- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Aynı espriyi yapacaktımOje süremiyorsak umudu keselim mi
Oje sürmeyeli yıllar olmuştur walla, hala sağlam bir ojem kalmışsa gidip de sürem bari, gücümüzü gösterelim
Yok asla vazgeçmem canım ben bu yoka baş koydum 1 haftam bu şekilde mahvoldu ama 1 hafta daha böyle devam etmeyecek ben kendime güveniyorum sizi de yarı yokda bırakmayacağım
Biz eşim hariç korona olduk şuan 3 çocuğumla ..Çocuklar 1 gün ateş kirginlikla atlattı bende gribim sadece ..Maske mesafe kesinlikle koruyor eşimle ayni evde ona bulasmamasinin tek sebebi kendini koruyor olması..Inşaallah canım kendim için de çok korkuyorum alerjik astım var maalesef bir de mutasyonlu virüsmüş bu çocukları en etkileyen virüs Rabbim korusun esimin gidecek yeri yok olsa gidecek ama zaten 3 gündür eve gelip gidiyor bu bize de bulaşmış olabilir mi
Sen de git ojeni sür o zaman.@cedarice gibi. Dünyaya meydan oku.Aynı espriyi yapacaktım
İnşallah bulaşmamıstir.Inşaallah canım kendim için de çok korkuyorum alerjik astım var maalesef bir de mutasyonlu virüsmüş bu çocukları en etkileyen virüs Rabbim korusun esimin gidecek yeri yok olsa gidecek ama zaten 3 gündür eve gelip gidiyor bu bize de bulaşmış olabilir mi
Eşim geldiğinde hemen üstünü çıkardı poşete koydup balkona çıkardı kapının kulpunu filan sildi dezenfekte etti maskesi ağzında o yatak odasında yatacak ben salonda çocuklarda Allahtan uyumuştu eşim geldiğinde sürekli dezenfekte ediyormuş elini odayı ben girmedim yanına ben maske takmıyordum ama takayim ben deBiz eşim hariç korona olduk şuan 3 çocuğumla ..Çocuklar 1 gün ateş kirginlikla atlattı bende gribim sadece ..Maske mesafe kesinlikle koruyor eşimle ayni evde ona bulasmamasinin tek sebebi kendini koruyor olması..
Senin de eşinde maskesine mesafesine dikkat etsin bir surw bencw canim
Bulaşmamıştir Allah'ın izniyle siz genede önleminizi alın zaten bir iki güne bulaştıysa anlarsınızEşim geldiğinde hemen üstünü çıkardı poşete koydup balkona çıkardı kapının kulpunu filan sildi dezenfekte etti maskesi ağzında o yatak odasında yatacak ben salonda çocuklarda Allahtan uyumuştu eşim geldiğinde sürekli dezenfekte ediyormuş elini odayı ben girmedim yanına ben maske takmıyordum ama takayim ben de
robot ile olabilir illa smoothie olmasina gerek yok arkadasim mercimek corbasi icin kullanidigimiz makinadanTop oyunları ve ağır kaldırması yasak canım maalesef
Ama siz ağırlık sporları yaparsanız durur belki
Ödemdir muhtemel ramazanın ilk günlerindede olur bana uyku ve yeme düzeni değişince,
Bendede var şu an böyle bi sıkıntı zaten regl artısı vardı,dün yaptığım detoks çayını atamdım sanırım,bugün bende şu maydanozlu içeceği yapacağım ama smoothie blender ım yok bakalım neye benziycek
kahvaltin cok az geliyo gozumeMenu
Sabah
1 dlm tam buğday
1kk peynir
3 çeri
Öğle
6 yk yogurtlu semizotu
Aksam
65g Ton balikli 1 yk mozerallali salata
Su:1.5 lt spor: 40dk leslie Eki Görüntüle 2820307 adimlarim
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii Tutku44
erken kapatilmis sabah 2 yumurta yenmiss vay anam vayMenu
Sabah
2 yumurta
1 cubuk peynir
Aksam(15;50)
3yk bamya
1 kepce yayla çorbası
4yk yogurt
Su:2 lt spor bugun yokZipzip- ( coktan uykuda ) E Elif_Eylul ( o bile gitmiş uykuya) Tutku44 ( menu yok ortada )
Bugünkü menü
Sabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı 9:30
3 yk yulaf ezmesi + 1 bardak süt ile
1 orta boy muz
Ara öğün
Hibuskus çayı
Öğle yemeği 13:30
Tavuk suyu çorbası
1 kase
Ara öğün
Hibuskus çayı
Elma
Akşam 19:30
1 kase sütlü çorba
3 yk iç bakla haşlanmış
Yatmadan önce 21:30
3 adet kuru kayısı
Yeşil çay
22:30 yoğurt pulbiber limon kürü
Bu gece başladım buna
Pazartesi doktor kontrolüm var
Su : 4 lt
Spor : 60 sn plank
Kızçeler selam babamın kontrolleri vardı giremedim, dün ne yediğimi unuttum
Plank falan yapmıştım ama yarışma bitmiş neyse
8 nisan
07. 40
1 yumurta
1 muz
12.30
1 tabak pirinçli kıymalı ıspanak
1 kase yoğurt
Salata
15.00
2 kuru kayısı
16.40
Biraz kaju badem
18.30
1 hamburger köftesini marulların içine sarıp yedim
Su 3 lt
Sppr 50 dk pilates 300p
30 dk yürüyüş 7650 adım 255 p toplam 555 p
Zipzip- N Nidsalii
Menu
Sabah
2 yumurta
1 cubuk peynir
Aksam(15;50)
3yk bamya
1 kepce yayla çorbası
4yk yogurt
Su:2 lt spor bugun yokZipzip- ( coktan uykuda ) E Elif_Eylul ( o bile gitmiş uykuya) Tutku44 ( menu yok ortada )
Afiyet olsun kizlarpersembe menusu
8.30 1 yk zeytinnyagi
8.45 400 ml(maydonoz taze nane limonlu icecek)
10.001kse sutlu karısim(sut+yulaf+5 k.uzum+6findik+2 kuru kayisi+keten t. +chia)
15.00 3 tane hurma kucuk
17.00 bir kase yogurtlu kabak(chiali ketenli) 1 kase salat
18.00 1 fincan sütlu turk kahvesi 1 hurma
21.00 fit cay
su 400 ml detoks suyu
1.75 su
spor.
bugun dinlenme
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii North River
Gunaydin canimGünaydın
Günaydın canım
Eksin cok guzel canim tebriklerGünaydın kızlar aslında 72,8 e çok gidip geldi sonuç buneyse eksi 500 gram daha iyi olur sanmıştım erken tartılmak zorunda olmasam keşke az bir durup denerdim Zipzip- E Elif_Eylul @birazhuzurdu2008
Günaydın canımGunaydin kizlar
Günaydın canımmmm
Günaydın canım eksi gelmişsin tebrikler.Günaydın kızlar aslında 72,8 e çok gidip geldi sonuç buneyse eksi 500 gram daha iyi olur sanmıştım erken tartılmak zorunda olmasam keşke az bir durup denerdim Zipzip- E Elif_Eylul @birazhuzurdu2008
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?