Hadi bakalim insallah hafyaya listeye de girebilirsinBende beklemiyordum bunu şoktayim halaoruçlu olmamim etkisi olabilir belki bilemedim bende halbuki sali carsamba gece kotu beslenmistim ama 2 gecedir uykusuzum uyumak yerine sporyapiyorim onunla toparladim galiba. Bir de ilk basta ödem gidiyor ya oylr biseyde yaşamış olabilirim. Haftaya da devami gelsin insallah
Guzel eksi tebrik ederim canımGeçen cuma 73,05 kg.
Bu cuma 72,50 kg.
Fark 550 gram
Oran 0,753
Tebrikler canim eksin cok guzelGeçen cuma 73,05 kg.
Bu cuma 72,50 kg.
Fark 550 gram
Oran 0,753
Geçen cuma 73,05 kg.
Bu cuma 72,50 kg.
Fark 550 gram
Oran 0,753
Merhaba canim kilo bildirimi yapabilir misin bugunMerhaba. Kaç gündür annemlerdeydim.ne zaman evime döneceğimi bilemediğim için ara vermek istedim tartı evimdeydi hemde ailevi sorunlar yüzünden. neyse geçti bitdi çok şükür.ara vermekden vaz geçtim. bu hafta iyi olmadı diyet açımdan ama inşallah önümüzdeki haftalarda çok iyi sonuçlar alırım.
E hadi sen de tartıl da gel
Tebrikler canım. Sorunlar düzeliyor mu? Herşey yolunda mi?fark -950. Eki Görüntüle 2827228
Sagol canımTebrikler tatlım.
ben aşagidakini görmüşüm 60 diye sonra degiştirmişsin
tebrik ederim
Gecen hafta 55.6
Fark:-900
Yüzde 1.618
Ya ama lütfeeenmoral bozmak yok, sensiz naparız biz öyle yorumsuz bırakma bizi.
tebrik ederim canım tekrardan..
kolay gelsin canım
tebrikler harika eksi canım
kilona göre çok iyi vermişsin canım tebrikler
Kilo bildirimi yapıyorum
Önce ki cuma = 62.2
Bu hafta cuma = 61.6
Fark = -600
Yüzde %0.964
Eki Görüntüle 2827098
Zipzip-
E Elif_Eylul
Geçen hafta 71.7
Bu hafta 71.3
Fark-400
Zipzip- E Elif_Eylul Eki Görüntüle 2827103 daha fazla bekliyordum çünkü hafta içi daha iyiydi eksim ramazandan önce yani
Selam kızlar tartıda 400 gram fazla geldim gene 76.0 olmuşumyarın eksi gelir büyük ihtimal
Tebrik ediyorum canim galiba 8 e kadar beklesen 55 i Göreceksin
İftara kadar 45 olacan sen.
Olabilir canımSenin olayın su demek,içmedikçe kuruyon
4 yıl sonra 80 kiloyu gördüm çok mutluyum
Canım gerçekten bende üzülüyorum inan benim için listede iken o kadar zor oldu ki 3 çocukla diyet ve spor yapmak çoğu zaman çocuklar durmuyor.Bende öyleyim ama bugün her işi bıraktım evde dolanıyorum wc için
Harikasın
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım
Çok haklısın. Aslında veremediğim için izne ayrılmak istediğimi yazacaktım ama bu mesajın beni spor konusunda motive etti.
İnsanın modu bir kaçtı mı biraz zor geliyor .
yani benim öyle oldu.hiç bişeye yetişememe sadece burda da değil normal hayatımda da görevlerimi tam yetiştirememek beni baya gerdi.
3 haftam gelmeyen regl le sabit geçti.
Şimdi geçen hafta reglim bitti yine aynı.
Ben spordan olduğunu düşünüyorum artık yoksa kaçamağın yanından geçmiyorum.
Bu hafta da düştüm 3-4 gün oldu dizlerim şişti kayınvalidem bakıyor.
Dizimin ağrısı bugün iyi şükür .
Bir hafta şans istiyorum veremezsem ben izne ayrılacam sanırım herkesin hakkına girmek istemem asla.
Emek veren çaba gösteren herkese karşılığını alsa da almasa da tebrik ederim. Yediklerimize içtiklerimize hareketlerimize dikkat ettiğimiz sürece er yada geç karşılığını alacağız
Selam kızlar benim için süper sonuç. Acelem varEki Görüntüle 2827191
Cuma bildirimimi yapiyorumm❣
Pazartesi:65.40
16 nisan:64.25
Fark: -1.15
Yüzde: 1. 758 ( doğru mu yaptım yüzdelik hesaplamayi bilmiyorum:) )Zipzip- E Elif_Eylul
Bilmiyorum canım anlamadim ama inan dolu dolu sahur yaptımAllahim be neya...hic durmadan wc ye mi gidiyorsun...yoksa durup dururken mi gidiyo kilolar
Bencede
Tekrardan gelmene sevindim eksin cok guzel tebriklerfark -950. Eki Görüntüle 2827228
bildirdim canım.Merhaba canim kilo bildirimi yapabilir misin bugun
Durumun duzelmesine sevindim
Tebrikler tatlim.
pazartesi daha fazlaydı. olsun hafataya hedefim 2 kiloYinede eksidesin tebrik ederim canım
Ekside gelmissin artiydim diyodunGeçen hafta 87.8
Güncel 87.7
Yüzde 0.113
Eksin guzel tebrik ederim
evet çok şükür herşey yolundaTebrikler canım. Sorunlar düzeliyor mu? Herşey yolunda mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?