- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ooo eksin cok guzel canim tebriklerSelam kızlar benim için süper sonuç. Acelem varEki Görüntüle 2827191
Söylediklerinde çok haklısın demeyeceğim etmeyeceğim deme buranın amacı bu , artı olunca streste yapıyoruz alınganlıklar olmuş yoksa dediklerinin hepsi doğru canımMigi beni dinlesin dinlemesin çokta önemli değil artık. Bana sebze iyi geliyor belki sana protein iyi geliyordur bunları her hafta değiştirip yersen kilo verirsin ama tek başına diyet ile olmuyor, spor da lazım.
Ben gerçekleri söyledim kim dinler kim anlar orasıni artık bilemem bu yollardan ilk kez gecmiyorum tecrübe ettiklerimi paylaşıyorum ki faydası olsun diye ama
8 Li rakamlar gelmiş hayırlı olsun
Gecen hafta 55.6
Fark:-900
Yüzde 1.618
Bende bu hafta iki kere kek , bir kere katmer , bir kere de mantı yaptım yemedim valla billaYaa herkes herkesin eksiğini söylecek...kimi zararli seyler yiyor dayanamayip kimimizde bunyesine gore az yiyor...disarden bakan her zaman iyi görür...ben eleştirilmek istemiyorsam eleştirilcek şeyler yapmam...gunlerdir kek yaptim ingiliz keki...tadina bile bakmadim...konu komsu cocuklara dağıttım...
Kilo bildirimi yapıyorum
Önce ki cuma = 62.2
Bu hafta cuma = 61.6
Fark = -600
Yüzde %0.964
Eki Görüntüle 2827098
Zipzip-
E Elif_Eylul
Eki Görüntüle 2827102
Geçen hafta: 78.05
Güncel:77.55
Fark:500g
Yuzde:0.640
Wcye cikabilirsem tartılacağım tekrar
Geçen hafta 71.7
Bu hafta 71.3
Fark-400
Zipzip- E Elif_Eylul Eki Görüntüle 2827103 daha fazla bekliyordum çünkü hafta içi daha iyiydi eksim ramazandan önce yani
4 gunde guzel eksi tebrik ediyorum canımCuma bildirimimi yapiyorumm❣
Pazartesi:65.40
16 nisan:64.25
Fark: -1.15
Yüzde: 1. 758 ( doğru mu yaptım yüzdelik hesaplamayi bilmiyorum:) )Zipzip- E Elif_Eylul
Çok güzel eksin canim tebriklerCuma bildirimimi yapiyorumm❣
Yüzde: 1. 758 ( doğru mu yaptım yüzdelik hesaplamayi bilmiyorum:) )Zipzip- E Elif_Eylul
Allahim be neya...hic durmadan wc ye mi gidiyorsun...yoksa durup dururken mi gidiyo kilolarPazar günü 60
Cuma 56,9
Fark 3,1
%5,166 kaptanımZipzip- E Elif_Eylul güncel kilom
Eki Görüntüle 2827165çiçeklere selam olsun
BencedeTebrik ediyorum canim galiba 8 e kadar beklesen 55 i Göreceksin
Eksin çok güzel tebrik ederim canım
Muhteşemmmm. Yıldızların gururu oldun.
Yaaa migi bu işte. Durdu durdu yıldız olunca parladı.Vayyy migiye bak sen eksin cok guzel canim tebrikler
Evet canım evden çalışıyorum evet üzerimdekileri cikardim hepsini ama camasirlarim kalmıştı sadece. Vaktim yok diye onlari da cikarmayiveriyim demiştimevden mi çalışıyosun canım, herşeyi çıkarıp tartılıyoruz bak çorap iç çamaşırı herşey
afiyet olsun
tebrikler canımm
tebrikler canımmm
hey maşallahh
iftar bi an önce olsun, yoksa yok olacak bence
tebrik ederim canımm
HarikasınGeçen cuma; 79.80
Bugün; 78.90
Fark: -900
Yüzde;1.128
Keşke bunu son gece değil de tüm haftaya yayıp yapsam ben de stress olmasam, sizi de stress yapmasam
Eki Görüntüle 2827162
Geçen hafta:86.2
Bu hafta:85.3
Fark:-900 gr.
Zipzip- kaptanım müneccimmisin nesin sen bu işin kurdu olmuşun
Selam kızlar benim için süper sonuç. Acelem varEki Görüntüle 2827191
Cuma bildirimimi yapiyorumm❣
Aaa olur mu en az 150-200 gr oynatiyor...Evet canım evden çalışıyorum evet üzerimdekileri cikardim hepsini ama camasirlarim kalmıştı sadece. Vaktim yok diye onlari da cikarmayiveriyim demiştim
Artin cok degilmis neyseki canim haftaya daha guzel olurKilo bildirimi
geçen cuma 75.3
Bu cuma 75.4
+100
Kusura bakmayın malesef
Zipzip- E Elif_Eylul
Eki Görüntüle 2827201
Artiyim diyordun eksi ile gelmissin tebrik ederim ablacim
Teşekkür ederim kaptanım..Eksin çok güzel tebrik ederim canım
Teşekkürler canımHarikasın
Bu hafta benim de saçımdan tutarmısınböyle
hepinizi tebrik ediyorum kızlar
Tebrikler şekerim
Kolay gelsin kaptanımBen gelen bildirimlerle listeyi hazirliyorum geldikçe eklerim
Sonra yetistiremem
Tebrik ederim canım.Cuma bildirimimi yapiyorumm❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?