• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canlarım diyette kendimize özel yiyecek yapmalıyız. 2 köfte 2 kaşık çorba ile doyulur mu? Hiç yemem daha iyi. Yoğurtlu yağsız bir sürü tarif var. Lütfen herkes kendi damak tadına göre hazırlasin. Sebze çorbası vs icin. Metobolizmayi durduruyorsunuz. Direnciniz düşecek hasta olacaksınız Allah korusun. Sağlık en önemlisi. 😔

15.04.2017 dünün.menusu
Kahvaltı 09.00
2 adet haslama yumurta
4 zeytin
1 domates 1 salata 1 dilim peynir
Kayısı çayı
Öğlen 14.00
Kıvırcık salata
Kırmızı lahana salatası (mayonezliydi)6 kasık kadar
Akşam 19.50
Salata kıvırcık
2 yemek kaşığı ıspanak haslanmis üzerine sarmısaklı yogurt
4 köfte kızartma
2 bardak ayran
Ara 1 bardak açık çay
15 adet çam fıstığı
1.5 litre su
Bu menüye göre tabiki artı çıkarsın canım hem kızartma hem mayonezli salata diyet dönemi ne mayonez kullanıyorum ne de kızartma yiyorum yenmez kilo veremezSin yağdan kurtulmaya çalışırken neden kızartma yenir.

Neden bunu bildiğin halde yiyorsun bence de dikkat et diğer hafta yoksa 2 ileri 5 geri gideceksin yapılan herşey çöp olacak.

Ayy kızlar, dün pozitif biriyle temasım olmuş, kim olduğunu söylemediler iş yerinde. Tahminim var ama bilemiyorum.

Hem kan hem sürüntü testi yaptılar şimdi bana. Bizim işyerinde bu testlerden satan bir birim var, ayrı bir katta . İki test de negatif çıktı. Pazartesi tekrarlayacağız. Çok korktum pozitif çıkacağım diye..

Ama tabi erken, ptesi netleşecek. Eve gideyim dedim patrona izin vermedi. maskemi iki yaptım bekliyorum bakalım..
Cok gecmis olsun...ne kadar can sikici bi durum...ins bir seyin yoktur
Bilmiyorum yani yürüyüş hergun yapıyorum iyi kötü dikkatte ediyorum . Ama suyum cok az yuruyustede havalardan dolayı pek terleme olmuyo yazın daha yogun . Kendime son bir hafta koydum bakalım bu hafta nasıl.olacak
Terlemeye takilma.. zayiflamanin %80 diyet %20 si spormus...sen beslenme ni gözden gecir mutlaka bi yerlerde hata yapıyorsundur

Pazar günü 60
Bugün 57.4
Fark 2,6
% 4,333 Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
IMG20210416121922.webp

Back
X