Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dünün Özeti :

Kahvaltı 07.00
2 dl. kızarmış tb ekmek
3 tane siyah zeytin, 1 domates, 1 salata
1 dl light peynir. Şekersiz Çay bir kupa.

Öğle 12.30
Bir porsiyon tavuk şiş
salata ve ayran

Akşam 18.00
kıymalı patlıcan yemeği
yoğurt ve söğüş salata.

Gün boyu 1 lt. su
2 kupa yeşil çay iksiri
Miktarını bilmediğim ve hiç bir zaman bilemeyeceğim kadar şekersiz çay (şirketten )

bende bugün yiyeceklerimi yazayım .

sabah
2 adet haşlanmış yumurta
1 adet salatalık
kk kadar beyaz peynir

öğlen
yumurtalı ıspanak
salata
yoğurt

akşam
1 tabak nohut yemeği
salata
sacık

ara
1 portakal

günaydın kızlarcım...biliyorum çok ihmal ettim sizi,ama inanın çok yoğun günler geçiyo,hiç vakit bulamıyorum...sanırım yılbaşına kadar böle olucak...bide yeni eleman aldık,ona iş öğretmeye çalışıyom bi taraftan,hiç fırsatım olmuyo...diyetimede adapte olamıyorum...nazlıcım bi süre izinli saysak beni...takımada bi faydam olmuyo,paylaşımda yapamıyorum

bu arada bugün benim doğumgünüm...tammm 29 oldumm,bide bugünlerde bebek heyacanımız var,erkek kardeşimin kızı olucak,aslında bugün doğması için çok dua ettim ama olmucak gibi,hala bi ses yokinş.21 inden önce doğarda halasıyla aynı burç olur fıstığım

eet yaa sıkıldılar galibaaaaa hep naz safiş ben buradayız başka kimseyookkk bende menümü yazıyımmm

07:00 2 mandalina
08:30 2 dilim tb ekmeği peynir salatalık minicik marmelat ve z.ezmesi süt biraz fazla leblebi
12:45 yarım tabak kuru fasülye, mercmek çorbası
17:00 2 mandalina
19:30 çeyrek tabak hindi döner ( bir kaç parça kalmıştı) bir kaç kaşıkta minik top köfteli bezelye

bu kadaaaaaan aayy o biraz fazla leblebiyi iiki yedim kızlar dün resmeeen açtım

nice senelere neslişim herşey gönlünce olsun, rabbim sevdiklerini yüreğinden hiç eksik etmesin, her günün huzurlu, sağlıklı geçsin inşallah

biliyorum safişim bırakmayıda çok istiyorum aynen senin deiğim gibi zayıflamada rabbimin verdiği azmi bundada nasip etsin diye dua ediyorum hep inanki daha öncede söylemiştim belki çünkü astım hastasıyım ben ( doktorum en son resti çekti şu mereti bırakmadan yanına gitmemi istemedi ve gitmiyorum aylardır sadece ilaçlarımı kullanıyorum kahretsin ne pis bişey bu meret anlamadım rabbim en kısa zamanda bırakmayı nasip etsin inşlah
ayy safişimm param olsa araba alıım o derece acımam parama
kızzz delüü sende aklını arabayla bozmuşsun heee :))) kadın dediğin tutumlu olur delüüü
ya bu site beni sinir etmeye başladı . tam giriyorum . site tamirde diye uyarı veriyor eski haline getirsinler şunu
sorma nazlım bende dün toplantıya gitmedim siteye girmeye çalıştım hep bakımda dedi sinir oldum çıktım arkadaşa gittim en son
bende safişcim hap kullanmaktan korkarım unuturum diye aklım hep 5 karış havada olduğu için kazaya kurban giderim diye ödüm kopuyo ama nazlımın dediği gibi spiral kanamayı artırıyor ve süreyi uzatıyor bende kullanıyorum çünkü en az 8 yada 9 gün adet oluyorum bazen 12 günü buluyo gerçi 10 günden sonrası özür ama seni rahatsız ediyor o durum temiz olmayınca
günaydınlar 6. takımın çıtırları . günaydın safiş
günaydın tatlım
Ah nazlım ısrarla ve hızla alıyorum :95: o kadar kötü durumdayımki , hem moral hem kilo açısından :96::84:
ne yapıyon kızz bari burdan ayrılmada koru en azından vermesi ne kadar zor sen iyi biliyon
günaaydınn 6. takımm
kızlar sizde fark ettinmiz mi artık kimse yok burada
günaydın cnm ben özel durumlardan dolayı fazla giremiyom cnm
Günaydın miraayy

