Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah 10.30
Sebzeli omlet
1 salatalık
1 çeri
Biraz yeşillik
1 tb ekmek

Ara =şekersiz nescafe +3 hurma

Akşam= 17. 00
Tavuklu sebzeli 1 kase bulgur pilav
1 kase baharatlı yoğurt
1 tb ekmek

Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Ben ödül hakkımı yarın tartıdan sonra kullanmak istiyorum.
Sabah
Sucuklu yumurta 2 dilim klasik peynir 3 tane zeytin biraz salatalık ve domates 1.5 dilim çavdar ekmeği
Akşam mangal tavuk kanat közlenmiş sebzelerle salata ve yeşillik salatası
Türk kahvesi yanına incir ceviz 2 tane incir 2 tane ceviz içi
Su çok içmedim yatana kadar 2 litreye tamamlarım dışarı çıkınca su içmiyorum tuvalete girmemek için
5 bin adım
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun rakibem. Yine müthiş menü. Evde leblebi yok mu bugun
Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım
Sağol kaptanım
Afiyet olsun canım

Cık cık cık cık hiç 1çikolatanın karşılığı 1 dilim börek olur mu? 5e kadar yolu var yani, hani dersen ki börek sevmem kek verelim ablamıza, 4 dilim de ondan ye canım, ödül bu hak ettin
1 dilim börek için kahvaltı yapmadım. 5 dilim yesem 3 gün yemek yemem.
Seni yenecegimmmm.

Sabah 10.30
Sebzeli omlet
1 salatalık
1 çeri
Biraz yeşillik
1 tb ekmek

Ara =şekersiz nescafe +3 hurma

Akşam= 17. 00
Tavuklu sebzeli 1 kase bulgur pilav
1 kase baharatlı yoğurt
1 tb ekmek

Zipzip- E Elif_Eylul

Afiyet olsun kizlar

Teşekkür ederim canım benim sende öyle. Geldiğimde hepiniz mezuniyet kutluyor Olursunuz inşallah

Bazen yalnızlık en iyisi en azından kafan rahatlamıştır
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Bende seni seviyorum kuzum. Arada uğrarım tabi. Ya yoğunlaşamıyorum bu sefer de vicdanen huzursuz oluyorum ramazanda tamamen kopacam biliyorum bu sebeple biraz rahat takılayım dedim.
Zaten pek fazla bir kilon da yok canım ama sen yinede dikkat etmeye çalış inşallah buraya bir bebek k müjdesi verip dönersin

1 dilim börek için kahvaltı yapmadım. 5 dilim yesem 3 gün yemek yemem.
Seni yenecegimmmm.
Bence de her türlü yenersen benim göbek şişti bu hafta böle gider ama umudumu kaybetmiyorum belki bi mucize olur, kurtulurum 82den

Bence de her türlü yenersen benim göbek şişti bu hafta böle gider ama umudumu kaybetmiyorum belki bi mucize olur, kurtulurum 82den
İnşallah canım. Ben gaza getirmek için konuşuyorum. Hemen teslim oluyorsun. Bana "senn beni nasıl yeneceksin ezer geçerim" demen lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…