• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ya bugün yeme faslını normalden erken kapadım. Az önce evdekiler acıktı birşeyler hazırladım ama onlar yerken açlık krizine girdim gözüm döndü. Sonra eşim çocuklar uyusun film izleyelim dedi o an film izlerken abur cuburlar olmayacak diye ağlamak istedim.
Ben de kesinlikle yeme bozukluğu var. Yemek yiyemiyorum diye mutsuzum. Diyete ne zaman başlasam birkaç haftam böyle geçiyor. :KK51:
Ye canım sen. Üzülme. 😘😘😘

Selam kızlarr, işlerim vardı giremedim kusura bakmayın. şimdi girdim ve o da nee gruplara ayrılmışız. Harika olmuşş.

Menü
Sabah 10.00
5 çatal menemen
6 zeytin
1 kk kutusu peynir
1 dilim tb ekmeği

Akşam 16.30
1 tabak kuru fasulye
1 kase salata
2 kaşık yoğurt

saat 19.30 da bir tane elma yedim.

2 litre su. yatana kadar yarım litre daha içerim.

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul @Tostombalakanne @Nilay5454
Afiyet olsun rakibeciğim 😊
Menüm
Sabah 11.30
Yalancı pizza 1 küçük dilim (sucuk zeytin yulaf yumurta biber domates)
1 kk peynir
2 dilim ekmek

Öğle 16.00
1 avuç fındık
2 kaşık et
2 kaşık karabuğday pilavı

Akşam 19.00
Detoks içeceği
2 litre su

Ara 22.00
Pul biberli yogurt

Sporu bildireceğim.

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul @s i d e l y a
Afiyet olsun canım bisey soracağım karabuğday dediğimiz ney görüyorum sorcam unutuyorum marketlerde vs satılıyor mu canım
Menüm
Sabah: Menemen 2 dilim ekmek 3 zeytin 1 dilim peynir
Öğlen: yarım lahmacun salata tarhana çorba
Akşam: fırında sebzeli tavuk 2 kaşık pilav salata Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canım 😊
Kahvaltı 11:00
1 halka sucuk 2 lokma yumurta
4 yk Menemen
2 dilim ekmek
6 zeytin
1 çay kaşığı labne

Akşam 18:00
1 kase kısır
2 bardak ayran
Tere marul

3 lt su
Kısır 😋 afiyet olsun canım 😊
Sahur.
Maydanoz limon kürü
İftar
1 kase sebze çorbası, 1tabak etli nohut 1 kase yoğurt, 3 ceviz 6 fındık 4 hünnap kurusu
3.5 litre su
14.000 adım.
Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canım 😊
Teşekkürler kızlar 😘

Afiyet olsun canım. Yoğurtlu kürü ne zamandır yapıyorsun

Detoks içeceği de nedir ya hu şöyle güzel kuru fasulye pilav ne giderdi bu menüye olmamış sevmedim :lülülü:

Yok canım yüzde 5 :işsiz::işsiz:

Eşinin jestine karşı yememen olmazdı dert etme.
Bak yarınki planını da yapmışsın.
Afiyet olsun ☺️
Hafta da 3 gün yapacağım canım dün yemiştim bugün yedim bir de yarın insaAllah😊
Sukur bitirdim gecmisi:)
Rakibem kankam simdi sabah ki toplam ekmek miktari nedir :)

Menulerine salata ekle canim senin wc problemi yok muydu
guzel menu afiyet olsun

Bayrama kadar 5 versem en azından ikinci hedefe ulasiyorum ilki 78di :)

En tehlikelisi sicak pide :)

Geçmiş olsun canim belirti varsa testler yanlis cikabiliyor

Kuymakta cok degil o yuzden sorun degil bence yakmissin temizlikle

Supersin tombalagim(60 larda nasıl tombalaksan artık)

Afiyet olsun canim

Ayyy kıyamam sen hirs mi yaptın 😭 simdiden detox suyu filan yazıkkk sana 😈
corek ve kekle mi yeneceksiniz çiçekleri 🙈

Oyy masallah masallah

Ellerine saglik kaptanım bu hos kokuda ne cicek acmis buralar :KK70:

