• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eklentiler

• 398D1D0A-49F2-45C0-BA6E-415305508079.webp
    398D1D0A-49F2-45C0-BA6E-415305508079.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 18
Yarın ramazan başlıyor. Çok heyecanliyim. Insan sanki çok acıkacak susayacak gibi hissetmiyor mu?bi ben mi böyleyim bilmiyorum ama nasıl tedirginim anlatamam. Bugün çok su icip yarına depolayasim var🤪
Ben geceleri bu hissi yasiyorum normal de cok su aramam susarim diye cok su icesim geliyo ramazanda 🤭
Günaydın bayanlar haftaya eksiyle başlamak çok güzel 🤗
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Günaydın canım guzel eksi ile baslamissin tebrik ederim 🤩

İlk defa bir pazartesi eksi gelmek nasip oldu:dua::dua::dua::confused::confused::confused::confused:
Oooo hayirli olsun...kaçla açılış yaptin
Yarın ramazan başlıyor. Çok heyecanliyim. Insan sanki çok acıkacak susayacak gibi hissetmiyor mu?bi ben mi böyleyim bilmiyorum ama nasıl tedirginim anlatamam. Bugün çok su icip yarına depolayasim var🤪
Aynen yaa...tamamen psikolojik insanin gözünde büyüyor...ama orucken Allah yardim ediyo hic korktugun gibi olmuyo...
Günaydın kızlar cumaya göre eksi 150 👍👍

Ama karnım ve göğsüm çok ağrıyor regl olacam😥😥😥
Masallah regliye rağmen - olman harika...

Oooo hayirli olsun...kaçla açılış yaptin

Aynen yaa...tamamen psikolojik insanin gözünde büyüyor...ama orucken Allah yardim ediyo hic korktugun gibi olmuyo...

Masallah regliye rağmen - olman harika...
60tim gerisini demem suprayyyzzz yapcam cuma günü :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:

esimde diyo son kahvaltımızı yapalimm.. dedim yine yiyicez icecez merak etme .. havalar soguk ya susuzluktan cok endiselenmiyorum

Back
X