- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Günaydın canımGünaydın Hayırlı Cumalar
Bollllll Eksiler Kızlar
Eksin cok guzel canim tebrikler haftaya 5ler geliyo
Ooo eksin cok guzel canimGünaydın kizcelerrrr mutluluktan çok şaşkınlık yaşıyorum haala regl beklerken buda neeeedetoksun gücü adınaaaaaa
Geçen hafta 60.6
Bu hafta 59.6
Fark eksi 1
Eki Görüntüle 2820899
Günaydın canım
Günaydın 6.ıncı takımın güzel insanları
5 lere hoşgeldinGünaydın kizcelerrrr mutluluktan çok şaşkınlık yaşıyorum haala regl beklerken buda neeeedetoksun gücü adınaaaaaa
Geçen hafta 60.6
Bu hafta 59.6
Fark eksi 1
Eki Görüntüle 2820899
7 leri görmeye son 2 kilo tebrikler
Güzel eksi tebrikler canım benim
Amaninnnn
Güzel eksi tebrik ederim
Günaydın canımGunaydin kizlar
Teşekkür ederim canimmm. Bu hafta daha da heyecanlı olcam 5li sayılar mükemmel olacakEksin cok guzel canim tebrikler haftaya 5ler geliyo
Tebrik ederim canimm. Harikasin.Günaydın kizcelerrrr mutluluktan çok şaşkınlık yaşıyorum haala regl beklerken buda neeeedetoksun gücü adınaaaaaa
Geçen hafta 60.6
Bu hafta 59.6
Fark eksi 1
Eki Görüntüle 2820899
Günaydın canım
Geçen cuma :82,6
Pazartesi :83,0
Bugün 81,6
Fark: 1000
Yüzde:%1,210
Migi tebrik ederim, kontrollü gitmenin faydasi
Ben de yazam menümü @Cordeliaa rakipliğimizin son menüsünü
Sabah;
2 yumurta. 1 küçük olgun muz 1 tk tahin 1tk yer fıstığı ile omlet
1 kırmızı biber, dereotu maydanoz
Öğlen 13.00
Detoks su 3
Akşam; 16.00
Kabak sote vardı 2 gün önceden yazık olmasın diye yedim, detoksa yer kalmadı
birbeste sence 20.00e kadar bir vakit detoks suyu 2 yi yapıp içeyim mi? Yoksa erken kapatmışken kalsın mı?
Su; 2 litre var üstünü bilmiom
Zipzip- E Elif_Eylul
Teşekkür ederim canımümit verici konuşmaların bir taraftan şifa oluyor. Elimizden geleni yapıyoruz. Okulda duramadim yine de yürüdüm yağmurluğu çektim üzerime...Şimdiden 8000' i geçtim. Leslie kurtarıcı olarak bir köşede dursun. Doktor sonucunu bizimle paylaş unutma.... güzel haberlerini almayı diliyorum.
Aç değilim detoks yapmasam pul biberli yoğurt yesem olmaz mı?birbeste
Limon ve zencefil de eklerim.
Canlarim k. Bakmayın aksamlari giremiyorum genelde dersler başladı başlayalıBen 5 kaşık yoğurt , 1 salatalık, yarım limon suyu, 1 kaşık toz zencefil bir kaşık pul biber karıştırdım yedim. Detoks cacığı gibi birşey.birbeste duymasin.
Alemsin valla
Ben kendi adima ondan özür dilicegimi yazmistim yapmazsam bana yakismazdi sevindim onun adinaAlemsin vallabence bu hafta migiyi iyi gazladık, ondan bu sonuc geldi. Migiyi sıkı takibe almak gerekmiş meğer kilo vermesi icin
Günaydın canım ❤Günaydın
Günaydın canım ❤
Eksin çok güzel tebrik ederim canımGünaydın kızlar aslında 72,8 e çok gidip geldi sonuç buneyse eksi 500 gram daha iyi olur sanmıştım erken tartılmak zorunda olmasam keşke az bir durup denerdim Zipzip- E Elif_Eylul @birazhuzurdu2008
Günaydın canım ❤Günaydın Hayırlı Cumalar
Bollllll Eksiler Kızlar
Eksin çok güzel tebrik ederim canım
Günaydın canım 5 li rakamlara yeniden gelmissin tebrik ederimGünaydın kizcelerrrr mutluluktan çok şaşkınlık yaşıyorum haala regl beklerken buda neeeedetoksun gücü adınaaaaaa
Geçen hafta 60.6
Bu hafta 59.6
Fark eksi 1
Eki Görüntüle 2820899
Günaydın canım ❤
81 i gördün tebrik ederim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?