Zuhalcim çok teşekkür ederim canımCok güzel ilerliyorsun cnm
Bence fasulye tezinde dogru
En azindan sende şişlik yapmiyormus :)))
Istikrarla vermek en guzeli tatlim
Besteee harikasin cnm ne güzel eksi
Hele bakın veremiyorum diyen Meryem hanima
Tuuu tuuu masallahhhhh harikasın cnmmm
Yine cok güzel gitmis yasimim
6 lara fazla bisey kalmadi
Ohhh şükürrrrr 8 belasindan kurtulmuşun cnm hemde cok guzel eksiyle
Cok güzel bi uyarlama olmus tatlimmmm cok begendimbiz kimin dizine oturup agliyoruz
Yine muhtesemsinnnn dilegimmm
Bu hafta da böyle olsun tatlim ne yapalim her hafta cok cok gitmiyorki
Hem artiyim diye korkuyordun
En azindan eksidesin
Tatlim arkadaslarda yazmış, bende farkli birsey soylemicem
Genelde menulerin cok karbon icerikli oluyor
Mesela dün aksam 1 tb corba 1 tb mercimek yemegi vardi. Bunlar en az 5-6 dil. Ekmek degerinde... Diğer ogunleride hesap edersek gün icinde toplam ekmegin 10 dilime gelir nerdeyse
Belli bi yaşdan sonra karbona cok daha dikkat etmek gerekiyor
Biz gençler gibi tabak tabak yiyemeyiz malesef
İlk gelindigi zaman takima yabancilik hissetmek cok normal
Bende geleli fazla olmadi
Ama karşılıklı yazisma ne kadar cok olur ve birbirimizi tanirsak, kaynaşma da ayni sekilde fazla oluyor
Burda samimi bir ortamda hissettigimiz icin sizli bizli konuşmuyoruz.sende cekinmeden dal sohbete :)))
Senin diyetsyen karabugdaya nasil bakiyor tatlim
Baslangicin hayirli olsun cnm
Masallah tatlim yine cok guzel eksi
Harika bi eksiyle acilişi yapmışın cnm devami gelsin insallah
Kiz insan bi gelir yazar, niye gelmiyonkiözlendin iyice
Birazcık kilo almış olabilirimMayısı mi bekliyonkilo ne alemde y valla bende bu ara bebe ile kafayı yemekteyim
71-72 aralığındayım dikkat etmiyorum ama daha yukarı çıkmıyorum şükür ki3 ayın dolmasini mi bekliyorsun
Kac kilo aldin
Diyet yapacak isteğim yok şuan abla ondan bide ramazan da geldi çattı rahat olayım çok kasmayayım istiyorum.Listenin altı da bayağı hareketli daha sık gelsen keşke... birbirimizden feyiz alırdık bebem.iyiyim inşallah dediğin tarihlerde 60' a inerim ben de...cabalayip duruyorum. İğneyle kuzu kaziyorum şu aralar. Menopoza girince zorluyor diyet falan kâr etmiyor neredeyse... bol su hareketten başka ilaç yok...durumlar böyle madamim. Senin geldiğini görünce sevindim.
Cok fazla kilo almamissin canim dikkat edersen cabuk verirsin zatenBirazcık kilo almış olabilirimAllah kolaylık versin sana canım
71-72 aralığındayım dikkat etmiyorum ama daha yukarı çıkmıyorum şükür ki
Diyet yapacak isteğim yok şuan abla ondan bide ramazan da geldi çattı rahat olayım çok kasmayayım istiyorum.
Bende özlüyorum sizleri burada konuşmak sizleri görmek gerçekten iyi geliyorDiyete devam abla elbet başaracağız
Gönül rahatlığıyla gelmeni beklerim canım...gerçekten kasmaya gerek yok...az çok bilinclendik. Ramazan da bakalım napacayizBirazcık kilo almış olabilirimAllah kolaylık versin sana canım
Diyet yapacak isteğim yok şuan abla ondan bide ramazan da geldi çattı rahat olayım çok kasmayayım istiyorum.