evet artık sıkıldılar bizden :2:
günaydın cnm sakın öyle düşünmeee ben asla sıkılmıyorum elde olmayan sebeplerden giremiyorum kendi adıma konuşuyorum sizler kalbimin ayrı bir köşesindesiniz burda olmasamda hep kalbimde ve aklımdasınız sıkılacağım en son kişilersiniz

doğum günün kutlu olsun neslişim . Nice senelere eşinle ve sevdiklerinle beraber gülüm izinli ol ama listeden çıkma listeden çıkınca neler olduğunu biliyoruz hepimiz .

kirazcım nice senelere cnm doğum günün kutlu olsun bitanem hala olmak çok güzel bir duygu cnm bir an önce kucağınıza alırsınız inşlah sağlıklı bir şekilde ilerde senin bebeğin haberinide alırızz

günaydın şekerpareler

kim sıkılmışmış bakayım sizden

kirazım neslişim nice mutlu seneler yaşa inşallah eşinle ,bebişlerinle beraber ,doğum günün kutlu olsun canım

bugün sıcacık yatağımdan çıkıp gelmek ne zor geldi ya off :95:

heee ya bacım sıkıldılar bizden artıkınnn

bu arada afiyet olsun yavruuuuu

Artık canım hiçbirşey istemiyorki nazlıcım, safişcim

ama nedennnnn????

Zilanım inşallah bir an önce kurtulursun o meretten
hemde astım hastası olduğun halde resmen kendini mahvediyorsun yapma güzelcim yaaa kime ne ediyorsunki hep kendine zarar hep kendine

Ben sanırım adetime kadar devam edicem ilaca adete yakın doktora gidip tekrar konuşucam bakalım ortak ne karar verirsek o tarafa doğru yönelicem artık hapmı spiralmi başka bişimi bakalım...

o zaman gelin sizde anacım yaaa şurda üç kişi laklak yapıp duruyorz gariiiiiii

ooo elif hanım hoşgeldin canım
nabeerr

kıııss gelmeseydin o zaman işe yatıp uyusaydın

günaydın elifim . Bende zar zor kalktım .

Bilmiyorum safiş, herşeye karşı bir isteksizlik var içimde, ciddi anlamda bir açmazdayım, kilo vermek istiyorum birtek ama durmadan da mutsuzluktan çikolataya dadanıyorum, o kadar kötü bir durumki bu

selam kızlar sabah açtım sizlere günaydın demek için ama diyemeden acil toplantıya geçtim.o ara unutmuşum sayfayı açık sıkılmak falan duymamış olayım kendi adıma sadece sene sonu biraz yogunum hepsi o mümkünmü sizlerden sıkılmak şekerler

kirazım yeni yaşın beraberinde tüm güzellikleri getirsin inşallah bebişinizide sagsaglim kucagınıza alırsınız inşallah

zilan içme bacım saglıgın için bende 10 sene içtim çok şükür 3 sene oldu bırakalı.inşallah sende başarırsın canım bırakmayı

gözdem hoşgeldin canım bu sıkıntıların inşallah tez zamanda biter canım.duygu insanısın sen gamsız olamıyorsun anlıyorum seni.korkuyorum bu kadar çok kafaya takmaların hastalanmana sebep olacak diye.lütfen biraz rahat olmaya çalış canım

elif sabah bende çok zor uyandım sıcacık yatakta eşim ben gece yanımıza sıvışan kızım valla çok zor oldu yataktan çıkmam.ençokta kızım mışıl mışıl uyurken hadi kalk tavşanım okula geç kalacagız demek beni mahvediyor.çocuk daha 5,5 yaşında 4,5 senedir hersabah bizimle birlikte soguk ta sıcakta yollara düşüyor.yavrum yaa çalışan anne olmakta zor çalışan annenin çocugu olmakta Allah başka dert vermesin inşallah bugünümüze bin şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…