1 haftada güzel adim attin abla dinlen bugun1705 de ben
Ayaklarım izinde bugün
Teşekkür ederim canım1 haftada güzel adim attin abla dinlen bugun
Ramazanda ben sporu akşam yaparım. Belki sahurda da yaparim.Teşekkür ederim canımkaptanım da tamam dedi
Önümüzdeki hafta aynı tempoda devam ederim inşallah. Ramazan'da yuruyemeyebilirim.Bayramdan sonra Allah kerim .
Bende devam edeceğim abla ama gunluk 10 bin yeter daha fazlasi icin yorma kendiniTeşekkür ederim canımkaptanım da tamam dedi
Önümüzdeki hafta aynı tempoda devam ederim inşallah. Ramazan'da yuruyemeyebilirim.Bayramdan sonra Allah kerim .
Merhaba canım bende çocukları banyo yaptım aşağı banannede yemek yendi yukarı çıktım oğlanı yıkadım şimdi uyutmaya çalışıyorumMerhaba...nasilsiniz...ben yemek yapiyorum...yeni parktan geldik
1778 bende1705 de ben
Ayaklarım izinde bugün
Gecmis olsun canimKarnım ağrıyor kıslar ya ilaç içtim de fayda etmedi kocaman oldu karnım ters bisey de yemedim ki
Sağol kaptanımGecmis olsun canim
Geçmiş olsun canımKarnım ağrıyor kıslar ya ilaç içtim de fayda etmedi kocaman oldu karnım ters bisey de yemedim ki
Geçmiş olsun canım. Dinlen güzelce.Karnım ağrıyor kıslar ya ilaç içtim de fayda etmedi kocaman oldu karnım ters bisey de yemedim ki
Yasak olmasa ben de çıkar yürürüm amaRamazanda ben sporu akşam yaparım. Belki sahurda da yaparim.
Tabanlarimiz şişti bir hafta boyunca napak dinlenek birazMerhaba canım bende çocukları banyo yaptım aşağı banannede yemek yendi yukarı çıktım oğlanı yıkadım şimdi uyutmaya çalışıyorum
1778 bende
Sağol canım öyle yapıyorum da canımı sıkıyor gıcık ediyor beni bu sanki gaz sancısı gibi ne iyi gelir biliyor musunuzGeçmiş olsun canım. Dinlen güzelce.
Gecmis olsun canim rezenen varsa yapsana cok iyi gelirSağol canım öyle yapıyorum da canımı sıkıyor gıcık ediyor beni bu sanki gaz sancısı gibi ne iyi gelir biliyor musunuz
Soda canım. Birde kolllarını yukarı aşağı kaldır indir adımlarken. 30-40 kez yap. Bi dene, bana iyi geliyor.Sağol canım öyle yapıyorum da canımı sıkıyor gıcık ediyor beni bu sanki gaz sancısı gibi ne iyi gelir biliyor musunuz
Rezene cayi var mi evde canimSağol canım öyle yapıyorum da canımı sıkıyor gıcık ediyor beni bu sanki gaz sancısı gibi ne iyi gelir biliyor musunuz
Maalesef rezenem yok ama kimyon var yani ise yarar mı kiGecmis olsun canim rezenen varsa yapsana cok iyi gelir
Tamm canım soda içeyim dediğini yapayımSoda canım. Birde kolllarını yukarı aşağı kaldır indir adımlarken. 30-40 kez yap. Bi dene, bana iyi geliyor.
Maalesef yok canımRezene cayi var mi evde canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?