Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın canım
Eksin cok guzel canim tebrikler haftaya 5ler geliyo
Teşekkür ederim canimmm. Bu hafta daha da heyecanlı olcam 5li sayılar mükemmel olacak
Günaydın kizcelerrrr mutluluktan çok şaşkınlık yaşıyorum haala regl beklerken buda neeee detoksun gücü adınaaaaaa

Geçen hafta 60.6
Bu hafta 59.6
Fark eksi 1
Eki Görüntüle 2820899
Tebrik ederim canimm. Harikasin.

Günaydın 6.ıncı takımın güzel insanları
Günaydın canım
Geçen cuma :82,6
Pazartesi :83,0
Bugün 81,6
Fark: 1000
Yüzde:%1,210
Migi tebrik ederim, kontrollü gitmenin faydasi

Aç değilim detoks yapmasam pul biberli yoğurt yesem olmaz mı? birbeste
Limon ve zencefil de eklerim.

Ben 5 kaşık yoğurt , 1 salatalık, yarım limon suyu, 1 kaşık toz zencefil bir kaşık pul biber karıştırdım yedim. Detoks cacığı gibi birşey. birbeste duymasin.
Canlarim k. Bakmayın aksamlari giremiyorum genelde dersler başladı başlayalı affola
Eger okusaydim aksam detoksu için için derdim burda maksat karnimizin tok olması ve bağırsağa çiğ sebze göndermek çünkü. Ama tabi detoks icmemiste yemek mi yemissiniz yogurt yemissiniz ya da hic bir şey yememissiniz yaa sonuçlarınızı acayip merak ediyorum helal sizlere bende sizin sayenizde verdim teşekkür ederim hepinizede

Dünürüm nihayet köprümü taktı dr. Son bir kez daha gittim mi bityi diş işim insallah. Bu kurtuluşun darısı başına canim benim. O yağmurda da mı yürüdün gemde o soğuk havada bravo sana vallahi bravooo

Haydiiiii tartılında gelin gaaaliiiiiiii

Alemsin valla bence bu hafta migiyi iyi gazladık, ondan bu sonuc geldi. Migiyi sıkı takibe almak gerekmiş meğer kilo vermesi icin
Ben kendi adima ondan özür dilicegimi yazmistim yapmazsam bana yakismazdi sevindim onun adina

Günaydın canım ❤
Günaydın 6. Takım, bol eksiler gelir inşallah.
@Cedarice hariç.

Sen de bana çay söylemedin.
Günaydın canım ❤
Eksin çok güzel tebrik ederim canım

Günaydın Hayırlı Cumalar​

Bollllll Eksiler Kızlar

Günaydın canım ❤
Geçen cuma: 61.5
Bugün 60.9
Fark: -600 gr
Yüzde: 0.97

Zipzip- E Elif_Eylul @Tostombalakanne
Eksin çok güzel tebrik ederim canım
Günaydın kizcelerrrr mutluluktan çok şaşkınlık yaşıyorum haala regl beklerken buda neeee detoksun gücü adınaaaaaa

Geçen hafta 60.6
Bu hafta 59.6
Fark eksi 1
Eki Görüntüle 2820899
Günaydın canım 5 li rakamlara yeniden gelmissin tebrik ederim

Günaydın 6.ıncı takımın güzel insanları
Günaydın canım ❤
Geçen cuma :82,6
Pazartesi :83,0
Bugün 81,6
Fark: 1000
Yüzde:%1,210Eki Görüntüle 2820901
81 i gördün tebrik ederim canim
Ama 81 i gordun diye hafta sonu diyeti bozma haftaya 80 li rakamlari görmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…