- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Cansın sen.Ben kendi adima ondan özür dilicegimi yazmistim yapmazsam bana yakismazdi sevindim onun adina
Yemeyin dedin yemedim içmeyin dedin içmedin dediklerini uyguladım çabaladım istediğim sonucu aldım ve hepinize ayrı ayrı çook teşekkür ediyorumAlemsin vallabence bu hafta migiyi iyi gazladık, ondan bu sonuc geldi. Migiyi sıkı takibe almak gerekmiş meğer kilo vermesi icin
Maşallah ortim eksi eksidirGünaydın kızlar aslında 72,8 e çok gidip geldi sonuç buneyse eksi 500 gram daha iyi olur sanmıştım erken tartılmak zorunda olmasam keşke az bir durup denerdim Zipzip- E Elif_Eylul @birazhuzurdu2008
amaaaan allahimmmm yaaa cok mutluu oldumm 5 li rakamlarrrGünaydın kizcelerrrr mutluluktan çok şaşkınlık yaşıyorum haala regl beklerken buda neeeedetoksun gücü adınaaaaaa
Geçen hafta 60.6
Bu hafta 59.6
Fark eksi 1
Eki Görüntüle 2820899
vaaayyy harikkaaaaaaa
Cansın sen.Bende sevindim migi adina, hatta bence migi daha fazlasını bile verebilir aslında çünkü kilosu 80lerde. Bu kilolarda daha fazla verilebiliyor.
Estagfurullah
Gunaydin canım ❤günaydın
hayırlı huzurlu cumalar
bol eksili huzur dolu bir gün olur inşallah
Günaydın kızlar aslında 72,8 e çok gidip geldi sonuç buneyse eksi 500 gram daha iyi olur sanmıştım erken tartılmak zorunda olmasam keşke az bir durup denerdim Zipzip- E Elif_Eylul @birazhuzurdu2008
Günaydın kizcelerrrr mutluluktan çok şaşkınlık yaşıyorum haala regl beklerken buda neeeedetoksun gücü adınaaaaaa
Geçen hafta 60.6
Bu hafta 59.6
Fark eksi 1
Eki Görüntüle 2820899
Sonuçlar çok güzel tebrik ediyorum kızlar
masallahhh arakadaşimmm 5 li rakamlara ne kalmiş
Ben 11 gibi tartiliyorum canım.
Gunaydin canım ❤Gunaydin....harika haberle güzel bi gun baslasin...
kackaloribu , birbeste , Wilma11 tebrik ediyorum....
Tamam canım yeni mezun uyesin fotoğraf önemli degil.Zipzip- kaptanim...sabah tartıldım ama resim cekmedim..55.6 ciktim..+500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?