HahahahhaSeni biliyorum canım ağzım açık kalmıştı zaten
Dimi kızzzzzzz yediklerim den pişman değilim aklım hala yiyemediklerimdeDemek ki biz kilolu olmanın hakkını veriyormuşuz
Tamam canım ben çarşamba perşembe akşamları yapayımKmsl Hnd canım listemiz bu...
Geçen ay ekmek alırken bir tatlı görmüştüm (ismini söylenicem xan çekmesin), o zaman 89 kiloyum, dedim ki 75 olunca bunu yicem ödül olarak, sonra bşrbirimize baktık eşimle 75 ikimize de ütopik geldiHahahahha
Dimi kızzzzzzz yediklerim den pişman değilim aklım hala yiyemediklerimde
Ayyyyy hadi inşallahhhh canım benimGeçen ay ekmek alırken bir tatlı görmüştüm (ismini söylenicem xan çekmesin), o zaman 89 kiloyum, dedim ki 75 olunca bunu yicem ödül olarak, sonra bşrbirimize baktık eşimle 75 ikimize de ütopik geldineyse 85te yiyelim diye anlaştık, yemedim 85te ben hala 75i bekliyorum, bayramda yiyeceklerimi düşünüyorum
Detoks çılgınlığımızın 8. Gülüsün şuannnnnnnnn... iyi yaptın canimHahahahha
Tamam canım ben çarşamba perşembe akşamları yapayım
İlk tarifteki yeşil içeceği bana diyetisyen ara öğün olarak yazmıştı 3 gün içtim sıkıldım sonra hergün hergün
Ama çarşamba ve perşembe akşam öğünü de yaparım
Ayyyy hadi bakalım güzel eksi olur inşallah cuma da diyetisyen randevum varDetoks çılgınlığımızın 8. Gülüsün şuannnnnnnnn... iyi yaptın canim
Annem geldigind3 baklava yapıyım yeyin desi anne desim bak yapma zaten kac aydır ugrasiom saldırırım bak :))))) neyse dururmu yapti. O zaman tb.unuyla yap dedim nerdeyse aglayacak kadınGeçen ay ekmek alırken bir tatlı görmüştüm (ismini söylenicem xan çekmesin), o zaman 89 kiloyum, dedim ki 75 olunca bunu yicem ödül olarak, sonra bşrbirimize baktık eşimle 75 ikimize de ütopik geldineyse 85te yiyelim diye anlaştık, yemedim 85te ben hala 75i bekliyorum, bayramda yiyeceklerimi düşünüyorum
Ohhh cok guzel zamana denk gelmis bu detoks o zamanAyyyy hadi bakalım güzel eksi olur inşallah cuma da diyetisyen randevum var
Hahahahha
Tamam canım ben çarşamba perşembe akşamları yapayım
İlk tarifteki yeşil içeceği bana diyetisyen ara öğün olarak yazmıştı 3 gün içtim sıkıldım sonra hergün hergün
Ama çarşamba ve perşembe akşam öğünü de yaparım
Afiyet olsun abla bol bol yağ yaksın
Afiyet olsun tahmininden daha cok yag yaksın insallah valla foton bi iyi geldiki trafikte can sıkıntısından patlarken evde smoothie keyfi
Mide açım diye bağırınca ben de kilo veriyorum.cuma tartını çok merak ediyorum canım
sende mi bursadaydınnn
yaa bursa candır trafiğini al kenara koy başlı başına eziyet geriye ne kalıyorsa hepsi güzel çok seviyorum bende
ben netten getittiriyorum hepsi buradadan canım 5 kg. baya gidiyo bana. hatta satan adamda ipekdeğirmencioğlu mu ne öyle birşeydi.. bizim aşağıda ufak bakkal var orda da var. birde isra marketle seyhanlarda var market olarak. bilecikte o marketler var mı bilmiom ama
