• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

çok geçmiş olsun kütom.

geçmş olsun canım sen iyi ol da biz seni sümüklü de sevioz

gemiş olsun canım:teselli: böyle sürekli ağrı çekmektense kurtulun bak bende 20lik dişim için 2 sene bekledim 2 ayda bir kabakulak gibi şişerdi yüzüm şimdi rahatım çok şükür çenem çok dar benim dişler fazla geliyo ağzıma:roflol:

nazlım tamam tatlım yaşadığınız şehrin kıymetini bilin kız ben çok seviyorum istanbulu,

kütom hoşgeldin geçmiş olsun gülüm...

çok geçmiş olsun kütahya kurtuldun nihayet

fefim saggol surularıma cevap verdigin için tatlım ...

bediş geçmiş olsun kıs .... dişçiden ben pek korkmam . böyle durumlarda aklıma hep dogum sancılarını getiririm ki hayattaki bence en büyük can yakan acılardandır . yada benim tattıgım . ona dayandımda 3kere bu küçüçük iyneyemi dayanamayacagım derim ve hafifçe geçer . ( dogum yapmamışları korkuttumu acep )........

çok saolun kızlar Allah razı olsun ama kurtulamadım malesef bitanesi daha duruyo alttakilerdede var gibi iç çürük of of yumuk benımde agız cene küçükmüşgaliba o diş fazla deilmiş içerde damakta vardı cekilen o sıgmamış arkaya gitmiş dudagım yırtılmış o uyusuklukta hissetmedim adam acıyomu die boşuna sormamış bende ne dio bu diom çatır cutur dişle ugrasıyo dudak soruyo die nese amannnn kanama durdu iyiyim şimdi acıktım ama yemicemya korkuyorum

Aaaaaa bu kadar sayfa anlar anlamaz okudum..amma çeneniz düşmüş yahu..neyse rapor:
sabah:1 dilim kız. ekmk peynir çay
öğlen:2 lokma kıymalı yumurta
ikindi:1 küçük böerek,1 dilim elmalı turta,yarım kek
akşam:meyva ve jimnastik.....
akşam görüşürük.....kaydirigubbakcemile3

kütom gittin mi dr. a çektimi dişini?
fatu benide yeseydin anacım.....
aeben benimkiler nasıl yediklerim?şu hamurişini enaza indirmeye çalışıyorum....

Saolasın pınarımm bırak Şu hamur ıŞını yaa aza ındırme kÖkten bırak

mq varya alıntı yapın yanında sectgın mesajlarda ona tıklıyon en son sececegınde alıntı yapa tıkla bÖle oluyo

fatumada kızma eskıye gÖre Çok ıyıdır bu beslenme yavaŞ olsun bızım olsun verır o verırr

maytabım senın nasıl gidio okudum gecen kaynananla basın dertteymiş Allah sabır versin

2 mesaj olmuŞŞŞ

selma kızlar nabersiniz yoğun bi gündü uğrayamadım yokluğum farkedildimi:dilcikar:

aeben ydklerimi yazdım beğendn mi mönü nasıldı??

nası kızlar bugün yediklerim diyete uygun mu??

heee deneme 1,2,3 deneme oldu galiba......:teytey:
çok akıllı karıyım dimi hemencik kaptım buişi:roflol::dilcikar::roflol:

kütom gittin mi dr. a çektimi dişini?
fatu benide yeseydin anacım.....
aeben benimkiler nasıl yediklerim?şu hamurişini enaza indirmeye çalışıyorum....
önceki menülerine göre gayet iyi pınarım .......:1hug:
heee şu arka arkaya alıntıları nasıl yapıyonuz bilenler kütom aebenim bi anlatıverin hele....
alıntıyap pın yanında no yazıyoya ona bas ... enson alacagın mesajıda alıntı yap olur ...
Saolasın pınarımm bırak Şu hamur İŞİnİ yaa aza İndİrme kÖkten bırak

mq varya alıntı yapın yanında sectgİn mesajlarda ona tıklıyon en son sececegİnde alıntı yapa tıkla bÖle oluyo

fatumada kızma eskİye gÖre Çok İyİdİr bu beslenme yavaŞ olsun bİzİm olsun verİr o verİrr
bencede fatu gayet iyi eskiye nazaran . pınarda ....:nazar:

selma kızlar nabersiniz yoğun bi gündü uğrayamadım yokluğum farkedildimi:dilcikar:
maytabım sen dedinya senin teroristen gelemiyom diye . bizde o yüzden sormuyoruz çünki ne ettini biliyoruz . :emir_bebek::emir_bebek:sen boguş oglanla ...delikafadulden

mercü bakalım ama zıvnadan çıktı alın biraazda siz bakın ööle tatlı yakışıklı yerim demeklee olmuyooooodelikafadulden

menümüde yazayım sizde benım menüme bakın yorum yapın bak kinse yorum yapmıyo bedişden başka menüme .....

y. b. gıreyfurt suyu ..
2 dl. ekmek .--- peynir-- .-yarım salatalık domates .
1 elma--- . yeşil çay
4 ceviz-- .salata---- 2 kaş. yahni ...
1 etimek 2 kuru kayısı . 1 bar. süt ..
1 tabak yogurtlu spagetti (sossuz )

sonra ... meyva yerim .

menümüde yazayım sizde benım menüme bakın yorum yapın bak kinse yorum yapmıyo bedişden başka menüme .....

y. b. gıreyfurt suyu ..
2 dl. ekmek .--- peynir-- .-yarım salatalık domates .
1 elma--- . yeşil çay
4 ceviz-- .salata---- 2 kaş. yahni ...
1 etimek 2 kuru kayısı . 1 bar. süt ..
1 tabak yogurtlu spagetti (sossuz )

sonra ... meyva yerim .

iyi iyi gayet güzel işler yolundaakaydirigubbakcemile5

ya bende acıktım :(( ama yiyememmm uyumaya calışayım ben birazdan yarın yerim bişiler benım menum

sabah:domates salatalık pattis haşlama taze fasulye

Back
X