Bende özlüyorum sizleri burada konuşmak sizleri görmek gerçekten iyi geliyorDiyete devam abla elbet başaracağız
Teşekkür ederim cnmEkside olman guzel abla tebrik ederim
Bu yenme sayilmaz cnm biz haftayi artisiz kurtartikya ona bakalimTebrik ederim, çok güzel yenmişsin beni
Teşekkür ederim cnmEksin guzel canim tebrikler
Yüzde fena degil bakalim ne olacak***6.Takım 720. Etap ***
Cordeliaa(74.8/73.9/0.9/%1.203)
gulenyuzumsunsen(88.0///)sabit
Cedarice(81.95/81.7/0.25/%0.305)
Kmsl Hnd (64.1/63.2/0.9/%1.404)
SATURN71(97.5/97.1/0.4/%0.410)
Zeynolin44(70.3/69.6/0.7/%0.996)hedef revize 68,mezun olmak istiyor
Habinar(76.8/75.8/1/%1.302)
kackaloribu (62.0/61.5/0.5/%0.806)
penguen (64.3/64.0/0.3/%0.467)
Tostombalakanne (63.2/62.5/0.7/%1.108)
TekrarDene (80.9/79.6/1.3/%1.607)
bengisu022 (88.6/88.4/0.2/%0.226)
T u t a s t e (80.5/79.25/1.25/%1.553)
6.Takım Ortalamasi:%0.876
Sagol cnmeksidesin en azından tebriklerrr.
Devam etmekden baska bir alternatifimiz yok zaten cnmTartının dizine yatıp ağlıyorum ben abla
Ben zaten 2le biten sayılarda duracağımı düşünüyordum, daha önce de öyle olmuştu, 10ar 10ar kilo alıp veriyorum, bi 90 da. Hafta durmuştum, şimdi de 81 de durdum, olsun. Motivasyonumuzu kaybetmeyelim yeter ki, kaldığımız yerden devam, dün dinlediğim diyetisyen de sürekli kilo verme eğimi olmaz, bazen durursun bazennalırsın bazen çok bazen ez verirsin diyordu, sen az yersen ve sporunu yaparsan, inceldiğini hissediyorsan veriyorsundur ama vucut içten içe kendini düzenlemek için tartıya yansıtmıyor diyordu.
Gluten kullanmadığım için karabuğday yiyeyim dedim, tabiki 3 yk yiyebilirsin dedi
Çiya tohumu da aynı şekilde.
Diyetisyen de salı günün bitiyor, devam etmeyeceğim artık yada başka bakıcam.
Çok sıkıldım abla 3 aydır aynı şeyleri yiyorum, hiç esneme yok, çorba yok, bakliyat yok, zaten bu ay listeye hiç uymadım gibi bir şey, bana kattığı extra bir şeu yok artık, benim ilgim azalınca onun da azaldı bana karşı ilgisiTeşekkür ederim cnm
Bu yenme sayilmaz cnm biz haftayi artisiz kurtartikya ona bakalim
Teşekkür ederim cnm
Yüzde fena degil bakalim ne olacak
Eline saglik cnm
Sagol cnm
Devam etmekden baska bir alternatifimiz yok zaten cnm
Ben senin diyetsyeni cok beğendimbence değiştirme
İnşallah birtanemZuhalcim çok teşekkür ederim canımbenim öyle nankör bir bünyem var ki...mesela bugün su spor diyet hepsini yapayım yarın +1 kilo gelmişligim var hiç sebepsiz....manyak bir şey... Ne olursa olsun devam edicim...bu kilolar gidecek inşallah...
