- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Olmasaymis iyi olurmus canim neyse sen zaten verirsinKüçük boyutlaru...2.5 yufkadan yaptik toplamda 24 adet cikti.tek katliydi.pastırma nin tuzu yoktu..amma kizartma olmasaydi daha iyi olurdu
Afiyet olsun canımBugünkü menü
Sabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı 10:30
H.yumurta
K.k peynir
5 zeytin
Domates+salatalık
1dilim T. B ekmeği
Ara öğün
Hibuskus çayı
Elma
Akşam 17:30
Şehriyeli tavuk çorbası 1 kase
3 y.k ciğer dana
1 dilim t.b ekmeği
Ara öğün
1 kase yoğurt
Ciya tohumu ile
Yatmadan önce 21:30
3 adet kuru kayısı
Yeşil çay
Su :4 lt
Spor : yok
Zipzip- E Elif_Eylul
Künefe daha kotu bayrama kadar serbetli tatlilari unutuyoruzBen pizza sevmemki o sıcak ince diyince künefe geldi aklıma
Afiyet olsun canımBugünkü menü
Sabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı 10:30
H.yumurta
K.k peynir
5 zeytin
Domates+salatalık
1dilim T. B ekmeği
Ara öğün
Hibuskus çayı
Elma
Akşam 17:30
Şehriyeli tavuk çorbası 1 kase
3 y.k ciğer dana
1 dilim t.b ekmeği
Ara öğün
1 kase yoğurt
Ciya tohumu ile
Yatmadan önce 21:30
3 adet kuru kayısı
Yeşil çay
Su :4 lt
Spor : yok
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun...hep katı beslenmmisin biv sulu yemek olsa iyi olurmus...Sabah saat 9.30
1 tb ekmek peynirli sucuklu tost
1 kâse yoğurt
3 hurma
Ara 14.30
2 haşlama yumurta
Maydonoz
Bir çeri
Biber
İki dilim ince yufka ekmek
Akşam 18.30
3 kaşık pirinç p.
1 kase yoğurt
Zipzip- E Elif_Eylul
Valla yarisma oldugunu bileydim yemezdim...yapmazdım da...sporu arttırarak pzt ye iyi başlamalıyımOlmasaymis iyi olurmus canim neyse sen zaten verirsin
Aslında çok haklısın belki bu yüzden zor kilo veriyorum bundan sonra illa bir ögünümde sulu yemege yer vercmAfiyet olsun...hep katı beslenmmisin biv sulu yemek olsa iyi olurmus...
Valla yarisma oldugunu bileydim yemezdim...yapmazdım da...sporu arttırarak pzt ye iyi başlamalıyım
Tamam kaptanımKünefe daha kotu bayrama kadar serbetli tatlilari unutuyoruz
Afiyet olsun canım
Onun yerine hurma yerizKizlar şunu unutmayalim ramazan geliyo diye tatliyi unutun haftada 1kez heleki listede olanlar bayrama eksiyle girmek istiyosaniz yemiceksiniz
Uyanık kaptan seniBenim de acik ozel mesajim beni de ekleyebilirsin
YaniOnun yerine hurma yeriz
Valla izin vermişken kullanın her zaman bu izni bulamazsınızBuhaftaaaa yildızlara özel izin veriyorum herkes 1000kaloriye kadar tatli borek çorek ne bulursa yesinvalla kizmicam
Yıldızlar takımı elden gidiyaaaeeehhhhBu hayatta en son bana yap bunu
Çok güvenmiyorum kendime
Valla.suan eşim pozitif ben negatifimOfff bu geçtiğimiz hafta eşim de pozitifliyle temas etmis dün sabah test verdi bu sabah negatif olduğu çıktı bir ferahladım anlatamam insaAllah sizin de negatif çıkacak canım Rabbim sizi de ferahlatsın
Haftada bir kez mi yiyebiliyoruz sütlü tatlıKizlar şunu unutmayalim ramazan geliyo diye tatliyi unutun haftada 1kez heleki listede olanlar bayrama eksiyle girmek istiyosaniz yemiceksiniz
Haftada cuma gunleri ödul hakkimiz var canimHaftada bir kez mi yiyebiliyoruz sütlü tatlı
Canım benim insaAllah psikolojiktir insaAllah sen negatifsindir Rabbim korktugumuza uğratmasın bol bol şifa versinValla.suan eşim pozitif ben negatifim
Ama bugün baş ağrısı ve halsizlikle uyandım
Ya bende hastalandım yada psikolojik
Bence yiyebilirsinizHaftada bir kez mi yiyebiliyoruz sütlü tatlı
Ye kuşum hiç bişey olmazYıldızlar takımı elden gidiyaaaeeehhhh
Bende takiliyorum ama takimcak dikkat edelim kacamak olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?