Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmm nazlım sen istanbulun nersindesin fıstık...
ref işin açığı tartı bi gram kıpramıo bi de dijital meret hani banyo baskülü olsa eski usül olcak da.....
dur bakim belki birden dökülür
ben geldim kaçmadım acı son gercekleşti cekildi bitane dişim bitane kanal olacak bu yileşince yarası alttakilerde agrıyo bunları yapınca gecmesse iç çürük olabilir sonra bakarız dedi oyyy bacaklarım titrediadam iyiydi ama yaa anlayışlıydı o kadar zulum ettim gık demedi işte böle çok kanıyo iğrencim salyalarım fena halde bögg
sabah yuruyuş yaptım gitmeden yarım saat arkadasa yurudum orda arkadasım diyet menu hazırlamış bana haşlanmış patates yesil fasulye ve domates salatalık yedim sonra gene baya yuruduk ayrıca halamda geldi :S fenayım kötüyüm bugun su bile içemem deil yemek yimek işte bölee
ben geldim kaçmadım acı son gercekleşti cekildi bitane dişim bitane kanal olacak bu yileşince yarası alttakilerde agrıyo bunları yapınca gecmesse iç çürük olabilir sonra bakarız dedi oyyy bacaklarım titrediadam iyiydi ama yaa anlayışlıydı o kadar zulum ettim gık demedi işte böle çok kanıyo iğrencim salyalarım fena halde bögg
sabah yuruyuş yaptım gitmeden yarım saat arkadasa yurudum orda arkadasım diyet menu hazırlamış bana haşlanmış patates yesil fasulye ve domates salatalık yedim sonra gene baya yuruduk ayrıca halamda geldi :S fenayım kötüyüm bugun su bile içemem deil yemek yimek işte bölee
nazlım tamam tatlım yaşadığınız şehrin kıymetini bilin kız ben çok seviyorum istanbulu,
kütom hoşgeldin geçmiş olsun gülüm...
selam kızlar ben geldim
fefim saggol surularıma cevap verdigin için tatlım ...
bediş geçmiş olsun kıs .... dişçiden ben pek korkmam . böyle durumlarda aklıma hep dogum sancılarını getiririm ki hayattaki bence en büyük can yakan acılardandır . yada benim tattıgım . ona dayandımda 3kere bu küçüçük iyneyemi dayanamayacagım derim ve hafifçe geçer . ( dogum yapmamışları korkuttumu acep )........
kaydirigubbakcemile3yani diş çekimine göre acı tabi ama düşünün sadece 1 günlük ve ara ara giren bi acı ve sonundada o acıyı cektiginize degecek bir yavru kucagınızda ve o an zaten unutuyosunuz o acıyı ...sengözlerimebaksanabkorkuttun valla:1shok:
sabah bir muz 2 dilim kepek ekmeği 2 adet minik kiri üçgen peynir (kaymaklı yazıodu üzerinde)
kızlar açlığım geçti tıkabasa doydum mu? hayır ama aç değilim
bakalım neler yedim
3 kalem yağsız pişirilmiş pirzola
5-6 kaşık tavuk çorbası (unlu dye az yedim)
bi dilim kepke ekmeği
çok az bişey sucuklu yumurta vardı 2-3 lokmalık kadar onu yedm.
bi de küçük bir avuç kadar nestle nesft ağzıma çerez olsun diye attım...
bi yarım saat sonra da 1-2 havuç yiyecem.........
kızlar önüme 5 havuç aldım ama okadr inceler ki kokteyllerde bardağın içine konur ya dilim dilim onun gibi 2 tanesei bi orta boya yakın havu eder
yani 2,5 havuç yiyorum şimdi afiyetlee... oooh nası da güzel yaaa.. enfes bi tadı var ooohhhhhhhhhhh
akşam için bi kase kornflaks yoğurtla