- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
At yarisiNe yarisi yapalim
Bende gözardi ederim hemenAy bilemedim. eva olmasin da
Bende tek lafla soğurum yaa. Birisine karşı negatif bir enerji bi kere alırsam bitiyor valla. Konuşsam bile ona karşı negatif durumum hiç degismez
Bana bugun tatil. Sana iyi sporlar.Evalanma zamanı başlasınn
moda girdim haydi bakalimm
oturan varsa kalksınnn
Bu hafta ne yarısı yapalim?Baba bugun tatil. Sana ne iyi sporlar.
Keşke gerçek hayatta da forumdaki kadar kolay olsaBende gözardi ederim hemen
Hakkinda hayirlisi olsun canim dikkat et kendine Allaha emanet olKızlar ben iyice koptum ya Bi oraya Bi buraya gidince. Abimler gelecek bu haftada diyet yapamam onlarla zaman geçirecem. Sonra ramazanlık geliyor zaten. Özür dileyerek burada bırakmak zorundayım.Girip menü yazmayınca suçlu hissediyorum. Böyle daha iyi sanırım. Zipzip- E Elif_Eylul Ni454
Emeklerinize sağlık kaptanlarım. Ve tüm arkadaşlarım. Başlama ve bırakma kilom neredeyse aynı ama güzel dostluklar yaşadık. Hakkınızı helal edinbir süre kendi halimde olmak iyi gelecek sanırım bana.
Ayyy çogu kisiyi hayatimdan cikarttim gercek hayattada yapilan yanlislardan dolayi simdi nekadar mutluyumKeşke gerçek hayatta da forumdaki kadar kolay olsa
Yine gel olur mu? Görüşmek üzereKızlar ben iyice koptum ya Bi oraya Bi buraya gidince. Abimler gelecek bu haftada diyet yapamam onlarla zaman geçirecem. Sonra ramazanlık geliyor zaten. Özür dileyerek burada bırakmak zorundayım.Girip menü yazmayınca suçlu hissediyorum. Böyle daha iyi sanırım. Zipzip- E Elif_Eylul Ni454
Emeklerinize sağlık kaptanlarım. Ve tüm arkadaşlarım. Başlama ve bırakma kilom neredeyse aynı ama güzel dostluklar yaşadık. Hakkınızı helal edinbir süre kendi halimde olmak iyi gelecek sanırım bana.
Ben seni istediğin yarışta yenerim. Sen seç canım.Bu hafta ne yarısı yapalim?
Ev tipi karbonatlarin tuz oranı fazla canım. O yüzden içimi rahat değil. Mide bağırsak ile ilgili ne sıkıntı yaşarsan karbonat iç ama kaşığın ucuyla suya koy. Hiçbir yan etkisi yok. Hamileler, emziren anneler dahil... Umarım daha iyisindir.Yaptım ablacım valla biraz midem kalktı ama şifa niyetine içtim rahatladım ama
Yok kuzum hiç olur mu öyle sen yemeden asla boğazımdan geçmez ki aaaa
Çok çok geçmiş olsun canım
Ben orada var ya çadır kurar yine yatarım yine yatarım offff canım kamp çekti
Oturduğum yerden kalkmam için önce yattığım yerden oturmam lazımkolay gelsin sana canım
Nasil istersen canim biz burdayiz Allaha emanet ol bekleriz her zamanKızlar ben iyice koptum ya Bi oraya Bi buraya gidince. Abimler gelecek bu haftada diyet yapamam onlarla zaman geçirecem. Sonra ramazanlık geliyor zaten. Özür dileyerek burada bırakmak zorundayım.Girip menü yazmayınca suçlu hissediyorum. Böyle daha iyi sanırım. Zipzip- E Elif_Eylul Ni454
Tatlım üzüldüm kendi adıma ama kendini nasıl iyi hissedersen öyle olsun. Kendine iyi bak. Sağlıkla tekrar dön gel...Kızlar ben iyice koptum ya Bi oraya Bi buraya gidince. Abimler gelecek bu haftada diyet yapamam onlarla zaman geçirecem. Sonra ramazanlık geliyor zaten. Özür dileyerek burada bırakmak zorundayım.Girip menü yazmayınca suçlu hissediyorum. Böyle daha iyi sanırım. Zipzip- E Elif_Eylul Ni454
Bende geçtiğimiz ay, 7 yıla yakın bir arkadaşlığa ambargo koydum. Esimin cocukluk arkadaşlarıydı karı-koca, evlendikten sonra sürekli gelip giderdik. Benim yalnızlık hissimi azaltiyordu, hep ben alttan alan taraftım. Esim yanlış giden şeyleri söylese dahi, boşver deyip göz yummasini sağlamaya calistim. Cunku baska kim vardi kiAyyy çogu kisiyi hayatimdan cikarttim gercek hayattada yapilan yanlislardan dolayi simdi nekadar mutluyum
Kendine iyi bak canım.saglikli beslen. Kilo alma. Her zaman bekleriz.Kızlar ben iyice koptum ya Bi oraya Bi buraya gidince. Abimler gelecek bu haftada diyet yapamam onlarla zaman geçirecem. Sonra ramazanlık geliyor zaten. Özür dileyerek burada bırakmak zorundayım.Girip menü yazmayınca suçlu hissediyorum. Böyle daha iyi sanırım. Zipzip- E Elif_Eylul Ni454
Vay vaaay. Bilmiyorum ki. Ay keşke bilseydimBen seni istediğin yarışta yenerim. Sen seç canım.
Benim en kotu olduğum alan atlama. İp mi atlasak. Yapabilir miyim.Vay vaaay. Bilmiyorum ki. Ay keşke bilseydim
Bana uyar. Sen kötüyüm dedin diye değil ama hee sakin yanlış anlamaBenim en kotu olduğum alan atlama. İp mi atlasak. Yapabilir miyim.Zipzip-
Kaptanlarimiz seçsin bakalım.Mekik yarisi napalim...yuruduk bacaklar inceldi amma göbekler duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?