Ben kim canlı tavuk kesmek kimBen de canlı tavuk kestin sandım. Ayy aklıma geldi bizim çok çıtı pıtı bir arkadaşm vardı ilk atama yeri köyde çalışıyorduk. Köy köy gezip veli ziyareti yaptık.ev ev dağıldık köyde. İşte köylü insan cömert her şeyi veriyor hediye ceviz nar yoğurt süt falan. Bizim kız bir geldi kucağında horoz adamlar demiş haberimz olsa yemek yapardık siz götürüp kesin yiyin diye.
Yok artıkYaaaa ne kara düzeni senin o baş parmağın tek başına bir sunum bir kere
Kaptanim etimek tatlısı bilem yaptıBen kim canlı tavuk kesmek kim
Aile ile yasayinca birde yillarca okul ve dukkan telaşı derken mutfaga girmemistim
Kk daki yarismalar icin kek yaptim ilk defa ,hamur yaptim
Kk nin faydasi cok oldu
E ne sandın parmaga bak sahibine bak ver kararınıYok artıkyeşilin önüne mi geçti barmaaaaam utandim ya...
O ilk katildigim yarismaKaptanim etimek tatlısı bilem yaptı
Çok şükür canım...eşin temaslı olabilir... Allah korusun.Nasilsinz kızlar
Bugun hastanelerde geçti
Kovid testi oldum bende sıkıntı yok.ama eşimin isyerinde cikti herkesi teste yollamışlar
Yaa gecmis olsun canim siz geçirmistiniz daha 1 ay oldu sanirimNasilsinz kızlar
Bugun hastanelerde geçti
Kovid testi oldum bende sıkıntı yok.ama eşimin isyerinde cikti herkesi teste yollamışlar
Gecmis olsun canim insallah birsey cikmazNasilsinz kızlar
Bugun hastanelerde geçti
Allahim sana en müsait zamanda en müsait adamı yollasın en müsait bebeleride doğur çatır çatır şöyle güzel bi iştahlısındannnn bak o mutfaktan daha çıkabilion muBen kim canlı tavuk kesmek kim
Aile ile yasayinca birde yillarca okul ve dukkan telaşı derken mutfaga girmemistim
Kk daki yarismalar icin kek yaptim ilk defa ,hamur yaptim
Kk nin faydasi cok oldu
Ayyy allah korusun canim valla bizim is yeride kayniyo bir gunde 9 kisi duydum bugün yine ortalık çok fena allah şifa versin eşine sizlerede bulaşmasın inşalalhNasilsinz kızlar
Bugun hastanelerde geçti
Dime dünürE ne sandın parmaga bak sahibine bak ver kararını
Teşekkür ederim güzellik en güzel duaOhhh çok şükür sağlıklı geçsin her günün canım...
Oh oh afiyet olsun. Ben içerdim ama emzirme döneminde içiliyor mu bilmiyorumElhan
Smothieci geldi haaanıııımmmmm içmeyen kalmasınnnnnnn
Tadı guzel degil ama midemi doldurdu allah için
Kızımın yaptığı elma şekerleri eşliğinde aman serbete batırmış işte
Eki Görüntüle 2818920
Olağanhal ilan edilmesi lazım çok fena artış var. Yasaklar sıkılaşsa salgının seyri biraz degişirdiValla hastaneler çok fena olmuş 2 saat te zor test verdik kuyrukdan
Çok geçmiş olsun canım. Sağlıkla ve atlatırsıniz inşallah.Nasilsinz kızlar
Bugun hastanelerde geçti
Geçmiş olsun olsun canım inşallah herkes sağlığına kavuşur kimseye bulaşmadan zorlu süreçler yıldık Allah herkesin yardımcısı olsunNasilsinz kızlar
Bugun hastanelerde geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?