Cok kötü değil canim uzulecek birsey yok bomba gibi geliyoruz
:KK70: :KK70: elleriyle birleştirmiş bizi :)

Allah kabul etsin canım

Takas yok hemserim :KK70:
afiyet olsun

Kiz yat uyu ne sporu bu saatte komsularin üstünde ses olur yat 😴
sahurun cok az degil mi canım
🤭 ruhum tombalak daha 😂
Menu
Sabah
1 minik pankek
1kk peynir
1 yumurta
5 çeri

Oglen
Karabuğday 1yk , 1 yk bugday 1 kutu ton

Aksam
1 bardak kefir
Salata
100g tavuk

Su:2 lt spor: 24 dk eva + 20dk Leslie+20 dk dans Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii @Cedarice
Eki Görüntüle 2822318 adimlarim
Afiyet olsun canım 😊
Ekmeği ne sen sor ne ben söyleyeyim😁
Açlığa dayanamıyorum ben aslında, doktordan geldim, çocugu uyuttum, baktım eşim çocuklara yumurtalı ekmek yapıp bi de ondan tost yapmış bizim hasbalar da beğenip yememiş masada öylece beni bekliyorlardı. Yarım tostu yedim oracık da:KK66: sonra da yumurta yapmaya üşenip diğer 2 ekmeğe de bir şeyler sürdüm. Zaten masada kalanları yedim yeni bir şey çıkarmadım. Hayır bi de gluteni bırakıp kendime chia ekmeği falan almıştım😂😂😂 akşam da 1yk bulgur tam bir günah günü oldu bugün. Neyse dengeleriz napalım.
Ben de bazen krize giriyorum stresli olduğum dönemlerde ama alışacak beynimiz vücudumuz gibi
Çiçeğim yarin nohut yeme tamammi bidenem 😁

Ama sen bugunden baslamişin detoksa 😅😅😅

Masallah döktürüyor 😂😂😂

Yarinda pazar cnm zaten diyet olmaz 🤗

Böyle atismalar olacakki bu işin zevki ciksin 🤣🤣🤣

Sana guveniyoruz smotie kralicem 😍😍😍
Yok aplam bugün böyle aceleye geldi yarın dikkatli olacağım 😊
İyi akşamlar dünkü menümü yazayım unutmadan
Sabak filtre kahve bir lokma simit
Öğlen İskender yedim çok azdı 2 kaşık ıspanak çorbası
Akşam yöresel otu yumurtalı yaptım birazda peynir ve zeytin yedim.
Adım 8900 dü
3 litre su
Bugün sabah soğanlı yumurta zeytin peynir salatalık maydonoz
Öğlen yemedim kahvaltıyı 12 gibi yaptık. Akşam 1 dilim yaş pasta çok inceydi 2 tane kuru patlıcan dolma doğum günü kutladık o yüzden
Hava çok rüzgarlı dışarı çıkamadım yürümeye 3150 adım
2 litre su Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii
Afiyet olsun canım 😊
Selamlar menümü yazayım
Sabah aç karnına kefir kürü
Kahvaltı 14:00
2 küçük nugget
2 küçük ev yapımı salam
2 dilim çavdar ekmeği
Krem peynır zeytin ezmesi ile
2 küçük peynir
4 zeytin
Ara : sütlü fitre kahve
Akşam zeytinyağlı Brüksel lahana salatası Eki Görüntüle 2822344
Ayyy canım çekti brüksel lahanasini 😋 afiyet olsun canım 😊
Kaynanama gittim
Çaya çagirdi kek yapmıştı ama 1 mincik kek yedim tadımlık 😩
Kaynanam çocuğu sallayarak uyutacaktı ben izin vermedim çok bozuldu 😒 başa dönerse siz uyutursun dedim kendi uyumaya alıştırmaya çalışıyorum ya 😒😒
Ben de emzikten bırakınca kızımı kv kızmıştı 5 yaşına kadar yolu vardı dedi 2 3 emzikle geldi de attım hepsini gözünün önünde sen bildiğini yap canım yerinde uyuyan çocuk en rahatı en güzeli

