Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar günaydın herkese 2 gündür yatılı misafirim var giremiyorum kusura bakmayın ( bu ne tempo anlamadım kafayı yiycem 4 saat uykuyla ayaktayım inanın ayakta zor duruyom inanın daha misafir var yan tarafta onlar görmeden şu yazıyı yazıyom en kısa zamanda görüşmek dileğiylen öptüm hepinizi

safişçim baca temizliğini akşam ekmek dagıtırken site görevlisine sordum perşembe başlayacak ama cuma cumartesi sürecek 1 günde bitmez dedi.bende cumartesi evdeyim nede olsa .evde olmam şartmış çünkü kombilerin bacayla olan baglantı noktasınıda temizleyeceklermiş canım .

şimdi bu spora devam etmem daha da önemli oldu madem takım olarak sizide teşvik etmem söz konusu inşallah canım yaa devamını getirebilirim.spor yapınca kendimi çok mutlu hissediyorum gerçekten:81
:

oooyyyy zilaaannnn sana kolay gelsin o zaman haftaya sende eşlik edersin artık bize ne edek....

Kıııısss açık bırakma sakın ekranı acelen misafirler okumasın gariii ayıp olur

Anladım cancağızım iyi bari cumartesi olacaksa

bencede güzelcim sen devam et spora bende ve ben gibi diğer arkadaşlarda gaza gelir belkim böylelikleee

Daayyyytttttt gelir gelmezzz atla üstüme safiiiiş, anaç şey seniiiiiiiiiiiiiiiii, vallahi gelip ısırırım seni

atlarrıımmm tabiiiiiiiiiiiiiiiiii :86::86::86::86:
össleddiikk heraldeeee
sen bizi özlemiyonnn zaaarrr

ben seni bir ısırırısam koparırım ama etini *****i

Nazlıııım çok özledimki sizleriiii ne var ne yok değişiklik varmı takımda :78:

burcumun adını gururla taşıyor ve sazanlama atlıyorummmmmmm

o kadar çok değişiklik varkiiiiiiiiiii uhuuuuuuu

miray oldu 90 kg.

nazlım varyaaaaa ye ye şişti obeze dönüüüüüüü

narini ise sormaaa kalori hesabını yaparken cozuttu artık bizde tanıyamıyoruz onuuuuuu

beeennnnnnnnnnn

ben varyaaaaaaaaaaaa çıtırcık oldum nihahaha

haaaa melekte hamile idi bir ara bizim yüzümüzden
sonra hepsi rüyada kaldı adet oldu ahaha

Özledikki geldik safiş hanıııııııımmmm :86: nasıl gidiyor :92: bu smileyler hakkındaki yorumlar, işler nasıl :86: kaç kurban kestirdin gözüne bu konularda bilgilendirilecek @safiş hanım

dünkü menüm;

07:00 2 kuru kayısı
08:30 2 dilim tb ekmeği az marmelat az z.emesi süt b. leblebi
12:40 1 tabak kıymalı karnıbahar, 3 4 dilim salatalık, 1 2 tane brokoli ve yoğurt.
18:00 2 mandalina
20:00 tarçınlı yoğurdun içine 1 avuç sarı leblebi koyup yedim...

nasıl olmuş ablalarım

ayyy safiişşşşş aslındaaaa 108.2 kg oldu ama herkesten saklliii

Safişim gerekli açıklamaları yapmış . Ama takımda bir değişiklik yok canım . Sadece 2 kişilik boş yerimiz var sende gelirsen 1 kişi kalacak ...

Safiş'e yumurtalı eylem talebinde bulunuyorum 6. takım mülkiyelileri olarak :86:

menün güzel mirayımmm en istikrarlı montici bayramda bile bozmadınya helal olsun sana kız

Özledikki geldik safiş hanıııııııımmmm :86: nasıl gidiyor :92: bu smileyler hakkındaki yorumlar, işler nasıl :86: kaç kurban kestirdin gözüne bu konularda bilgilendirilecek @safiş hanım

Ancamı aklına geldik biiiizzzzzzzzzzz

yuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhh yuuhhhhhhhhhhhhhhhh
gündemn konusu olan yumurtaları fırlatırım kafanada görürsün heeeeeeeeeee
sonra bizde yumurtalı simoş yerik ekmeği banıp banıp

:92:

bu işler ince işler özel işler gariiiii bende işlekim yani bacımmmmm,
geceler yetmez oldu
aman yarabbiii sabahlar olmasın diyooorrrr gece gündüz duşa giriyorum
arzular şelaleeeeee

olmamış beğenmedim
çok yemişsin

ayyy safiişşşşş aslındaaaa 108.2 kg oldu ama herkesten saklliii

puhahahahahahaha
dev aynasındamı gördün beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
seni bir göz doktoruna götüreceğim

alemsin safiş yaaa

Bu arada kar yarın soldan soldan geliyormuşşş, oleeeey işte beni mutlu edecek en güzel haberlerden biriiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…