Sağolasın abla 13 günüm kaldı artık ciddi spor yapmaya karar verdim havalarda ısınacak 72 kilo olmak istiyorum Ramazan'a girmedenCok güzel ilerliyorsun cnm
Bence fasulye tezinde dogru
En azindan sende şişlik yapmiyormus :)))
Istikrarla vermek en guzeli tatlim
Besteee harikasin cnm ne güzel eksi
Hele bakın veremiyorum diyen Meryem hanima
Tuuu tuuu masallahhhhh harikasın cnmmm
Yine cok güzel gitmis yasimim
6 lara fazla bisey kalmadi
Ohhh şükürrrrr 8 belasindan kurtulmuşun cnm hemde cok guzel eksiyle
Cok güzel bi uyarlama olmus tatlimmmm cok begendimbiz kimin dizine oturup agliyoruz
Yine muhtesemsinnnn dilegimmm
Bu hafta da böyle olsun tatlim ne yapalim her hafta cok cok gitmiyorki
Hem artiyim diye korkuyordun
En azindan eksidesin
Tatlim arkadaslarda yazmış, bende farkli birsey soylemicem
Genelde menulerin cok karbon icerikli oluyor
Mesela dün aksam 1 tb corba 1 tb mercimek yemegi vardi. Bunlar en az 5-6 dil. Ekmek degerinde... Diğer ogunleride hesap edersek gün icinde toplam ekmegin 10 dilime gelir nerdeyse
Belli bi yaşdan sonra karbona cok daha dikkat etmek gerekiyor
Biz gençler gibi tabak tabak yiyemeyiz malesef
İlk gelindigi zaman takima yabancilik hissetmek cok normal
Bende geleli fazla olmadi
Ama karşılıklı yazisma ne kadar cok olur ve birbirimizi tanirsak, kaynaşma da ayni sekilde fazla oluyor
Burda samimi bir ortamda hissettigimiz icin sizli bizli konuşmuyoruz.sende cekinmeden dal sohbete :)))
Senin diyetsyen karabugdaya nasil bakiyor tatlim
Baslangicin hayirli olsun cnm
Masallah tatlim yine cok guzel eksi
Harika bi eksiyle acilişi yapmışın cnm devami gelsin insallah
YaniiiÇok sıkıldım abla 3 aydır aynı şeyleri yiyorum, hiç esneme yok, çorba yok, bakliyat yok, zaten bu ay listeye hiç uymadım gibi bir şey, bana kattığı extra bir şeu yok artık, benim ilgim azalınca onun da azaldı bana karşı ilgisi, bakalım bi mezun olayım, belki 2. Tura yeniden başlarım.
Spor yaparsan eminim dahada iyi olur cnmSağolasın abla 13 günüm kaldı artık ciddi spor yapmaya karar verdim havalarda ısınacak 72 kilo olmak istiyorum Ramazan'a girmeden
Harikasın Beste. Şevkle bize aktarmanda harika. haftaya cuma için ben hazırım. artık -500 gr lardan sıkıldım. 1 kilo üstü vermek istiyorum. ilk hafta 1.600 vermiştim sonra 500 gr a döndü.Selam dünyanın en fit kadınlarııııııı beste 85 dk hızlı bir yürüyüş yaptıda geldi haydiiii spor yapmayan kalmasınnnnnnnnnbugün geçti artık bitti haftaya cumaya hazır mıyızzzzz haftaya cumaya yüksek eksi hedefledik miiiii tutması şart değil 5 kg. hedefle geç cezası yok pozitif enerjimizle sporu birleştiriiiipppppp yağlarımızı yakıyoruzzzzz
yooo sporda da yürüyüşlerin gayette güzel öyle deme. sadece sen hit gibi şeyler yapamıyorsun o kadar... yani gayette diyette sporda ayak uyduruyoruz birbirimize canımcım yanımda ol sen yeter banaDiyette sana uyum sağlarım kuzum spor işini sen çık güzel yapıyorsun maşallah. Her zaman tam destek ben de yanındayım elbette
Hedefimiz üç kilo...aha da buraya yazıldı çoklu mesaj evrene gitti canım
canım hoşgeldin. ramazanda daha da almazsan 71 ler 72 ler iyi yani çok ta fazla almamışsınki.. o isteğin geldiği saniye buralardayızzBirazcık kilo almış olabilirimAllah kolaylık versin sana canım
napacaz ramazan diyeti yapacaz bizim kaderimiz buGönül rahatlığıyla gelmeni beklerim canım...gerçekten kasmaya gerek yok...az çok bilinclendik. Ramazan da bakalım napacayiz
sende harikasın canım kalbin buralara yansıyor bilesinHarikasın Beste. Şevkle bize aktarmanda harika. haftaya cuma için ben hazırım. artık -500 gr lardan sıkıldım. 1 kilo üstü vermek istiyorum. ilk hafta 1.600 vermiştim sonra 500 gr a döndü.
19mayismibende özlüyorum sizleri ablacım takip de ediyorum. 19 Mayıs’tan sonra temelli gelirim
13 Nisan hedefimdi abla 11 gün kalmış zor ama imkansız değil demiSpor yaparsan eminim dahada iyi olur cnm
13 günüm kaldi deyince
Ramazanimi kastediyon
Neyse ki fazla almamişin cnmbende özlüyorum sizleri ablacım takip de ediyorum. 19 Mayıs’tan sonra temelli gelirim
Tabiki imkansiz degil tatlim13 Nisan hedefimdi abla 11 gün kalmış zor ama imkansız değil demi72 kilo olsam mük olur küçük oğlum bişey olunca mük diyo o ne dedim mükemmel demek diyo
2dk baksana banaTabiki imkansiz degil tatlim
Cok da güzel mük olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?