Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok geçmiş olsun yine de babanıza aramalısın nasıl olduğu diye
Allah şifalar versin
Benim babam da şeker hastası doktor zayıflayacaksın yürüyüş yap demiş ama hergün yürüdü hergün 20 -30 bin adım atardi baya kilo da verdi
Baban bence hergün yürüsün

Gelmeye yuzum yok valla heba ediyorum emeklerime ama dızgınlemek ne mumkun

Kızlar slm nasılsınız neler yapıyorsunuz benim 1.set spor turum bitti bugün evdeyken erkencilik yaptım 1 set te akşam oh mis @birazhuzurdu2008 rakibim sen yat dinlen
Kuzum ben bugün kocaeliye gittim esimle yoldayım donuyorum hee yattığımı kim soyluyo kiz cadı bak bak ortime bak sen spor yapmista bana hava atiyo

Hayatım niye gelmiyosun valla bende bazen veriyorum bazen alıyorum ama kaptanlarim sağolsun hep destekler belkide biraz ters yapsalar bende gelemem en azından buraya karşı bı cekimserlik oluyo içimde sorumlu hissediyorum.
Hepimizin dönem dönem canimizin sıkkın olduğu günler oluyo benimde oluyor ama burayı bırakmayı düşünmüyorum. Takı istediğim kiloya ulaşana kadar.
Sonuçta insanız etten kemikteniz bizimde duygularımiz var hep diyet modunda olamıyoruz. Sen çok güçlü bı kadınsın . Lütfen kendini topla ve buraya tekrar geri dön. Ve emin ol hepimizin eşiyle çocuklarıyla yada sağlık sorunlarimiz oluyo insanız ..

Aynen askrhpozitif
Geçen hafta bir gün saatlerce ağladım. Başka bir gün yeğenime üzüldüm eşim konusuna hiç girmeyeyim. Bunları bahane etmek buraya yansıtmak istemedim. Enerjiyi yüksek tutmaya çalıştım. Bilmiyorum yapabildim mi?
Amacımizi unutmayalım. Yemek hiçbirsey için çözüm değil. Bizi sonrasında kilolar coook üzüyor.

bak bende pes edecektim bilmiyorum veremediğim için bunalima girmişim bi anda silkelemem lazimdi. biraksam kilo alabilirim kesin biliyorum kendimi. ama şunu yapmaya karar verdim önce ne yiyecegimi sonra ne yediğimi paylaşmalıyız. yedikten sonra paylaşınca biliyorum resmen deprem etkisi geliyor bana

Geçmiş olsun canım günaydın

Gunaydin canim gözün aydin
Teşekkürler kızlar.
Teşekkür ederm.
Çok geçmiş olsun. En iyisi başka dr görünmek

Hiç bilmiyorum canım. Kilosu var mı?
Çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun canım tabiki de ilaç diyet kullanılıyor ve ayrıetten doktor takibinde olmadı lazımdır ihmal var sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…