Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam güzeller ...

çok begendim safişş .... ah yemek sen nelere kadirsin asık bir suratı bile gülümseyen hale nasılda çevirirsin ...

beğenmiş olmana sevindim
ayrıcada monti linkinde sana sorularım vardı nede cevaplamdan geçtin ablaaaaa

onların hepsi eşim için o yüzden soruyorum

ablam güzel spor yapıyorsunuz . Ama bisiklete fazla binince totoyu genişletiyor benden söylemesi
hemen atlayım .....
Neden ??
Spor ordaki kasları artırır dogru ama siz kas yapan birin ölçülerinin genişledigini gördünüzmü???

Kas yag yer siz uyurken bile ..
Ablam sen çevir pedalları...

totoyu genişlettiğini bende biliyorum

hemen atlayım .....
Neden ??
Spor ordaki kasları artırır dogru ama siz kas yapan birin ölçülerinin genişledigini gördünüzmü???

bugüne kadar gittiğim spor salonlarında yarım saatten fazla bisiklet kullandırmıyorlar aeben ablacığım bisikletin koltuğunda oturduğumuz zaman popomuz yayvan bir şekil alıyor pedalları çevirdikçe. Spor hocalarımızdan biri uzun süreli bisklete binildiğinde poponun genişlediğini söylemişti bende onun için 15 dk biniyorum spora gittiğim zaman

ne çok yazmışsınız ya oku oku bitmedi

geveze safiş

miraycım aldıkların çok güzel güle güle giy

beğenmiş olmana sevindim
ayrıcada monti linkinde sana sorularım vardı nede cevaplamdan geçtin ablaaaaa

onların hepsi eşim için o yüzden soruyorum
safişim ilk okumadıgım sayfadan başlıyorum yorumlara .ya deyılse sayfalar karışıyor ....
Ancak geldi sıra bak 1.5 saat oldu ancak yazdım cevabını . Mazur gör okadar mesaj okuyup yanıtlıyorum vakit ayırıp . Cevaplamadan geçmedim ayrıca safişim . Sabırlı ol azcık .

tühh bee çıkmadı heaa üzüldümmm

üzül sen üzül

hemen atlayım .....
Neden ??

bence kaslar çalışıyor ama sadece bacak kasları abla bununla ilgili yazılar var nette,
popo kalıyor genişliyor bacaklar inceliyor bildiğim kadarı ile....

totoyu genişlettiğini bende biliyorum

bende bende
ne çok ortak bilgimiz var kıs

ne çok yazmışsınız ya oku oku bitmedi

geveze safiş

miraycım aldıkların çok güzel güle güle giy

sende geleydinde çeneni düşüreydim senindeeeee

canım benimmmmmm bliyorum herkesi cevapladığını
orda sana birşey sormak istemiyorum bu yüzden işte yaalayıncada sorana kadar sen çıkmış oluyorsun
neyse idare ediciz artıkın

cevaplarıda aldım mersiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kızlar ilk bisiklet kullanmaya başladığımd abende duymuştum toto genişletiyor diye.
ama yaklaşık 4sene oldu pedal çeviriyorum.bahsettiğim 24 yaşındaki yeğenimde aynı şekilde kullanıyor.
bizde bir genişleme olmadı.aksine sıkılaştık bile.
yani koşu bandımda var ama bisiklet çok pratik ve eğlenceli geliyor.

günaydınlar 6. takımın çıtırları . kilom 59,3 malesef bu hafta aynıyım

günaydın fıstıklar hayırlı cumalar

kilom dengesiz bir hafta sonucu 74,6

salı 74,3 ,perşembe 75tim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…