• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aeben nekada r az yiyon bacım sen
ne azı kı -tatlicadiarzu- ben mehmehmi emziriyom yooo .....:delphin:

az degil geyet iyi bana . aslında bu kron iştahımı baya engelliyo .. herüf gelene kadarda akşanlardan kurtuldum o gelecek diye döktürüyodum bu 3 gün verdim verdim hedef 64 ileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihihoyyyt

bu arada senim menüyüde alalım bu hafta herkes tam gaz . sakın kilo aldım diye gelme bak 1. olacaz . bu hafta ........

hee tamam bu arada maydonoz kürüne başladım saraçoğlunun inşallah güzel vercem bu hafta sütümde de bi numara yok yalnız tansiyonumu düşürüyo sankim

hayin pınar daha ne sitiyon annem olsa kızım aç gezilerek kilo verilmez bişeyler daha ye derdi
ben 2 ayda 17 kilo verdiğimde bunun 10 katı yiyodum ama günde 2-3 saat spor yapıodum o ayrı

bu arada hayin kocacım halka tatlı almış
ondan yarım parça yedim...
L-carnitinem geldi şimdi
içip yarım saat sonra spora başlicam....

şu slim kream sayfasındaki hareketler güzel göründü onları yapıcam 1 saat yürüyüp üsütne de 100-150 mekik (alet var evde mekik için)
sonra twister şöyle sağa 100 sola 100

biraz da titretme aletinde kendimi sarsarım azıcık.......

cadu pınar
ço kaz yersen vücut kıtlığa girince naapcam
ya alışınca....
yavaş yavaş azaltmak lazım cicişler.....

pınara..... dil çıkaran üye simili

aeben ılık suyla mı içiliodu L-carnitine....?????

kütom geçmiş olsun didiydim ama görmedin herhal
geçmş olsun tekrar tatlı kuşum benim

seni kovlamayız maytabım senin tatlı bi mazeretin var hem de e nnn tatlısından........

aeben ılık suyla mı içiliodu L-carnitine....?????

kütom geçmiş olsun didiydim ama görmedin herhal
geçmş olsun tekrar tatlı kuşum benim
kuşum kapsulmu kartitin yosa cigneme tabletimi kaç gr lik . açıkla bakem .

ben bugün yaptıgım sporlarıda yazayım yazmıyorum ben unutuyorum galiba ...

sabah 1 saat yürüdüm öylende 1 saate yakın yürüdüm evdede yarım saat pilates yaptım .....bayadabi merdiven çıktım .......

hımmm.......
üstünde
ya apla üstünde her tablette 500 mg L-carnitine yazıo
üstünde plastik jleatin yok şu antibiyotiklerde olduğu gibi film tablet değil...
bildiğimiz hapbeyaz uzun

hımmm.......
üstünde
ya apla üstünde her tablette 500 mg L-carnitine yazıo
üstünde plastik jleatin yok şu antibiyotiklerde olduğu gibi film tablet değil...
bildiğimiz hapbeyaz uzun
fatu 500 gr o benim içtigim daha dogrusu çigneme tabletiydi naneli çok ...... 1 grlk. tatlım sen eger çok spor yapacaksan 2 tane al ama ilk kullanıyosun 1 tane al bugünde bi dene bakalım ...... sonraki günlerde 1 saaten fazla spor yapacagın zaman 2 tane alabilirsin .... ama dedigim gibi bügün 1 tane al sıcak soguk fark etmez ..su ...

napıyonuz bakalımm burdamıydınız acıktım ben basım dönüyy biriniz cıkın gelin be kime naz yapacam ben ühüüüü

napıyonuz bakalımm burdamıydınız acıktım ben basım dönüyy biriniz cıkın gelin be kime naz yapacam ben ühüüüü
Ay canım bedişimmm Şeniztek kalmışda pamuguyla yabam ellerde bide tekesiz . dişide agrırmış vicdansız daktır biçmiş heryerini ...delikafadulden uyuyda uy uy :roflol:

anasız babasız gurbet ellerde . bi sıcak çorba dermiş ......(hoş o havuç kemirmek istermiş ):roflol::roflol: kıyamamda kıyamam ....:teselli:Şeniz

bende severim naz yapmayı ama kimanlarki ......

Ay canım bedişimmm Şeniztek kalmışda pamuguyla yabam ellerde bide tekesiz . dişide agrırmış vicdansız daktır biçmiş heryerini ...delikafadulden uyuyda uy uy :roflol:

anasız babasız gurbet ellerde . bi sıcak çorba dermiş ......(hoş o havuç kemirmek istermiş ):roflol::roflol: kıyamamda kıyamam ....:teselli:Şeniz

bende severim naz yapmayı ama kimanlarki ......

a.ssenağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm:

kaydirigubbakcemile3lülülülülülüŞeniz

ben didiyom kızlar accık tv bakarım uyurum sona çokk acıktım ya sabah olsunda yiyim artık 24 saat aclıktan bişe olmaz bana öptüm hepiciginizi kendinize eyi bakınnn

hayin pınar daha ne sitiyon annem olsa kızım aç gezilerek kilo verilmez bişeyler daha ye derdi
ben 2 ayda 17 kilo verdiğimde bunun 10 katı yiyodum ama günde 2-3 saat spor yapıodum o ayrı

bu arada hayin kocacım halka tatlı almış
ondan yarım parça yedim...
L-carnitinem geldi şimdi
içip yarım saat sonra spora başlicam....

şu slim kream sayfasındaki hareketler güzel göründü onları yapıcam 1 saat yürüyüp üsütne de 100-150 mekik (alet var evde mekik için)
sonra twister şöyle sağa 100 sola 100

biraz da titretme aletinde kendimi sarsarım azıcık.......

cadu pınar
ço kaz yersen vücut kıtlığa girince naapcam
ya alışınca....
yavaş yavaş azaltmak lazım cicişler.....

pınara..... dil çıkaran üye simili

çok konuşma fatu hanım.lülülülülülülaelaelaelaelae:oklava:kötükedihüso:jeyyar:.... hani benim rep?unutturdun yine demi?verdim deme vermemişsin az önce baktım...
kremin sitesindeki hareketleri 2 ay bende yaptım,gerçekten faydalı,ama ozaman yürüdümde ben,çok güzel verdimdi,şimdide veriyom ama yürüsem dahada veririrmkaydirigubbakcemile4
cadı fatu senin metabolizmaya akıl sır erdirmek zor vallahi,ama ben sana takılıyom kız..iyi gidiyon iyi,vercez hepbirlikte,bu hafta biz 1. yiz:hooray:

çok konuşma fatu hanım.lülülülülülülaelaelaelaelae:oklava:kötükedihüso:jeyyar:.... hani benim rep?unutturdun yine demi?verdim deme vermemişsin az önce baktım...
kremin sitesindeki hareketleri 2 ay bende yaptım,gerçekten faydalı,ama ozaman yürüdümde ben,çok güzel verdimdi,şimdide veriyom ama yürüsem dahada veririrmkaydirigubbakcemile4
cadı fatu senin metabolizmaya akıl sır erdirmek zor vallahi,ama ben sana takılıyom kız..iyi gidiyon iyi,vercez hepbirlikte,bu hafta biz 1. yiz:hooray:
EVET... EVET.. EVET .......:hooray::hooray::hooray:

Back
X