Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu arada dünün özeti kızlar;

Kahvaltı 07.00
2 tane haşlanmış yumurta
domates salata zeytin ve kk beyaz peynir....
Çay....

Öğle 12.00
2-3 avuç leblebi (en çıtırından evet yedim pişmanda değilim tadı çok güzeldi )
iki kutu süt....

Akşam 18.30
ızgara balık
bol yeşillikli salata....

Günün diğer bölümleri ise

iş iş iş iş iş iş iş

60 dk. yürüyüş

120 dk. film izleme (tembelliğim üzerimde idi)

25 dk. duşta ayak masaı kendim kendime Ardından gevşeme

Artık bana sapık demeyin vede sapık olduğumu düşünmeyin diye gece sporumu yazmıyorum

aminnnnnnnnnnnnnnn denizim aminnnnnnnnnnnnn

safiş bizimde yemekte kıymalı pide gelmiş miss gibi kokuyor mutfak bende yiyemiyeceğim için tavuk şiş siparişi verdim salata ayranla onu yiyeceğim

uyyyyy kıymalı pideeeee

ben severim ama hangisini biliyonmu
sadece ramazanda yapılan kıymalı pideleri severim onların tadı bir başka oluyor gari

ayrıca ne oldu bizim aşureler
kendin yedin tabi ohhhhh

bende istiorum tavukk şiş mmm nefis vallaa

simoşş ablaam benimde yapmayı çok istedğim şelerin başında gelir çok güzel bişe yapmışssın

ooyyyy yavruşum ver adresini sen sanada gönderek bacım tam monti menüsü
tavukkkkkk baylırım her türüne

taam yolla banaaa oooff bizdede büftek varmışş püreli ama ben sadee büfteeii yerimD:

Son düzenleme:
Miray bulamadım seni facede gizli olduğundan sanırım eşim benimde bilgilerimi gizlemişti beni ondanda bulamamış olabilirsin canım

ekleşemioruz yanii caaanıııımm ppüüüffff

safişş bi yorum yapmadı belki sen derdinn manitamla fotolarımız var çünküüü

taam yolla banaaa oooff bizdede büftek varmışş püreli ama ben sadee büfteeii yerimD:

oooooo kırmızı et güzel afiyet olsun şekercim

Miray bulamadım seni facede gizli olduğundan sanırım eşim benimde bilgilerimi gizlemişti beni ondanda bulamamış olabilirsin canım

bende bulamadım seni nazlım facede
sen beni bulsana

ekleşemioruz yanii caaanıııımm ppüüüffff

safişş bi yorum yapmadı belki sen derdinn manitamla fotolarımız var çünküüü

bana laf sokup durma herkesin okuduğu halka açık yerde şuan burda yaparım bütün yorumları heeeeeeeeeeee

sen faceye giremiyorsun diye yorum yapmadık heralde gıcık

safişe bak 60 dakika yürüyüş yapmış bide benle dalga geçiyor bizede örnek olursunda teşvik edersinde diyeee ben garibimde havalara girip kendimi bişiy sanıyorummm 45 dakika yürüyüş yapmayla

safiş ekledim canım seni

bende seni kabul eyledim bacımmmm

miray senide safişin arkadaşlım grubundan ekledim haaaa hayyyyy

akıllı insanın halide başka oluyor canımmmm

safişe bak 60 dakika yürüyüş yapmış bide benle dalga geçiyor bizede örnek olursunda teşvik edersinde diyeee ben garibimde havalara girip kendimi bişiy sanıyorummm 45 dakika yürüyüş yapmayla

ya denizim neyen böyle didin şimdi yaaaaa üzdün ama beniiiii
kıs ne dalga geçmesi aşk olsun yaaaa yürüyüş yazdıysak koşu bandının üzerinde tepinmedik hoş gülüm yaaaa eve gitmeden evvel dışarıda yürük kocişle deme öyle valla gücenirim baaakkkk....

Gerçekten senin düzenli, spor yapman beni tahrik eder ve spora teşvik eder neden böyle yazıyorsunki banaa

bana inanmıyormusun yoksaaaaaaa

kızlar ben bugün okadar çok uyumuşum ki az önce kahvaltıdan kalktım hemen size yazayım sonra da biraz ev temizliği ile ilgileneyim dedim..

dün sabah nöbetten çıkmıştım canım ama eve geldikten sonra gündüz uyuyamadım tabi akşam da uyuyunca 12 saatten önce uyanamadım bu gece..vardiyalı çalışmanın düzensizliklerini yaşıyorum işte normal bir durum değil tabi..buarada Nazlıcım sen face de safişi ekledin mi?ben dün face in varsa iyi olur yazmıştım safişe..geçmişi okudum şimdi face i olmayan mı var demiş ama özelden falan mesaj atmamış merak ettim

eminem kıııııı ne güzel uyumuşsun dinlenmişsin bacım maşallah sanaa

eğer nazlı sende ekli ise benide ekle sen bacım ordan bul yada ben seni bulayım

mesajını görmemiş olabilir canım . şimdi görürse özelden mesaj atacaktır sana mail adresini vardıyalı çalışmak kötü oluyor emineciğim . düzeni bozuluyor insanın .

eminem kıııııı ne güzel uyumuşsun dinlenmişsin bacım maşallah sanaa

eğer nazlı sende ekli ise benide ekle sen bacım ordan bul yada ben seni bulayım

canımmm özle mesajlarına bak..güzel uyudum evet de günlerce bikaç saatlik uyuku olunca 3 günde bir böyle geç kalkıyorum işte..

merhabalar.
amoree,emine ,safiş.
naber kızlar.
işlerim bitti sayılır.şimdi gönül rahatlığıyla spora ağırlık verebilirim.
halıları yıkıycam makineyle.onuda yarına erteledim.
malum yarın büyük gün.
bugün bisikletimle özdeşleşmem lazım.
ay birde 24 yaşındaki kızla yarışıyorum.
gerçi yarın için pek umutlu değilim.neysee

mesajını görmemiş olabilir canım . şimdi görürse özelden mesaj atacaktır sana mail adresini vardıyalı çalışmak kötü oluyor emineciğim . düzeni bozuluyor insanın .

evet Nazlıcım özellikle haftasonu,bayram,yılbaşı tatilinden muaf olmak üzüyor en çok insanı..çoğu arkadaşımın düğünlerine katılamadım herkes haftasonu çalışmadığı için haftasonu olsa da düğünler benim haftasonu gibi bir lüksüm olmadığı için mümkün olmuyor..Allah a şükür ki işimi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…