• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım mesajin cok iyi geldi. Cok tesekkur ederim. Insanin öğreneceği hiç bitmiyor sağolasın. Gercekten 3 söktürücü hap ictim haala sabahki gelen 1 damla ile duruyorum ve bugun 3. Gün bide güya. Karnim cok şiş ruhhum çok şiş bi yuhafliklar var bende hayır olsun. Gerçekten iyi geldin allah razi olsun

Kızlar ilginiz icin cok cok sağolun iş yerinde canimda sıkkın haftayada sinavim var hepte ustuste gelirya öyle bir sey oldu.Cokta duygusalim 1 aglar 1 güler durumdayim bu hafta hep.
Amann insanoğlu iste Saglikliyiz başımızı sokacak evimiz isimiz var nankörlük etmeden kendimi toparlamam şart ama 1 haftaya ihtiyacim var. En azindan sinavi atlatayim.
Kaptanim haftaya tartimla gelirim inşallah az ruh tamir edip gelecem canım ben müsadenle. Bi hava alıyım olar mı canım @zipzip etiketlenmiyor biriniz mesajimi etiketler misiniz bi zahmet kaptana sorun var sanirim bende olmadı.
Cok öpüyorum hepinizide.
Filizcim yapacam o çörekotunu benim icin nete mi girdin sen sagolasın 😘😘😘
Kendini toparla, işlerini hallet gel. ♥️♥️♥️🌹🌹🌹
Burdayız inşallah görüşürüz. 🥰😘

Back
X