Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet canım çok haklısın bende buraya pek yansitmamaya çalışıyorum. Ama hedef belli. Aglasakta zirlasakta hedeften sasmamaliyiz. Üstelik ben canım sıkılınca yerim kimi yemez ben sinirlenince gözüm görmez nasıl yediğimi bile anlamam sinirden. Tabi sonrası pişmanlik

Ben de öyle canım sıkılsın, beynimin bütün şartellerini kapatırım, ve hızlı bir şekilde elime ne geçerse yerim, ama öyle böyle değil, 20 gofret 10 paket biskuvi falan 5 dk sürmez. Benim uyuşturucum da şeker.

Bende stresli olayım mutsuz olayım kesinlikle ağzıma bir lokma koymam sürekli uyurum

Ay aynı b3n bende stresten ne varsa yerim özellikle çikolata

Gerçekten 20 gofret yer misin? Abarttın mi?

Üstüne de 10 paket biskuvi yerim, midemin sınırı yok malesef.
Aynı anda mi yiyorsunnnnn.
Ben mesela en çok yediğimde 1 paket bisküvi belki üstüne 1-2 gofret yerim. Çok tatlı gelir süt çay birşey içerim. Birazdan gider 1 tabak makarna yerim.
Bu en çok yediğim yani.
Üst üste hepsini yer misin bütün gün mü?

O zaman doktora yönlendirmesi gerekirdi canım
Randevusuz da gidilmiyor ki
Once dahiliyeden randevu alsin onlar yonlendirirler endokrin bölümüne
teşekkür ederim canım. tekrar gidecekler bakalım randevu alacak kardeşim.
İlk set eva bitti.

@Tutku44 canım bu video cok guzel.
14. 16. 43. 47. Dakikalari seyret öyle karar ver.
süpersin canımm.
Kızlar slm nasılsınız neler yapıyorsunuz benim 1.set spor turum bitti bugün evdeyken erkencilik yaptım 1 set te akşam oh mis @birazhuzurdu2008 rakibim sen yat dinlen
ohh süperrsinn
teşekkür ederim canım. kilosu yok. seninde baban için geçmiş olsun. iyi olmasına sevindim.

bence baklava daha iyi fikir. yanında yeşilçay içelim
Çok geçmiş olsun. En iyisi başka dr görünmek
teşekkürler canımm
Hiç bilmiyorum canım. Kilosu var mı?
Çok geçmiş olsun.
kilosu normal canım. teşekkür ederim.
Geçmiş olsun canım tabiki de ilaç diyet kullanılıyor ve ayrıetten doktor takibinde olmadı lazımdır ihmal var sanki
teşekkür ederim canım. tekrar doktora görünecek bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…