Allah tez zamanda şifa versin inşallah yakınlarınada sabır ve güç.canım bundan sonraki bu tür yardım girişimlerinde bende bişeyler yapabilmek isterim.belki aynı şehirde değilim ama ne gelebilirse elimden.dualarım onlarla Allah hastalara şifa dertlilere deva sıkıntıda olanlara ferahlık borçlu olanlarada ödeme kolaylıgı versin diye hep dua ederim zaten Allah kabul ederse...
safiş bizimde yemekte kıymalı pide gelmiş miss gibi kokuyor mutfakbende yiyemiyeceğim için tavuk şiş siparişi verdim salata ayranla onu yiyeceğim
bende istiorum tavukk şiş mmm nefis vallaa
simoşş ablaam benimde yapmayı çok istedğim şelerin başında gelir çok güzel bişe yapmışssın
taam yolla banaaaoooff bizdede büftek varmışş püreli ama ben sadee büfteeii yerimD:
Miray bulamadım seni facede gizli olduğundan sanırım eşim benimde bilgilerimi gizlemişti beni ondanda bulamamış olabilirsin canım
ekleşemioruz yanii caaanıııımm ppüüüffff
safişş bi yorum yapmadı belki sen derdinn manitamla fotolarımız var çünküüü
safiş ekledim canım seni
miray senide safişin arkadaşlım grubundan ekledim haaaa hayyyyy
safişe bak 60 dakika yürüyüş yapmış bide benle dalga geçiyor bizede örnek olursunda teşvik edersinde diyeeeben garibimde havalara girip kendimi bişiy sanıyorummm 45 dakika yürüyüş yapmayla
kızlar ben bugün okadar çok uyumuşum ki az önce kahvaltıdan kalktım hemen size yazayım sonra da biraz ev temizliği ile ilgileneyim dedim..
dün sabah nöbetten çıkmıştım canım ama eve geldikten sonra gündüz uyuyamadım tabi akşam da uyuyunca 12 saatten önce uyanamadım bu gece..vardiyalı çalışmanın düzensizliklerini yaşıyorum işte normal bir durum değil tabi..buarada Nazlıcım sen face de safişi ekledin mi?ben dün face in varsa iyi olur yazmıştım safişe..geçmişi okudum şimdi face i olmayan mı var demiş ama özelden falan mesaj atmamış merak ettim
günaydin kizlar...
eminem kıııııı ne güzel uyumuşsun dinlenmişsin bacım maşallah sanaa
eğer nazlı sende ekli ise benide ekle sen bacım ordan bul yada ben seni bulayım
mesajını görmemiş olabilir canım . şimdi görürse özelden mesaj atacaktır sana mail adresini vardıyalı çalışmak kötü oluyor emineciğim . düzeni bozuluyor insanın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?