Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Biz eşim hariç korona olduk şuan 3 çocuğumla ..Çocuklar 1 gün ateş kirginlikla atlattı bende gribim sadece ..Maske mesafe kesinlikle koruyor eşimle ayni evde ona bulasmamasinin tek sebebi kendini koruyor olması..
Senin de eşinde maskesine mesafesine dikkat etsin bir surw bencw canim

İnşallah bulaşmamıstir.

Eşim geldiğinde hemen üstünü çıkardı poşete koydup balkona çıkardı kapının kulpunu filan sildi dezenfekte etti maskesi ağzında o yatak odasında yatacak ben salonda çocuklarda Allahtan uyumuştu eşim geldiğinde sürekli dezenfekte ediyormuş elini odayı ben girmedim yanına ben maske takmıyordum ama takayim ben de

Bulaşmamıştir Allah'ın izniyle siz genede önleminizi alın zaten bir iki güne bulaştıysa anlarsınız

persembe menusu

8.30 1 yk zeytinnyagi
8.45 400 ml(maydonoz taze nane limonlu icecek)
10.001kse sutlu karısim(sut+yulaf+5 k.uzum+6findik+2 kuru kayisi+keten t. +chia)
15.00 3 tane hurma kucuk
17.00 bir kase yogurtlu kabak(chiali ketenli) 1 kase salat
18.00 1 fincan sütlu turk kahvesi 1 hurma
21.00 fit cay

su 400 ml detoks suyu
1.75 su

spor.
bugun dinlenme

Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii North River

robot ile olabilir illa smoothie olmasina gerek yok arkadasim mercimek corbasi icin kullanidigimiz makinadan
kahvaltin cok az geliyo gozume
Menu
Sabah
2 yumurta
1 cubuk peynir

Aksam(15;50)
3yk bamya
1 kepce yayla çorbası
4yk yogurt

Su:2 lt spor bugun yok Zipzip- ( coktan uykuda ) E Elif_Eylul ( o bile gitmiş uykuya) Tutku44 ( menu yok ortada )
erken kapatilmis sabah 2 yumurta yenmiss vay anam vay

sifa olsun

Menu
Sabah
2 yumurta
1 cubuk peynir

Aksam(15;50)
3yk bamya
1 kepce yayla çorbası
4yk yogurt

Su:2 lt spor bugun yok Zipzip- ( coktan uykuda ) E Elif_Eylul ( o bile gitmiş uykuya) Tutku44 ( menu yok ortada )

Afiyet olsun kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…