Kaynanama gittim
Çaya çagirdi kek yapmıştı ama 1 mincik kek yedim tadımlık 😩
Kaynanam çocuğu sallayarak uyutacaktı ben izin vermedim çok bozuldu 😒 başa dönerse siz uyutursun dedim kendi uyumaya alıştırmaya çalışıyorum ya 😒😒
Kiz 5dk icinde ne ara gittin keki de huplettin😡 iyi yapmışsın bosver cocuk anne baba dışında müdahaleyle bocalar laf dinlemez olur cikar

kaç defa başladım. ama bozdu. duramadım. belki bu takımın sayesinde bozmam en azından bozsamda tekrar devam ederim bıraktığım yerden. kendim tek başıma kaç defa diyete başladım ama başaramadım hep bıraktım. bu defa çok kararlıyım inşaAllah başarıcam.
Hepimiz kendi başımıza basaramadigimiz icin burdayiz cnm
Takim sorumlulugu
Takimda destek, dayanisma vs.
Çünkü bizi en iyi ayni dertten muzdarip burdaki arkadaslarimiz anliyor
Birisi düştüğünde hep beraber kaldiriyoruz

Kiz 5dk icinde ne ara gittin keki de huplettin😡 iyi yapmışsın bosver cocuk anne baba dışında müdahaleyle bocalar laf dinlemez olur cikar
1 saat durdum geldim sonra Kızımın uykusu geldı babannesi WC ye götürdü sonra sallayacaktı ben izin vermedim dedim ki madem sallayın hep siz sallarsın diye çıkıştım çok bozuldu sonra sallamadı vazgeçti kızımı aldım indim aşaya masal okudum uyudu 😊

IMG_20210410_232202.webp

🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Iyi geceler herkese

Diyette olduğumu bilmiyorlardı geldıgimde çoktan firina koymuş yapmış bile 😒😒 iki kek koydu tabağıma onları yemedim kızıma bi kek parçaladım küçük küçük ben bi tane mincik aldım tadımlık 😩 ye ye israr edip duruyorlardi nabim North River North River
Migim ben eskiden diyet yaptığımi saklardim ucundan filan yada ne biliyim bahanelerle yememeye çalışırdım . Sanki aa iyi oldu sen şişkosun mu diyeceklerdi. Simdi direk ayni kizini uyutma konusunda oldugu gibi dikkat ediyorum bu saatte yemiyorum diyeceksin sen kararli olunca kimse de israr edemiyor canım. Ayy böyle iyisin ,neyi var kilonun , balik etlilik sana yakışıyor diyenler hep yalan kendilerinin minicik gobegi ciksa dunyalar baslarina yikiliyor

Diyette olduğumu bilmiyorlardı geldıgimde çoktan firina koymuş yapmış bile 😒😒 iki kek koydu tabağıma onları yemedim kızıma bi kek parçaladım küçük küçük ben bi tane mincik aldım tadımlık 😩 ye ye israr edip duruyorlardi nabim North River North River
Migim ben eskiden diyet yaptığımi saklardim ucundan filan yada ne biliyim bahanelerle yememeye çalışırdım . Sanki aa iyi oldu sen şişkosun mu diyeceklerdi. Simdi direk ayni kizini uyutma konusunda oldugu gibi dikkat ediyorum bu saatte yemiyorum diyeceksin sen kararli olunca kimse de israr edemiyor canım. Ayy böyle iyisin ,neyi var kilonun , balik etlilik sana yakışıyor diyenler hep yalan kendilerinin minicik gobegi ciksa dunyalar baslarina yikiliyor

Sabah11.30
1.5 kepekli ekmek 1 haş yumurta 1 çatal patates kızartması 1 kbrt kutusu beyaz peynir yeşillik 2 çatal incir reçeli
Ara15.30 yarım portakal
1 kupa moringa çayı(ersağ)
Akşam19.00
6 tane çiğ köfte marul yeşillik ayran
21.30 2 çatal yaş pasta 1 ısırık poğaça 1 küçük kase rus salatası(eşimin kuzeninin doğum günü vardı orda yedim malesef yemekli gittik)
Su 3 lt
Spor 2370 adım
Zipzip- Zipzip- N Nidsalii
Spor yapacağım şimdi kızımı uyutunca buraya eklerim

Back
X