• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizlar bugün morelim cok bozuk
Cuma günü 59.6 idim. O günden beri Daha da hiç tartılmamıştım. Çünkü biliyorumki fazla cikacam morelim bozulacak e kendimide tanıyorum. Fazla cikacak olmamin sebebi Bugün regl 3. Günüm ve sadece gelen 2 damla leke ile duruyorum...

Ama bugün dayanamadım tartildim gozlerimeinanamadim 62.0 geldim. Ya ne alaka gece 12 lerde 1 lerde spor yapıyorum millet iş yerimde 2 tur atiyo kaplumbağa gibi yürüyo ben hi/li adimlarla en az 70 dk. Yürüyorum.
Yediklerimin size yazdıklarımın haricinde hecen 2 küçük salatalik yedim 1 aksamda 1 dilim tb.ekmegi yemistim. E bunlar zaten kacamak degil. Menudede yazardim bunları

Valla bu me simdi fazla çıkacağımı biliyodum regl sorunumdanda bu kadar ne yaa

Sabah inadına canım bile istemediği halde 2 dilim muhallebi yedim. Valla kizdimyemiomda ne oluyo dedim. Haalada kızgınım heves kalmadı resmen. 1 kilo olsa neyse nede 2.6 gramlik ne yapmışım ben sinirim tepemde. Bugünde ruh halim bu. Sevimsizim bugün
Kimisinde regli cok etkiliyormuş cnm
Şu anda sendede oyledir
Hem elinden geleni yapiyorsun, oldugu kadar olsun
Sonunda ölüm yok yaa cnm
Bu kadar kendini üzüp yıpratma 💓💓💓

Regli icin ada cayida icebilirsin

Nerdesiniz millett. herkes uyukluyor mu yoksaaa :KK53:
Halicıyı aradim halilari verdim geri kalan yolluklari banyoda yikadim uzun olanlari,kisa olanlarida makinaya attim,3makinada camasir yikandi astim simdi oturdum😏

Halicıyı aradim halilari verdim geri kalan yolluklari banyoda yikadim uzun olanlari,kisa olanlarida makinaya attim,3makinada camasir yikandi astim simdi oturdum😏
hey maşallah eline sağlık. ne güzel anlattın çok özendim. benim halılar çok eskimiş artık ama değiştirmiyorum gittiği yere kadar gitsin. her odanın tek halısı var sürekli 6 yılı geçti kullanıyoruz. canlarından bezmiş haldeler :KK53:

hey maşallah eline sağlık. ne güzel anlattın çok özendim. benim halılar çok eskimiş artık ama değiştirmiyorum gittiği yere kadar gitsin. her odanın tek halısı var sürekli 6 yılı geçti kullanıyoruz. canlarından bezmiş haldeler :KK53:
At gitsin çöpe ozaman🤣
Ayyy çok batiriyolar yaa sinir geliyo

Kizlar bugün morelim cok bozuk
Cuma günü 59.6 idim. O günden beri Daha da hiç tartılmamıştım. Çünkü biliyorumki fazla cikacam morelim bozulacak e kendimide tanıyorum. Fazla cikacak olmamin sebebi Bugün regl 3. Günüm ve sadece gelen 2 damla leke ile duruyorum...

Ama bugün dayanamadım tartildim gozlerimeinanamadim 62.0 geldim. Ya ne alaka gece 12 lerde 1 lerde spor yapıyorum millet iş yerimde 2 tur atiyo kaplumbağa gibi yürüyo ben hi/li adimlarla en az 70 dk. Yürüyorum.
Yediklerimin size yazdıklarımın haricinde hecen 2 küçük salatalik yedim 1 aksamda 1 dilim tb.ekmegi yemistim. E bunlar zaten kacamak degil. Menudede yazardim bunları

Valla bu me simdi fazla çıkacağımı biliyodum regl sorunumdanda bu kadar ne yaa

Sabah inadına canım bile istemediği halde 2 dilim muhallebi yedim. Valla kizdimyemiomda ne oluyo dedim. Haalada kızgınım heves kalmadı resmen. 1 kilo olsa neyse nede 2.6 gramlik ne yapmışım ben sinirim tepemde. Bugünde ruh halim bu. Sevimsizim bugün
Canım üzme kendini ödemdir ben 1 günde 1 kilo almıştım şimdi gitti hepsi

Dün misafirlerim vardı onlar gittiler sonra annem kaldı falan derken spor yapamadim başka Zipzip- Zipzip-
Screenshot_2021-04-14-15-29-46-76_8bfee842feb4839554fe095c136876d8.webp

yaa kızlar allah razı olsun hepinizden de valla en sıkıldığınız anlarınızda elinizi tutanınız olsun hep yanınızda...
az kendimi toparlayıp mutlu cümleler yazacam bu sefer size inşallah çok sağolun çok ilgilendiniz :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200:
Dunu okuyamadim ama hep mutlu cumleler yaz canim :) 38 e abla derdirtme bak sıra bize geliyor :D

Back
X