Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben kim canlı tavuk kesmek kim
Aile ile yasayinca birde yillarca okul ve dukkan telaşı derken mutfaga girmemistim
Kk daki yarismalar icin kek yaptim ilk defa ,hamur yaptim
Kk nin faydasi cok oldu

Ben kim canlı tavuk kesmek kim
Aile ile yasayinca birde yillarca okul ve dukkan telaşı derken mutfaga girmemistim
Kk daki yarismalar icin kek yaptim ilk defa ,hamur yaptim
Kk nin faydasi cok oldu
Allahim sana en müsait zamanda en müsait adamı yollasın en müsait bebeleride doğur çatır çatır şöyle güzel bi iştahlısındannnn bak o mutfaktan daha çıkabilion mu el oğlu neler dogratir adama kurban gelsede koca tosunu doğrasam die yol gözlersin

Nasilsinz kızlar
Bugun hastanelerde geçti
Kovid testi oldum bende sıkıntı yok.ama eşimin isyerinde cikti herkesi teste yollamışlar
Ayyy allah korusun canim valla bizim is yeride kayniyo bir gunde 9 kisi duydum bugün yine ortalık çok fena allah şifa versin eşine sizlerede bulaşmasın inşalalh

Nasilsinz kızlar
Bugun hastanelerde geçti
Kovid testi oldum bende sıkıntı yok.ama eşimin isyerinde cikti herkesi teste yollamışlar
Geçmiş olsun olsun canım inşallah herkes sağlığına kavuşur kimseye bulaşmadan zorlu süreçler yıldık Allah herkesin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…