Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Üst üstte, nefes almadan, düşünmeden, ara vermeden, diyorum ya düşğnme şartellerimi kapatıyorum ta ki kendime gelene kadar.
ne zaman yedin ki bak ye sen ben seni geçicem
Boşuna yıllardır 90 lı kilolarda gezmedik
2021 yılı içinde yok atağım

Evet canım bugün başlıyorum. Üç gün yapacağim nasip olursa .
Niyet ettik üç arkadaşla detoks yapmaya...
cuma tartını çok merak ediyorum canım
Oyy bursa kent meydanı
sende mi bursadaydınnn
ayy oraları iyi biliyorum
çok gittim oralara... hey gidi heyyy. özledim ya
yaa bursa candır trafiğini al kenara koy başlı başına eziyet geriye ne kalıyorsa hepsi güzel çok seviyorum bende
tam bugday unu nereden bulabilirim marketlerde bulamadim ya.
ben netten getittiriyorum hepsi buradadan canım 5 kg. baya gidiyo bana. hatta satan adamda ipekdeğirmencioğlu mu ne öyle birşeydi.. bizim aşağıda ufak bakkal var orda da var. birde isra marketle seyhanlarda var market olarak. bilecikte o marketler var mı bilmiom ama
açımmm bayılazaaaaammmm
sabrediyoum daha şimdiden üç şişe su içtim
neredeyse 4 şişe oldu.
ama acım
bişi deyim mi bende açım... ama eminim bayılmayız. ayran iç 2 bardak 3 bardak gerçekten geçiyo.. ama açım işte o açlık çektiğim an biliyorumki yağlar eriyo ne zaman sabretsem midemin o durumuna ertesi gün hep az çıktım tartıda bugün idare et gör bi dene ... ama açım gerçekten aç yemiom yemeyeceğim yememeliyimmmmmmmmmmmmmm
nette mercimekli cips gördüm netten baya diyet tariflere merak sardim. uygulayıp yapan var mi ?
ayyy baktıkça acıkırsın kapat kapat başka konulara bak kafan dağılsın

Kız 20 gofret nedir ben diyette değilken yediklerimi yazsam ağzınız açık kalır
5/6 çokonat yemişimdir..
büyük 3 dilim pasta yemişimdir..
aaa tabi bunları bol ekmekli yarım civarı beyaz ekmek pilavlı bir yemeğimin arkasına yemişimdir var mı arttıran

elma var yanimda daha yemedim
valla merak ediyorum denemedim geçen cts gün irmikli tatlıyı netten görüp yapmışım. baktıkça yapası geliyor o mercimekli cipsi kızıma yaparım ben sağlıklı cips yesin daha iyi :)
açlık öldürdü beni ya. sabrediyorum ama hedefime ulaşıcam taktım kafama. Yemek yemeden önce ne yiyecegimi yazacagim.
bak patatesleri yemedim. makarna yemedim. tavuk çorba ayran o kadar.. ama su içerek açlığı dindirmeye çalışıyorum

5/6 çokonat yemişimdir..
büyük 3 dilim pasta yemişimdir..
aaa tabi bunları bol ekmekli yarım civarı beyaz ekmek pilavlı bir yemeğimin arkasına yemişimdir var mı arttıran
Ahahaahha kapışırız valla ama bir günde neler yediğimi yazmayayım. Şişşştttttt diyet topiğindeyiz kız atacaklar bizi kapı dışarı

Detoksun umuduyla doluyum canim... inşallah mutlu olacağımiz sonuçlar alırız.

o zaman cuma yap anlaşalım olmanmııııııı evdekilerede yansıyo bu sağlık işi bende sağlıklı kek yaptım eşime kendim yemiom ama akşama sakın yemeğe saldırma bak yarın güleceksin sabah ben lkendime diomki sana sabah yumurta verecem peynir verecem sabaha ne kaldı
öğle menün içinde seni tebrik ediyorum canım bu hafta güzel kilo veresin inşallah
Ahahaahha kapışırız valla ama bir günde neler yediğimi yazmayayım. Şişşştttttt diyet topiğindeyiz kız atacaklar bizi kapı dışarı
Evet evet zaten açlık saatlerimiz gelmiş

Kmsl Hnd canım listemiz bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…