Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yaa canımmm ben doğumdan uzun bir süre sonra başladım hapa oda doktorum istedi özellikle adet düzensizliğinden vede akne tedavisi için.
Ben doktora gittim spiral tak diye ısrar ettim oda hapın ne kadar olumlu olduğunu artık eskisi gibi tüy yapan kilo yapan ilaçlar olmadığını hatta yumurtalık ve meme kanserine karşı koruyucu olduğunu iki üç ay demememi istediğini söyledi.
Sonra istersen yine spiral takarız dedi.
Ama ben bu deneme süresinde hiç bir yan etki görmedim anlıyormusun?
Bu yüzden de bana gerçekten masum geldi bu ilaç.
Ama basında böyle anılınca bu sıralarda ilaç eşim ister istemez dile getiriyor
açıkçası eşimin korunmasınıda ben istemiyorum :26:
sanırım spiral taktırıcam
aman be kadın olmak ne zor aman....

benim doktorumda aynı şeyleri söylemişti safişim. hatta eşimle beraber gitmiştik doktora oda duydu doktorun söylediklerini ama yinede kullandırmadı canım . yasminmi kullanıyorsun safiş

selam güzeller .

ya bu site beni sinir etmeye başladı . tam giriyorum . site tamirde diye uyarı veriyor eski haline getirsinler şunu
gerçekden ne yapsak sayflar alımıyor hiç ..kazeni mesaj yagmurunamı tutsak ne .

safişçim tabiki neşeli topic ama ben giremiyorum eskisi gibi bu neşeli ortamdan faydalanamıyorum yaa onu kastettim

dogum kontrol hapı sadece 2 ay kullandım ve o 2 ay bana yetti safişçim buyüzden kullan yada kullanma diye yorum yapamıyorum ben işin o kısmından sorumlu değilim eşim sagolsun

benim doktorumda aynı şeyleri söylemişti safişim. hatta eşimle beraber gitmiştik doktora oda duydu doktorun söylediklerini ama yinede kullandırmadı canım . yasminmi kullanıyorsun safiş

neysee bakıcaz artık duruma
evet canım yasmin kullanıyorum....
yaz ile başlamıştım ama mide bulantısıne sebep oldu bende
doktorumda değiştirdi hemen

neden yetti
ne yaptıki sana haplar
vaayyy uyanık yıkmış herifin üstüne

iyide ben kocamın korunmasını istemiyiimmm

İyidir ne olsun kızlar sizler napıyorsunuz, yiyip yiyip kilo alıyorum işte :95:

ayyy ben bugün iş yerindeyim giremedim iş yerine yeni başlayanlar var da başka ofislerde çalışsalar bile iş dılında internet kullanıyorlar diye idare söylentiler ulaştırmışlar..sinir oldum bundan sonra iş yerinden pek rahat giremeyeceğim gibi geçmişi okudum girip hemen zaten..Nazlım 2.5 kilo tamamen şişkinliktir bence de geçmiş olsun tatlım

safiş kavitasyona başladın mı ?

Yok bebekim ilk randevum 26 aralık pazar günü
kıs başlasam size yazmadan dururmuyum ben
tecrübelerimi deneyimlerimi sizinle paylaşacağım....

İyidir ne olsun kızlar sizler napıyorsunuz, yiyip yiyip kilo alıyorum işte :95:

hiiiyyyy sakıınnn olmaaazzz

çabuk takıma vede listeye geri dön bak burdan ayrılmak iyi gelmiyor kimseye

anaaaa kilomu alıyorsun. gebertirim seni gözdem okadar kilo verdin 8 li rakamları gördün . çobuk gel buraya sana bir dayak atalım ıslak odunla

anaaaa kilomu alıyorsun. gebertirim seni gözdem okadar kilo verdin 8 li rakamları gördün . çobuk gel buraya sana bir dayak atalım ıslak odunla

Ah nazlım ısrarla ve hızla alıyorum :95: o kadar kötü durumdayımki , hem moral hem kilo açısından :96::84:

Ah nazlım ısrarla ve hızla alıyorum :95: o kadar kötü durumdayımki , hem moral hem kilo açısından :96::84:

gülüm ya bozma moralini . en azından gel buraya kilo veremesende koru canım daha fazla alma hani kararlıydın kurtulacaktın kilolarından .

günaaydınn 6. takımm
kızlar sizde fark ettinmiz mi artık kimse yok burada

günaaydınn 6. takımm
kızlar sizde fark ettinmiz mi artık kimse yok burada

evet eskisi kadar kimsecikler gelmiyor . kiraz yok , melek yok, narin yoğun eskisi kadar gelemiyor , zilanda öyle , yumukumun eşi rahatsız evde yatıyor , bide site sorunluydu ondan gelemeyenler olabilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…