Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nazcım kıyamam sana ayaklarını kalın giyseydin canım ayaklardan üşütüncede regli agrılı geçer dikkat et kendine

nazcım yeni üyelere ihtiyac var sanırım.genel olarak bi durgunluk var takımda inşallah eski neşesine kavuşur bende yogunum son zamanlarda fırsat buldukça solugu burda alıyorum

elektirikli sobayı ayaklarımın altına koydum özellikle narnim . takımda şuanda 1 kişilik boşyerimiz var . ben bir bakınayım bakalım 1 kişi alalım takıma taze kan olaraktan .

tünaydın kızlar herkese nasılsınız ben günlerdir giremiyorum maalesef birkaç gün yatılı misafir onlardan sonrada ben oruç tutuyorum ayakta durcak halim yok açıktığımdan veya susadığımdan değil sadece sigarasızlıktan ölcemnazcım çok özür dilerim bu hafta yine bildirim yapamadım inanki misafir vardı ondan giremedim kusura bakma arkadaşım eğer ceza hak ediyorsam razıyım cnm çünkü 2 haftadır bildirim yapmıyorum suçluyum öpüyorum hepinizi kızlarrr

daha almadım canım hiç bişe dün baktımda kıyafet falan hiç güsel bişe bulamadım:S

şartmı birşeyler alman canım
zaten doğduğu günün gazetesi yetmezmi farklı bir hediye işte

ooyyy şişliktir o heralde yaaaa iksiri yap mutlaka

merhaba kızlar umarım keyifler yeindedir hepimiz için güzel bir hafta olması dileğiylee

narinim bu ne kısa mesaj böyle hayırdır

ne yanii siz burda olanları yani bizi artık beğenmiyormusun :2: :2:

eski neşe derken neşesizmi bizim takımmmmmm

günaydın arkadaşlar,
naz naber canım.
kahvaltımı edeyimde gelirim yine.

Günaydın ablaaaaa hoşgeldin nasılsın

kaç kilosun cancan

aslında 2 hafta mazeretsiz kilo bildirimi yapmayanlar takımdan çıkarılır zilanım . madem mazeretini bildirdin şuan için sorun yok ama bu hafta mutlaka bildirimini yap canım . bu arada kaç kilo oldun tartıldın mı ?

günaydın arkadaşlar,
naz naber canım.
kahvaltımı edeyimde gelirim yine.

sağol ablam üşümek dışında çok şükür iyiyim ablam . ama yinede şükrediyorum dışarda çalışmıyoruz kapalı bir ortamdayız . ALLAH dışarda çalışanlara ve dışarda kalanlara yakacağı olmayanlara yardım etsin .

bencede şişliktir safiş vucudum su toplamıştır dimii ... ayyy sabah sabah moralimi bozdu baskül ama tekrar motive olmuşken ırakmaya hiç ama hiç niyetim yok .

ayyyy kızlar deliricem yaaaa

cuma gününden beri eşim başımın etini yedi bitirdi yaaaa
şu dçk. haı ile çıkan haberler varya damar tıkanıklığına yol açan bu haberi duyduğundan beri süreklib irşeyler söyleyip beynimi sulandırıyor eşim daral geldi valla.....

anladım nazım tşk ederim takımdan çıkarmadığın için bundan sonra çok daha dikkat etmeye çalışcam inanki bugün gelmeye bile yüzüm yoktu böyle olunca
evet tartıldım cnm hala eskisi gibiyim bişey farketmiyor sporumu eksik etmiyorum elimden geldiğince misafir v.s aksiliklerin dışında yani 65 bakalım bu hafta ne olcek

benim çıkmam lazım güzeller öpüyorum sizleri toplantım var bugün pazartesi arkadaş gelirse gitcez gelmesse sizlere geri döncem hiçte gitcek halim yok çünkü niyetliyim ve canım çoooooooookkk sigara istiyor kızma safiş bana içinden neler söylediğini tahmin edebiliyom ne yapiyim bırakamıyom bu meleti ooofff ooffff

ben hiç okumadım safişim o haberi neymişki anlayamadım tam

ALLAH kabul etsin canım . ben ilk 2 gününü tuttum muharemmin son 2 gününüde tutmayı çok istiyordum ama regli oldum . artık eşim tek başına tutacak . bende kalkıp hahur hazırlarım ona

safiş bende hem haberi okumadım hemde yazdıklarından bişey anlamadım açıkçası cnm kısaltılmışını yazmışsın ben heç bişey anlamadım güzelim benim jeton böyle arada köşeli oluyor ondan azcık geç anlorr

bencede şişliktir safiş vucudum su toplamıştır dimii ... ayyy sabah sabah moralimi bozdu baskül ama tekrar motive olmuşken ırakmaya hiç ama hiç niyetim yok .

