Safişim gerekli açıklamaları yapmış . Ama takımda bir değişiklik yok canım . Sadece 2 kişilik boş yerimiz var sende gelirsen 1 kişi kalacak ...
Safiş'e yumurtalı eylem talebinde bulunuyorum 6. takım mülkiyelileri olarak :86:
menün güzel mirayımmm en istikrarlı montici bayramda bile bozmadınya helal olsun sana kız
Ben gelemem yüzüm yok :97::96: vallahi yok
alemsin safiş yaaa
Bu arada kar yarın soldan soldan geliyormuşşş, oleeeey işte beni mutlu edecek en güzel haberlerden biriiiiiiiiiii
Ebrunun programı başlamıştır bugün pilates karın günü imiş, evde olanlar izlesin diyeceğim ama hepimiz çalışıyoruz aeben ablişim uğramıyormu artık
Ayyy evet bide safişim var istikrarlı monticilerden . Kız yaşlandım artık unutuyorum bazen bide çokkkk fena uykummm var ........ Kaynanam gelmeden misafirlerimi gönül rahatlığıyla ağırlayayım .
zorla gözüne sokacazda anlatıca heraldeee
sen neden yorgunsun bakiiiimmm:92: :94:
sen misafire fazla dalma bak son günler bu günler tadını çıkar
anladın sen oniiiiii
Hayat çok zor be kızlar
Hayat çok zor be kızlar
merak etme safişim onunda tadını çıkarıyorum .
evet zor canımda hayırdır gülüm bişey mi oldu
Nazlım kartal da çocuk onkoloji hastahanesine gittik ben ve 2 arkadaşım yılbaşı için miniklere hediyeler almıştık, hatta noel baba kıyafeti kiraladık abartıp, öyle verdik hediyelerini yılbaşı yaklaşıyor ya... Hayatımda ilk kez çocuk onkolojisinde yatan küçükleri gördüm. Onların acıları,sessiz duvarlarda öylesine çınlıyordu ki...Yaşadığımız hayatta eleştirdiğimiz,hoşnutsuzluk duyduğumuz,beğenmediğimiz ne varsa,hepsini bir kenara ittim. Çocuklarının acılarıyla değil saatlerin,her dakikanın ayrı ayrı bindirdiği hüzün,yorgunluk ve acıyla iki büklüm olmuş anne babalar,büyükanneler,tüm çocuk sahibi yetişkinler gözlerinde okuduğum umut arayışıyla hastane odalarını doldurmuşlardı.
Hayatın bu yüzünü gördükten sonra,ordan ayrılabilmek mümkün olamadı benim için, daha fazla neler yapabilirim diye düşünüyorum bir kaç gündür, hayat neden bu kadar zor yaşimdi daha büyük bir kampanya yapmak istiyorum aklımda birkaç şey var ''en kötü yıla inat en güzel gün partisi'' gibi birşey, facede grup açarım belkide bilemiyorum, sarsılıyorum ben nazlım o acılı yüzleri görünce günlerce tadım tuzum olmuyor
ayy nazıımmm bu safişş resmeeen beni kıskançlıktan ölüceeeken istikrarlı montici benim tamammmııı kıskaaaaanççççç safişşşşş :83::83::83:
şimdi sabah ekmekli kahvaltı yapmışsın . öğlene protein ağırlıklı bişeyler ye bulabilirsen akşamda kuru fasülye yersin canım . aeben ablam karbonhidratlı öğünleriniz birbirine yakın olmasın demişti hem akşam bakliyet yersen seni tokta tutar sonrasında acıkmazsın canımNazlım sana soru
ben bu sabah kahvaltımı 2 dilim kızarmış tb ekmekle yaptım
şimdi öğle yemeğinde nohut var
akşamada evde kuru fasulye
şimdi sabah ekmekli kahvaltı yapmışsın . öğlene protein ağırlıklı bişeyler ye bulabilirsen akşamda kuru fasülye yersin canım . aeben ablam karbonhidratlı öğünleriniz birbirine yakın olmasın demişti hem akşam bakliyet yersen seni tokta tutar sonrasında acıkmazsın canım
bu günkü menü sence çok ağırmı?
değiştireyimmi öğle menüsünü sence yada akşamı yada her ikisinede
ikilemde kaldım akrarsızım ne yapsam acaba ne yesem
ne olur bana yardımcı ol be bacımmm
şimdi sabah ekmekli kahvaltı yapmışsın . öğlene protein ağırlıklı bişeyler ye bulabilirsen akşamda kuru fasülye yersin canım . aeben ablam karbonhidratlı öğünleriniz birbirine yakın olmasın demişti hem akşam bakliyet yersen seni tokta tutar sonrasında acıkmazsın canım
İşte bende öyle bir mevzu hatırlıyorum hatta sanırım bu hafta içi bir ara miraya demişti monti linkinde aynı gün aynı sınıftan gıdaları tükettiği için kilo veremiyor olabilirsin diye.
Öğle yeöeğimde tavuk şiş yesem olur yani dimi
sağol nazlım pek mersiiiiiiiiiiii
olar tabi canım hemde süper olar yanında ayran ve salata ile süper gider
Nazlım kartal da çocuk onkoloji hastahanesine gittik ben ve 2 arkadaşım yılbaşı için miniklere hediyeler almıştık, hatta noel baba kıyafeti kiraladık abartıp, öyle verdik hediyelerini yılbaşı yaklaşıyor ya... Hayatımda ilk kez çocuk onkolojisinde yatan küçükleri gördüm. Onların acıları,sessiz duvarlarda öylesine çınlıyordu ki...Yaşadığımız hayatta eleştirdiğimiz,hoşnutsuzluk duyduğumuz,beğenmediğimiz ne varsa,hepsini bir kenara ittim. Çocuklarının acılarıyla değil saatlerin,her dakikanın ayrı ayrı bindirdiği hüzün,yorgunluk ve acıyla iki büklüm olmuş anne babalar,büyükanneler,tüm çocuk sahibi yetişkinler gözlerinde okuduğum umut arayışıyla hastane odalarını doldurmuşlardı.
Hayatın bu yüzünü gördükten sonra,ordan ayrılabilmek mümkün olamadı benim için, daha fazla neler yapabilirim diye düşünüyorum bir kaç gündür, hayat neden bu kadar zor yaşimdi daha büyük bir kampanya yapmak istiyorum aklımda birkaç şey var ''en kötü yıla inat en güzel gün partisi'' gibi birşey, facede grup açarım belkide bilemiyorum, sarsılıyorum ben nazlım o acılı yüzleri görünce günlerce tadım tuzum olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?