geçen hafta ikinci önceki hafta birinciydiniz tebrikler bugünde güzel sonuçlar alırız inşallah
Çok güzel canım. TebriklerCuma kilo bildirimi
Geçen cuma 76.8
Bu cuma 75.8
Fark -1000
Yüzde 1
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa @kackaloribu
Eki Görüntüle 2815302
Madamim napiyorsun canımİyiyim canım sağolpek giremedim bu aralar aslında topik hep açık tlfnda ama sadece cumaları kaçıncı olduğumuza baktım. Geçen hafta ikinci önceki hafta birinciydiniz tebrikler bugünde güzel sonuçlar alırız inşallah
sagol kaptanım onemli olan bundan sonrası bunlar fazlalikti kapida bekleyen kilolardıTebrik ederim canım eksin cook guzel
sagol canimmmEksin guzel haftaya daha guzel olur canim
Afiyet olsun canım
Eksin guzel ama belli olmuyo ne oldugu
Eksin guzel canim leblebide bir karbon unutma gece ve cuma gunleri yemezsin bidaha
hemen kapida duruyodu onlar fışt gitti2gundemi vay tebrikler canim
Hoşbuldum canım. Buralarda bir etiket kadar uzağınızdayımMadam nerdesin senhoşgeldin
Sağol canım.Hosgeldin madam
Napiyim abla 19 mayıstan sonra girebilirim listeye onu bekliyorumMadamim napiyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?