• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyiyim kaptanım bi operasyon geçirdim sonra değerler düzelmeyince biraz hastanede yattım Yeni çıktım aslında bu haftalıkta dinlensem çok iyi olur:KK60:
Çok geçmiş olsun canım hiç haberim yoktu...
Allah yar ve yardımcın olsun...
Melek nidsalimiz bizim 🌺🌺🌺🌺🌺🎀🎀🎀🎀🎀

✨pazar menusu✨

➡️10.00 maydonoz nane limon icecek 400 ml

➡️ 11.00 4 yk menemen ,4 zeytin ,3 dlm peynir ,1 dlm cavdar

➡️16.30 5yk kiymalı taze fasulye susuz ,bolca salata ,ayran
➡️18.30 sütlü turk kahvesi 2 findık 2 kayisi cekirdegi 2 hurma

💧su 2.75 lt 🌟 400 ml yesil icecek

spor. 💫
22 dk eva (favori videom oldu )
6 dk bacak videosu ( ecenin )
7 dk karın egzersizi(3.gun)
cam silme dip köse bucak temizleme 5 saat

Cordelia Cordelia

Screenshot_2021-04-11-23-35-05-311_com.yc.pedometer.webp Screenshot_2021-04-11-23-32-09-071_losebellyfat.flatstomach.absworkout.fatburning.webp

karın egzersizlerim
Screenshot_2021-04-11-23-33-17-190_losebellyfat.flatstomach.absworkout.fatburning.webp Screenshot_2021-04-11-23-33-20-923_losebellyfat.flatstomach.absworkout.fatburning.webp Screenshot_2021-04-11-23-33-29-930_losebellyfat.flatstomach.absworkout.fatburning.webp Screenshot_2021-04-11-23-33-33-994_losebellyfat.flatstomach.absworkout.fatburning.webp Screenshot_2021-04-11-23-33-37-655_losebellyfat.flatstomach.absworkout.fatburning.webp Screenshot_2021-04-11-23-33-40-677_losebellyfat.flatstomach.absworkout.fatburning.webp Screenshot_2021-04-11-23-33-44-489_losebellyfat.flatstomach.absworkout.fatburning.webp

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii

Allah kabul etsin canım Afiyet olsun nutella gerçekten olmasaymış iyiymiş aceleye mi geldi acaba canım olsun telafi edersin
acele demeyelimde gözüm döndü diyelim 😂 birkaç gün zorlanıcam böyle galiba toparlanmaya çalışıyorum.

İyiyim kaptanım bi operasyon geçirdim sonra değerler düzelmeyince biraz hastanede yattım Yeni çıktım aslında bu haftalıkta dinlensem çok iyi olur:KK60:
Geçmiş olsun canım 💞🌺💋🥰
Bugünkü menüm
Sabah11.30
1.5 kepekli ekmek 3 dilim antep peyniri az çörekotlu peynir 4 dilim köz.patlıcan 2 siyah zeytin domates salatalık 1 çatal çikolata
Akşam19.30
4 tane küçük gümüş balık(kızartılmış)
Yarım bardak fanta bol salata
Su 3 lt
Spor 1812 adım Eki Görüntüle 2823135 aslında daha çok attım adım ama tl kızımda olduğundan Zipzip- Zipzip- N Nidsalii
2 dilim ekmegi yiyip peynirlerden kisman gerekiyor canim bence 4 dilim patlıcan da yemişsin üstüne birde cikolata fazla ara ogun yapabilirsin çiğ kuruyemisten. Aksam balık kızartma da olmamış maalesef💞
Menum
Sabah 10:00
1 haslanmıs yumurta
4-5 tane patates kızartması

Aksam 18:30
1 kepce sehrıye corbası
2yk bulgur pilavı
3 parca kanat
Az bisey marul salatası

Spor ev temizligı
Su saymadım ama cok tuketmedim sanırım
Canım sende salatayı daha fazla tüket şehriye ve bulgur karbona girdiği için salata yoğurt gibi seçenekler de var.
Günaydın kızlar mutlu haftalar, ben sabitim.. 💗
Günaydın canım 🌺

Cok geçmiş olsun...hic haberimiz olmadi...şimdi nasilsin
Aslında haklısın canım sureklı bahaneler arkasına sıgınıp duruyorum.. Adamı bosvermem lazım bosvermezsem ya o beni oldurecek sinirden yada ben onu

Calısma hayatı zor canım benim bakalım Rabbım bı kapı acar elbet

6 haftadan kısa surer ınsallah canım

Bakayım bakalim canım bı ara boncuklardan kolye yapıyordum, etamın , kece vs de ugrasmıstım yine alayım elıme

Sagol kaptanım 😘

Amin canım benim cumlemıze ınsallah ıcım ısındı resmen 😍

Donem donem yasıyorum ben bu buranı su onemsememeyı kırılmamayı bir becerebilsem
Canim.çalışma icin illa bir yere girip calismana gerek yok...ozel ders verebilirsin mesela...

Cook geçmiş olsun canım Allah sifa versin inşallah bir an önce iyilesirsin
Burayi dusunme simdi sen önce sagligina odaklan 🥰🥰
Günaydın kızlar mutlu haftalar, ben sabitim.. 💗
Gunaydin canım ❤
Sabit olmanda guzel cumaya eksiler gelecek❤
Günaydın kızlar ben bugün çok + geldim aybaşı olucam bugün yarın çok şiş hissediyorum kendimi.
Günaydın canım ❤
Ne kadar ki artiin cumaya kadar gider artilarin
Günaydın çiçekler 🌺🌺🌺 ⭐⭐⭐ takımdaki bütün güzellikler💃💃💃
Yeni bir hafta hepimize güzel gelsin inşallah 💞💋💋
Günaydın canım ❤
Günaydın kızlar ❤️
Günaydın canım ❤

Back
X