Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zuhalcim çok teşekkür ederim canım benim öyle nankör bir bünyem var ki...mesela bugün su spor diyet hepsini yapayım yarın +1 kilo gelmişligim var hiç sebepsiz....manyak bir şey... Ne olursa olsun devam edicim...bu kilolar gidecek inşallah...

Mayısı mi bekliyon kilo ne alemde y valla bende bu ara bebe ile kafayı yemekteyim
Birazcık kilo almış olabilirim Allah kolaylık versin sana canım
3 ayın dolmasini mi bekliyorsun
Kac kilo aldin
71-72 aralığındayım dikkat etmiyorum ama daha yukarı çıkmıyorum şükür ki
Diyet yapacak isteğim yok şuan abla ondan bide ramazan da geldi çattı rahat olayım çok kasmayayım istiyorum.
Bende özlüyorum sizleri burada konuşmak sizleri görmek gerçekten iyi geliyor Diyete devam abla elbet başaracağız

Cok fazla kilo almamissin canim dikkat edersen cabuk verirsin zaten

Gönül rahatlığıyla gelmeni beklerim canım...gerçekten kasmaya gerek yok...az çok bilinclendik. Ramazan da bakalım napacayiz

Ekside olman guzel abla tebrik ederim
Teşekkür ederim cnm
Tebrik ederim, çok güzel yenmişsin beni
Bu yenme sayilmaz cnm biz haftayi artisiz kurtartikya ona bakalim
Eksin guzel canim tebrikler
Teşekkür ederim cnm
Yüzde fena degil bakalim ne olacak

Eline saglik cnm
eksidesin en azından tebriklerrr.
Sagol cnm
Devam etmekden baska bir alternatifimiz yok zaten cnm

Ben senin diyetsyeni cok beğendim bence değiştirme

Çok sıkıldım abla 3 aydır aynı şeyleri yiyorum, hiç esneme yok, çorba yok, bakliyat yok, zaten bu ay listeye hiç uymadım gibi bir şey, bana kattığı extra bir şeu yok artık, benim ilgim azalınca onun da azaldı bana karşı ilgisi, bakalım bi mezun olayım, belki 2. Tura yeniden başlarım.

İnşallah birtanem

Bunyelerimiz benziyor

Nacizane tavsiyem akşam öğünüyle beraber mutfagi kapat
Sonrasinda ara yapmazsan daha cok verim alirsin

Sağolasın abla 13 günüm kaldı artık ciddi spor yapmaya karar verdim havalarda ısınacak 72 kilo olmak istiyorum Ramazan'a girmeden

Yaniii
insanin birazda zevk aldigi şeyleri yemesi lazim tabiki tatli hamurisinden bahsetmiyorum :)))
Ama bu kadar disiplinli olmasaydin bu kadar kiloyu da veremezdin, bu da bir gercek

Bende bakliyat falan tuketmemeye çalışıyorum
Çünkü biliyorum
Ne zaman yesem bana hep arti getirdi

Selam dünyanın en fit kadınlarııııııı beste 85 dk hızlı bir yürüyüş yaptıda geldi haydiiii spor yapmayan kalmasınnnnnnnnn bugün geçti artık bitti haftaya cumaya hazır mıyızzzzz haftaya cumaya yüksek eksi hedefledik miiiii tutması şart değil 5 kg. hedefle geç cezası yok pozitif enerjimizle sporu birleştiriiiipppppp yağlarımızı yakıyoruzzzzz

Harikasın Beste. Şevkle bize aktarmanda harika. haftaya cuma için ben hazırım. artık -500 gr lardan sıkıldım. 1 kilo üstü vermek istiyorum. ilk hafta 1.600 vermiştim sonra 500 gr a döndü.

Diyette sana uyum sağlarım kuzum spor işini sen çık güzel yapıyorsun maşallah. Her zaman tam destek ben de yanındayım elbette
Hedefimiz üç kilo...aha da buraya yazıldı çoklu mesaj evrene gitti canım
yooo sporda da yürüyüşlerin gayette güzel öyle deme. sadece sen hit gibi şeyler yapamıyorsun o kadar... yani gayette diyette sporda ayak uyduruyoruz birbirimize canımcım yanımda ol sen yeter bana
ohhh 3 kilo hedefinede alışılmışşşşşşşşşşşş
canım hoşgeldin. ramazanda daha da almazsan 71 ler 72 ler iyi yani çok ta fazla almamışsınki.. o isteğin geldiği saniye buralardayızz
Gönül rahatlığıyla gelmeni beklerim canım...gerçekten kasmaya gerek yok...az çok bilinclendik. Ramazan da bakalım napacayiz
napacaz ramazan diyeti yapacaz bizim kaderimiz bu

Harikasın Beste. Şevkle bize aktarmanda harika. haftaya cuma için ben hazırım. artık -500 gr lardan sıkıldım. 1 kilo üstü vermek istiyorum. ilk hafta 1.600 vermiştim sonra 500 gr a döndü.
sende harikasın canım kalbin buralara yansıyor bilesin

o halde katıl bize hayatını yaşaa hedef 3 kg. diyelimmmm beynimizi alıştıralım mıııı

Spor yaparsan eminim dahada iyi olur cnm

13 günüm kaldi deyince
Ramazanimi kastediyon
13 Nisan hedefimdi abla 11 gün kalmış zor ama imkansız değil demi 72 kilo olsam mük olur küçük oğlum bişey olunca mük diyo o ne dedim mükemmel demek diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…