Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hadi bakalim insallah hafyaya listeye de girebilirsin
Geçen cuma 73,05 kg.
Bu cuma 72,50 kg.
Fark 550 gram
Oran 0,753
Guzel eksi tebrik ederim canım

Merhaba. Kaç gündür annemlerdeydim.ne zaman evime döneceğimi bilemediğim için ara vermek istedim tartı evimdeydi hemde ailevi sorunlar yüzünden. neyse geçti bitdi çok şükür.ara vermekden vaz geçtim. bu hafta iyi olmadı diyet açımdan ama inşallah önümüzdeki haftalarda çok iyi sonuçlar alırım.

Merhaba canim kilo bildirimi yapabilir misin bugun
Durumun duzelmesine sevindim

ben aşagidakini görmüşüm 60 diye sonra degiştirmişsin
tebrik ederim

Eki Görüntüle 2827080
Kilo bildirimi
Geçen hafta 90.7
Bu hafta 89.4
Fark -1.3

Zipzip- E Elif_Eylul

Gecen hafta 55.6
Fark:-900
Yüzde 1.618

Ya ama lütfeeen moral bozmak yok, sensiz naparız biz öyle yorumsuz bırakma bizi.

tebrik ederim canım tekrardan..

kolay gelsin canım

tebrikler harika eksi canım

kilona göre çok iyi vermişsin canım tebrikler

Kilo bildirimi yapıyorum
Önce ki cuma = 62.2
Bu hafta cuma = 61.6
Fark = -600
Yüzde %0.964
Eki Görüntüle 2827098
Zipzip-
E Elif_Eylul

Geçen hafta 71.7
Bu hafta 71.3
Fark-400
Zipzip- E Elif_Eylul Eki Görüntüle 2827103 daha fazla bekliyordumçünkü hafta içi daha iyiydi eksim ramazandan önce yani

Selam kızlar tartıda 400 gram fazla geldim gene 76.0 olmuşum yarın eksi gelir büyük ihtimal

Tebrik ediyorum canim galiba 8 e kadar beklesen 55 i Göreceksin

İftara kadar 45 olacan sen.

Eki Görüntüle 2827171
Cuma:81,6
Pazartesi :82,0
Bugün :80,4
Fark :1,200+regl

Senin olayın su demek,içmedikçe kuruyon
Olabilir canım
4 yıl sonra 80 kiloyu gördüm çok mutluyum

Canım gerçekten bende üzülüyorum inan benim için listede iken o kadar zor oldu ki 3 çocukla diyet ve spor yapmak çoğu zaman çocuklar durmuyor.

Babaanne de 1 saat bile durmuyorlar ablam bilir görüntülü konuşurken bile küçük olan ağlarken morariyor. Ama ben hiç birini listede iken bahane etmedim gerekeni yaptım o yüzden içim çok rahat.
Emek veren çaba gösteren herkese karşılığını alsa da almasa da tebrik ederim. Yediklerimize içtiklerimize hareketlerimize dikkat ettiğimiz sürece er yada geç karşılığını alacağız

Selam kızlar benim için süper sonuç. Acelem varEki Görüntüle 2827191

Cuma bildirimimi yapiyorumm
Pazartesi:65.40
16 nisan:64.25
Fark: -1.15
Yüzde: 1. 758 ( doğru mu yaptım yüzdelik hesaplamayi bilmiyorum:) ) Zipzip- E Elif_Eylul

Allahim be neya...hic durmadan wc ye mi gidiyorsun...yoksa durup dururken mi gidiyo kilolar

Bencede
Bilmiyorum canım anlamadim ama inan dolu dolu sahur yaptım kızlar hepinizi tebrik ediyorum Wilma11 seni ayrıca tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…