bişi deyim mi bende açım... ama eminim bayılmayız. ayran iç 2 bardak 3 bardak gerçekten geçiyo.. ama açım işte o açlık çektiğim an biliyorumki yağlar eriyo ne zaman sabretsem midemin o durumuna ertesi gün hep az çıktım tartıda bugün idare et gör bi dene ... ama açım gerçekten açyemiom yemeyeceğim yememeliyimmmmmmmmmmmmmm
ayyy baktıkça acıkırsın kapat kapat başka konulara bak kafan dağılsın
Ya senin yazım tarzın, verdiğin enerji ile profil resmin arasında ilişki kuramıyorum. Neden bu resim merak ettim.Afiyet olsun tahmininden daha cok yag yaksın insallah valla foton bi iyi geldiki trafikte can sıkıntısından patlarken evde smoothie keyfibende sana foto atacam canımı çektirdin eve gidiyimde inşallah
Tam buğday unu buldum 1 kg 7 lirao zaman cuma yap anlaşalım olmanmıııııııevdekilerede yansıyo bu sağlık işi bende sağlıklı kek yaptım eşime kendim yemiom ama akşama sakın yemeğe saldırma bak yarın güleceksin sabah ben lkendime diomki sana sabah yumurta verecem peynir verecem sabaha ne kaldı
öğle menün içinde seni tebrik ediyorum canım bu hafta güzel kilo veresin inşallah
Evet evet zaten açlık saatlerimiz gelmiş
Afiyet olsun canımMenüm;
Sabah;9.00
1 haşlanmış patates, 2 yumurta, 1 dilim cheddar ile omlet + salatalık+ 6 yeşil zeytin+ 1 küçük olgun muz
Aralar;
13. Gibi 10 adet çiğ fındık
15 gibi karışık çig kuruyemiş (badem fındık erik vişne üzüm gibi)
Akşam; 17.30 bitiş
1 tabak Kabak ve kırmızı biber sote
Su; 2.5 içtim, bu sefer zencefili rendeledim, sonlara doğru çok acı yapmış 3 litre yapmıştım bitiremedim.
Hiç fena olmazCumadan önce hediye etsek nasil olur
Ekmegi dahada azalttım bugünlerde faydasınıda gördümSabah9. 30
1 tb ekmekle peynirli tost
Salatalık.
Ara 1.30=iki köfte 4 5 kaşık bulgur pilav
4 küçük hurma
Akşam =17.30
1 tabak Tavuklu salata
2 3 kaşık kabak yemg.
Su 2.5 litre
Zipzip- E Elif_Eylul Penguen
Haklısın canım. Aslinda her insanin icinde her duygu vardirya ama bazı duygular daha on plandadir kişiliğine göre tabi.Ya senin yazım tarzın, verdiğin enerji ile profil resmin arasında ilişki kuramıyorum. Neden bu resim merak ettim.
Dedigim isra markette 1 er kg lik beyaz ve tb.unu karsilastirmistim kış başında tb.daha ucuzdu şaşırmıştım aklimda yok suan ama fiyatları. Beyaz un ne kadardi baktin mi ucuza ne kaldikiTam buğday unu buldum 1 kg 7 lirapahalı geldi bana bide fitre kahve aldım biraz küçük kavanoza doldurup işyerinde içeceğim
Afiyet olsun canımSabah9. 30
Salatalık.
4 küçük hurma
Akşam =17.30
1 tabak Tavuklu salata
2 3 kaşık kabak yemg.
Su 2.5 litre
Afiyet olsun canımMenüm;
Sabah;9.00
1 haşlanmış patates, 2 yumurta, 1 dilim cheddar ile omlet + salatalık+ 6 yeşil zeytin+ 1 küçük olgun muz
Aralar;
13. Gibi 10 adet çiğ fındık
15 gibi karışık çig kuruyemiş (badem fındık erik vişne üzüm gibi)
Akşam; 17.30 bitiş
1 tabak Kabak ve kırmızı biber sote
Su; 2.5 içtim, bu sefer zencefili rendeledim, sonlara doğru çok acı yapmış 3 litre yapmıştım bitiremedim.
Zipzip- Cordelia
Afiyet olsun canımSabah9. 30
Salatalık.
4 küçük hurma
Akşam =17.30
1 tabak Tavuklu salata
2 3 kaşık kabak yemg.
Su 2.5 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?