Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok abartılı degil şu iki menün sen kilona göre yiyorsun sonuç ta sen sebze agırlıklı beslen sınır getirmeden doyana kadar bol bol sebze ye
Teşekkür
Ederim canım bu hafta dikkat edip diyetisyen ile harfiyen yapmaya çalışacağım

Geçmiş olsun canım üşütmüşsün yüksek ihtimalle. Ayaklarını ısıt,belini karnını ısıt. Isındıkça rahatlarsın.
Tamm canım su ısıtıp koyayım ayaklarımın altına
Canım karbonat da çok iyi geliyor. Yarım çay kaşığı bir bardak ılık su...karıştır iç... yüzükoyun uzan....bana dua edeceksin
Gerçekten mi hemen yapıyorum ablam çok sağol

4 kaşık bulgur benim dişimin kovuğuna gitmez rakibem resmen aç kalmışsın sen şimdi git 8 kaşık pilav 6 kaşık türlü ye tamam mı rakibeciğim aç kalmana yüreceğim razı gelmez

Eline sağlık kaptanım, beni şu 82 belasından kurtarın ya, 81.5 altını göreniyorum, hoş cuma hariö 81 de görmüyorum

Eline sağlık kaptanım, beni şu 82 belasından kurtarın ya, 81.5 altını göreniyorum, hoş cuma hariö 81 de görmüyorum
Görürsün canim eminim cok guzel ilerliyorsun
Suyu az iciyorsun suyu 2 -2.5 litreye çıkart
Bu hafta yarisma sayesinde guzel adim attin haftada 3-4 gun spor ekle

Menüm,

Sabah 9.00
2.5 yumurta, 1 yk tahin 5 kuru üzümle omlet
2 havuç 1 salatalık 1 domates
Kızılcık ezmesi (şekersiz ve ekşi bit şey)

Ara; 13.30
Tadımın ara öğün paketinden biraz yedim, badem kuru dut üzüm kayısı parçaları vardı, 2 dilm kivi

Akşam; 18.00 bitiş
Ispanak yemeği susuz pirinçsiz
2 adet tavuk

Suyu ölçemedim yine, içine zencefil koymayınca gelen giden (ki kendisi kocam olur) içti suyumdan.

Akşam üzeri 2 kek,1 poğaça, 1 kurabiye, 1 pasta yaptım. Keklerin ucundan tadına baktım ama dilim yada ısırıktan azdı, böle dişimin ucuyla.

Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

Afiyet olsun canım

4 kaşık bulgur benim dişimin kovuğuna gitmez rakibem resmen aç kalmışsın sen şimdi git 8 kaşık pilav 6 kaşık türlü ye tamam mı rakibeciğim aç kalmana yüreceğim razı gelmez
Ah ne kadar iyi kalplisin sen benim yerime de ben yemis gibi olurum

Afiyet olsun canım
Mesajin sonunu okurken yüreğime iniyordu neyseki tadina bakmissin sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…