yani 2.5 kilo almış olamazsın diye düşünüyorum bütün hafta yeşil çay iksirini yap bakalım tatlım zaten kendinde hisedersin ne olduğunu cumayada basküle yansır....

bırakma bizi artık eskisi gibi sık sık aramızda görelim seni şeker

aahhh zilanım aaahhh içimden değil burdandasöylüyor yazıyorum seni çok iyi anlıyorum ben günde bir paket içerdim yaaa elimden düşmezdi çayı kahveyi onsuz düşünemezdim ve bırakmak için hiç bir gerekçe bana yeteri gelmezdi ben onunla mutluyum neden bırakayım der geçerdim. Ama şimdi fark ediyorumda 9 sene boyunca nasıl kendime bu kadar zarar vermişim hem cebimden gitmiş hem sağlığımdan. Ve ben inan bırakıyorum deyipte bırakmadım. Hasta oldum ve sigarayı unuttum iyileştiğimde günlerdir içmeden durabildiğimi fark ettim ve çantamda yarım paketle dolaştım buna rağmen içmedim ve bıraktım şükür dört sene oldu bırakalı ve iyikide bırakmışım diyorum şimdi kızıma örnek oluyoruz çünkü biz ve çevremize.....
Zayıflama konusundaki azmini lütfen sigarada da göster
inan onsuz olmuyor sinirli oluyorum gergin oluyorum falan yeminle palavra bunlar sadece bahane olay kafada bitiyor
O BANA DEĞİL BEN ONA HÜKMETMELİYİM diyecek ve azaltarak değil bir kerede bıçak gibi keserek bırakacaksın lütfen bunu dene....

ben hiç okumadım safişim o haberi neymişki anlayamadım tam

Canım,
Cuma günü haberlerde çıktı ünlülerin makyözü bir bayan doğum kontrol hapı kullanıyor ve üç hafta sonra bacağı şişiyor doktora gidiyor ödem var deyip ilaç verip yolluyor ağrıda var tabii. Ama ilaçlar işe yaramıyor ağrıda kesilmiyor bacak gitgide şişiyor, bu arada kasılmalarla başlıyor bu olay.
Sonra tekrar doktora tomografi ultrason falan derken bacağındaki damarda tıkanıklık olduğu ve bunun sebebininde d.k. haının olduğunu söylüyor.
Ben bunu biliyorum zaten. D.K. hapı damar tıkanıklığı yapıyor evet
ama hangi durumlarda
sigara ile birlikte kullanılan hapların hepsi yapıyor bunu.
Ben sigara kullanmadığım için doktorum zararı olmayacağını söyleyip önerdi d.k. hapını ama eşim ikna olmuyor sanırım d.k. hapını bırakmak zorunad kalıcam
yeni bir yöntem bulmam gerek:....

Durum bu yaniii....

Yukarıda yazdığım gibi canım.....

ayy safişimm param olsa araba alıım o derece acımam parama

anladım canım . eşin bunu kafaya taktıysa sanırım sık sık dile getirecektir safiş . benim eşim en başından beri benim korunmama izin vermedi sen doğum kontrol hapı kullanıpta hormonlarınla oynama ben korunurum dedi evlendiğimizden beri sağolsun kendi korunuyor. bende doğum kontol hapını sadece 4 gün kullanıp bıraktım benim göğüsler zaten büyük bide onlar iyice şişirdiler bende rahatsız olup bıraktım canm . seninde eşin korunsun veya spral taktır canım . ama spral takan arkadaşlarımın her ay kanamaları çok oluyor ve adet günleri çoğaldı ....

ya bu site beni sinir etmeye başladı . tam giriyorum . site tamirde diye uyarı veriyor eski haline getirsinler şunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…