- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Bende düşünüyorum ama bakalim o kadar adim atabilecek miyimKızlar ramazanda günlük 10 bin adım hedef koydum. Dizimde sıkıntı çıkmazsa yaparım her gün
Evet canım çok haklısın bende buraya pek yansitmamaya çalışıyorum. Ama hedef belli. Aglasakta zirlasakta hedeften sasmamaliyiz. Üstelik ben canım sıkılınca yerim kimi yemez ben sinirlenince gözüm görmez nasıl yediğimi bile anlamam sinirden. Tabi sonrası pişmanlikAynen @askrhpozitif
Geçen hafta bir gün saatlerce ağladım. Başka bir gün yeğenime üzüldüm eşim konusuna hiç girmeyeyim. Bunları bahane etmek buraya yansıtmak istemedim. Enerjiyi yüksek tutmaya çalıştım. Bilmiyorum yapabildim mi?
Amacımizi unutmayalım. Yemek hiçbirsey için çözüm değil. Bizi sonrasında kilolar coook üzüyor.
Bnde yurucem hergun valla geçen sene ramazanda yuruyordum belki ilk bir iki gün zorlar ama alisiyo insanKızlar ramazanda günlük 10 bin adım hedef koydum. Dizimde sıkıntı çıkmazsa yaparım her gün
Cumadan önce hediye etsek nasil olur
Çok susadigim için gün içinde spor yapamam Ezandan 1 saat önce yürüyebilirim. Bakalım deneyip göreceğim.Kızlar ramazanda günlük 10 bin adım hedef koydum. Dizimde sıkıntı çıkmazsa yaparım her gün
Ben iftar sahur arası yürümeyi düşünüyorumÇok susadigim için gün içinde spor yapamam Ezandan 1 saat önce yürüyebilirim. Bakalım deneyip göreceğim.
O arada spor yapacağım ben de.Ben iftar sahur arası yürümeyi düşünüyorum
Ben de öyle canım sıkılsın, beynimin bütün şartellerini kapatırım, ve hızlı bir şekilde elime ne geçerse yerim, ama öyle böyle değil, 20 gofret 10 paket biskuvi falan 5 dk sürmez. Benim uyuşturucum da şeker.Evet canım çok haklısın bende buraya pek yansitmamaya çalışıyorum. Ama hedef belli. Aglasakta zirlasakta hedeften sasmamaliyiz. Üstelik ben canım sıkılınca yerim kimi yemez ben sinirlenince gözüm görmez nasıl yediğimi bile anlamam sinirden. Tabi sonrası pişmanlik
Bende stresli olayım mutsuz olayım kesinlikle ağzıma bir lokma koymam sürekli uyurumBen de öyle canım sıkılsın, beynimin bütün şartellerini kapatırım, ve hızlı bir şekilde elime ne geçerse yerim, ama öyle böyle değil, 20 gofret 10 paket biskuvi falan 5 dk sürmez. Benim uyuşturucum da şeker.
Ay aynı b3n bende stresten ne varsa yerim özellikle çikolataBen de öyle canım sıkılsın, beynimin bütün şartellerini kapatırım, ve hızlı bir şekilde elime ne geçerse yerim, ama öyle böyle değil, 20 gofret 10 paket biskuvi falan 5 dk sürmez. Benim uyuşturucum da şeker.
Bende stresli olayım mutsuz olayım kesinlikle ağzıma bir lokma koymam sürekli uyurum
Gerçekten 20 gofret yer misin?Ben de öyle canım sıkılsın, beynimin bütün şartellerini kapatırım, ve hızlı bir şekilde elime ne geçerse yerim, ama öyle böyle değil, 20 gofret 10 paket biskuvi falan 5 dk sürmez. Benim uyuşturucum da şeker.
YerimGerçekten 20 gofret yer misin?Abarttın mi?
Üstüne de 10 paket biskuvi yerim, midemin sınırı yok malesef.
Aynı anda mi yiyorsunnnnn.Üstüne de 10 paket biskuvi yerim, midemin sınırı yok malesef.
teşekkür ederim canım. tekrar gidecekler bakalım randevu alacak kardeşim.O zaman doktora yönlendirmesi gerekirdi canım
Randevusuz da gidilmiyor ki
Once dahiliyeden randevu alsin onlar yonlendirirler endokrin bölümüne
süpersin canımm.İlk set eva bitti.
@Tutku44 canım bu video cok guzel.
14. 16. 43. 47. Dakikalari seyret öyle karar ver.
ohh süperrsinnKızlar slm nasılsınız neler yapıyorsunuz benim 1.set spor turum bitti bugün evdeyken erkencilik yaptım 1 set te akşam oh mis@birazhuzurdu2008 rakibim sen yat dinlen
teşekkür ederim canım. kilosu yok. seninde baban için geçmiş olsun. iyi olmasına sevindim.Çok geçmiş olsun yine de babanıza aramalısın nasıl olduğu diye
Allah şifalar versin
Benim babam da şeker hastası doktor zayıflayacaksın yürüyüş yap demiş ama hergün yürüdü hergün 20 -30 bin adım atardi baya kilo da verdi
Baban bence hergün yürüsün
bence baklava daha iyi fikir. yanında yeşilçay içelim
teşekkürler canımmÇok geçmiş olsun. En iyisi başka dr görünmek
kilosu normal canım. teşekkür ederim.Hiç bilmiyorum canım. Kilosu var mı?
Çok geçmiş olsun.
teşekkür ederim canım. tekrar doktora görünecek bakalım..Geçmiş olsun canım tabiki de ilaç diyet kullanılıyor ve ayrıetten doktor takibinde olmadı lazımdır ihmal var sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?