Çok geçmiş olsun yine de babanıza aramalısın nasıl olduğu diyeKardeşim aradı demin kızlar canım sıkıldı biraz. Babamın böbrek ağrısı vardı,kendisiyle pek görüşmeyizde.. kardeşlerim iletir derdini falan.
Böbrek ağrısını taş problemi diye düşünüyorduk, doktora gitti. meğer şeker ve kolesterolü öyle yükselmiş ki, böbreğe vurmuş. az daha gelmesen ciğerine vuracakmış demiş. ama ilaç vs bişe vermemiş. diyette vermemiş. bu durumlarda ilaç kullanılmıyor mu bilen var mı
Bu yeni mi hiç görmedimİlk set eva bitti.
@Tutku44 canım bu video cok guzel.
14. 16. 43. 47. Dakikalari seyret öyle karar ver.
Aynen mesela annemden tabak yürütmeyi planliyorum :) küçücük onun yemek tabaklari aynisindan bulsam hemen alacagim benim tabaklarla bir tabak rahat 20yk alir annemin 4yk ile doluyor
Canim burdasin listede olmak mezun olmak bunlar seni etkilemesin ne kadar ugrastigini emeklerini düşün emekler demisken emeklerini yiyen biri aklima geldiaskrhpozitif gel kiz
Oyy bursa kent meydanı
Kuzum ben bugün kocaeliye gittim esimle yoldayım donuyorum hee yattığımı kim soyluyo kizKızlar slm nasılsınız neler yapıyorsunuz benim 1.set spor turum bitti bugün evdeyken erkencilik yaptım 1 set te akşam oh mis@birazhuzurdu2008 rakibim sen yat dinlen
3 ay once yayınlandı canım.Bu yeni mi hiç görmedim
Hayatım niye gelmiyosun valla bende bazen veriyorum bazen alıyorum ama kaptanlarim sağolsun hep destekler belkide biraz ters yapsalar bende gelemem en azından buraya karşı bı cekimserlik oluyo içimde sorumlu hissediyorum.Gelmeye yuzum yok valla heba ediyorum emeklerime ama dızgınlemek ne mumkun
Valla hazır evde yapmışken erken hava atmasam olmazdıKuzum ben bugün kocaeliye gittim esimle yoldayım donuyorum hee yattığımı kim soyluyo kizcadı bak bak ortime bak sen spor yapmista bana hava atiyo
AynenHayatım niye gelmiyosun valla bende bazen veriyorum bazen alıyorum ama kaptanlarim sağolsun hep destekler belkide biraz ters yapsalar bende gelemem en azından buraya karşı bı cekimserlik oluyo içimde sorumlu hissediyorum.
Hepimizin dönem dönem canimizin sıkkın olduğu günler oluyo benimde oluyor ama burayı bırakmayı düşünmüyorum. Takı istediğim kiloya ulaşana kadar.
Sonuçta insanız etten kemikteniz bizimde duygularımiz var hep diyet modunda olamıyoruz. Sen çok güçlü bı kadınsın . Lütfen kendini topla ve buraya tekrar geri dön. Ve emin ol hepimizin eşiyle çocuklarıyla yada sağlık sorunlarimiz oluyo insanız ..
Hemen gelip bildirim yap menu filan yaz ac kaldigin gecelere yazık ne zamana kadar yiyeceksin her seferinde vermek daha da zorlasiyorGelmeye yuzum yok valla heba ediyorum emeklerime ama dızgınlemek ne mumkun
Samimi bir arkadaşm var her yürüyüş sonrası bişeyler yemeyi önerir. Bir gün zorla tatlı ısmarlamıştı. Neyse ki kafeler kapanınca bu huyunu bıraktı biraz
bak bende pes edecektim bilmiyorum veremediğim için bunalima girmişim bi anda silkelemem lazimdi. biraksam kilo alabilirim kesin biliyorum kendimi. ama şunu yapmaya karar verdim önce ne yiyecegimi sonra ne yediğimi paylaşmalıyız. yedikten sonra paylaşınca biliyorum resmen deprem etkisi geliyor banaGelmeye yuzum yok valla heba ediyorum emeklerime ama dızgınlemek ne mumkun
Geçmiş olsun canım günaydın
Teşekkürler kızlar.Gunaydin canim gözün aydin
Teşekkür ederm.doğrudur canım. eminim öyledir ama yapamayınca da bırakmak yok. her fırsatı değerlendirmek lazım.
dünyanın dengesini bi güzel bozduk işte.. ahh ah..
türkiye de öyle bişey sanırım hiç olmaz. yapılabilirliği olacağını sanmıyorum.
çok sevindim canım. ne güzel bir haber bu.
çok sevdim bunu ben. bizde başkan desek olmaz mı E Elif_Eylul harika
süpersin canımmm
ne paylaştı kızz merak ettim
Çok geçmiş olsun. En iyisi başka dr görünmekKardeşim aradı demin kızlar canım sıkıldı biraz. Babamın böbrek ağrısı vardı,kendisiyle pek görüşmeyizde.. kardeşlerim iletir derdini falan.
Böbrek ağrısını taş problemi diye düşünüyorduk, doktora gitti. meğer şeker ve kolesterolü öyle yükselmiş ki, böbreğe vurmuş. az daha gelmesen ciğerine vuracakmış demiş. ama ilaç vs bişe vermemiş. diyette vermemiş. bu durumlarda ilaç kullanılmıyor mu bilen var mı
yeşilçay yapragi hiç yemedim ama karadenizde olsam ekmeksiz yerdim zayiflatir diye
İyiyiz canım siz nasıl oldunuz?Kızlar slm nasılsınız neler yapıyorsunuz benim 1.set spor turum bitti bugün evdeyken erkencilik yaptım 1 set te akşam oh mis@birazhuzurdu2008 rakibim sen yat dinlen
Hiç bilmiyorum canım. Kilosu var mı?Kardeşim aradı demin kızlar canım sıkıldı biraz. Babamın böbrek ağrısı vardı,kendisiyle pek görüşmeyizde.. kardeşlerim iletir derdini falan.
ayy oraları iyi biliyorum
Geçmiş olsun canım tabiki de ilaç diyet kullanılıyor ve ayrıetten doktor takibinde olmadı lazımdır ihmal var sankiKardeşim aradı demin kızlar canım sıkıldı biraz. Babamın böbrek ağrısı vardı,kendisiyle pek görüşmeyizde.. kardeşlerim iletir derdini falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?