Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Seni biliyorum canım ağzım açık kalmıştı zaten
Hahahahha
Demek ki biz kilolu olmanın hakkını veriyormuşuz
Dimi kızzzzzzz yediklerim den pişman değilim aklım hala yiyemediklerimde
Tamam canım ben çarşamba perşembe akşamları yapayım

İlk tarifteki yeşil içeceği bana diyetisyen ara öğün olarak yazmıştı 3 gün içtim sıkıldım sonra hergün hergün

Ama çarşamba ve perşembe akşam öğünü de yaparım

Hahahahha

Dimi kızzzzzzz yediklerim den pişman değilim aklım hala yiyemediklerimde
Geçen ay ekmek alırken bir tatlı görmüştüm (ismini söylenicem xan çekmesin), o zaman 89 kiloyum, dedim ki 75 olunca bunu yicem ödül olarak, sonra bşrbirimize baktık eşimle 75 ikimize de ütopik geldi neyse 85te yiyelim diye anlaştık, yemedim 85te ben hala 75i bekliyorum, bayramda yiyeceklerimi düşünüyorum

Ayyyyy hadi inşallahhhh canım benim

Detoks çılgınlığımızın 8. Gülüsün şuannnnnnnnn... iyi yaptın canim

Annem geldigind3 baklava yapıyım yeyin desi anne desim bak yapma zaten kac aydır ugrasiom saldırırım bak :))))) neyse dururmu yapti. O zaman tb.unuyla yap dedim nerdeyse aglayacak kadın
Neyse yapti tb.unuyla bu beyaz un gibi degilki acilmiyo zorluyo yapisiyo tabi olacak anne guzel olacak diom gev3ze anamda tık yok una gönlü yok
Ayyyy uzatmayım bir güzel oldu varya valla şekeri yediysemde undan kardaydım
Ayyyy hadi bakalım güzel eksi olur inşallah cuma da diyetisyen randevum var
Ohhh cok guzel zamana denk gelmis bu detoks o zaman

Yeşil içeceğimin yarısı içildi.
İçelim güzelleşelim bebem

Eki Görüntüle 2818878
Yeşil içeceğimin yarısı içildi.
İçelim güzelleşelim bebem
Afiyet olsun tahmininden daha cok yag yaksın insallah valla foton bi iyi geldiki trafikte can sıkıntısından patlarken evde smoothie keyfi bende sana foto atacam canımı çektirdin eve gidiyimde inşallah

Mide açım diye bağırınca ben de kilo veriyorum.

Afiyet olsun tahmininden daha cok yag yaksın insallah valla foton bi iyi geldiki trafikte can sıkıntısından patlarken evde smoothie keyfi bende sana foto atacam canımı çektirdin eve gidiyimde inşallah
Ya senin yazım tarzın, verdiğin enerji ile profil resmin arasında ilişki kuramıyorum. Neden bu resim merak ettim.

Tam buğday unu buldum 1 kg 7 lira pahalı geldi bana bide fitre kahve aldım biraz küçük kavanoza doldurup işyerinde içeceğim

Menüm;

Sabah;9.00
1 haşlanmış patates, 2 yumurta, 1 dilim cheddar ile omlet + salatalık+ 6 yeşil zeytin+ 1 küçük olgun muz

Aralar;
13. Gibi 10 adet çiğ fındık

15 gibi karışık çig kuruyemiş (badem fındık erik vişne üzüm gibi)

Akşam; 17.30 bitiş
1 tabak Kabak ve kırmızı biber sote

Su; 2.5 içtim, bu sefer zencefili rendeledim, sonlara doğru çok acı yapmış 3 litre yapmıştım bitiremedim.

Zipzip- Cordelia

Afiyet olsun canım

Ya senin yazım tarzın, verdiğin enerji ile profil resmin arasında ilişki kuramıyorum. Neden bu resim merak ettim.
Haklısın canım. Aslinda her insanin icinde her duygu vardirya ama bazı duygular daha on plandadir kişiliğine göre tabi.
Bende de durum şu ki çok duygusalim sanirim o yuzden ya da kişiliğim böyle olacak ki o her insanda da bende de olan taşıdığım her duygumu cok yoğun yaşıyorum içimde. Yani ikiside benim aslında:)
Cok neşeliyim kendi içimden gelir hep mutluyum ama işte düşüncelerimde ciddilikte hat safhada diger duygularimda :)) ne arasan var ve yoğun var anlayacağın

Tam buğday unu buldum 1 kg 7 lira pahalı geldi bana bide fitre kahve aldım biraz küçük kavanoza doldurup işyerinde içeceğim
Dedigim isra markette 1 er kg lik beyaz ve tb.unu karsilastirmistim kış başında tb.daha ucuzdu şaşırmıştım aklimda yok suan ama fiyatları. Beyaz un ne kadardi baktin mi ucuza ne kaldiki

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…