• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

EVET... EVET.. EVET .......:hooray::hooray::hooray:

hoşgeldin kız...şimdi sana yazacaktım..2 saat yürüyüş ve yarım saat plates çok geldi bana hayatım,yine sen bilirsinde..sonrada devam edebilecek misin bu kadar yoğun?bence 1 saat yürüyüş ve plates yeterli canım....kaydirigubbakcemile5

akşam hiç kaçamak yepmadım sayılır,çocuklara yaptığım gözlemeden ısırdım ve meyve yedim,hareketlerimde tamam,gideyimde onları göbiş bölümüne yazayım geleyim......

hoşgeldin kız...şimdi sana yazacaktım..2 saat yürüyüş ve yarım saat plates çok geldi bana hayatım,yine sen bilirsinde..sonrada devam edebilecek misin bu kadar yoğun?bence 1 saat yürüyüş ve plates yeterli canım....kaydirigubbakcemile5
KIS ZATEN GÜNLÜK ÇOCUKLARI OKULDAN ALIRKEN YARIM SAATTEN FAZLA YÜRÜYORUM . EK OLARAK SABAH YÜRÜRDÜM ....hihoyyyt PıLATESTA ZATEN HAFTA SONU HARıÇ HERGÜN YAPIYORUM . gamyoncuiremsu ALIŞTIRMıYORUM MERAK ETME SEN ...Şeniz

yaaa aeben ben göbiş yarışmasına ölçü vermeyi unutmuşum 2 oldu bu dids beni furacak artık...diskalifiye olmasak bari....

KIS ZATEN GÜNLÜK ÇOCUKLARI OKULDAN ALIRKEN YARIM SAATTEN FAZLA YÜRÜYORUM . EK OLARAK SABAH YÜRÜRDÜM ....hihoyyyt PİLATESTA ZATEN HAFTA SONU HARİÇ HERGÜN YAPIYORUM . gamyoncuiremsu ALIŞTIRMİYORUM MERAK ETME SEN ...Şeniz

tamam canım...sence bi problem yoksa bencede noproblemkaydirigubbakcemile5

selamlar herkeseeeee kızlar yaa ben kkdan çıkmaz oldumm ne ders çalışıyorum ne bişyy açıyorum bilgisayarı okuyup duruyorum herşeyi yardımmmmmmmmmmmm:teselli:

bugün pek ugrayamadım aslında evde şapka ördümkaydirigubbakcemile5 ben yokken laram gelmişş çoksevindimm

Selamlarrrrrrrrrrrrrr
Ay kızlar mahcubum size atın domatesleri bana valla.:tomato:Canım sıkkın kilo konusunda o yüzden uğrayamıyorum buralara yakında yine dalıcam aranıza sanırım.Radar gibisiniz valla sigarayı bıraktım çok şükür 1 hafta oldu bir haftada 2 kilo gibi bir performansım var.Kaç kiloyum ?58-59 arası oynuyorum koşu bandına başladım bugün yine ama ne güzel bir haftada bile nefesim açıldı kendimi iyi hissediyorum.hihoyyyt
Kütahya tatlım hedefe azcık kalmış maşallah:nazar: ama hedefini çek biraz aşağı 70 yap şunu eşin gelene kadar sonra bebiş falan olunca 75 olursun zaten tatlişkom.Aeben sanada maşallah tatlım iyi gidiyosun 64,5 mu oldun?:nazar:Ceylinim karabiberim sende vermişsin azcık tebrikler tatlım çok öpüyorum hepinizi.
Dora buralarda mı o ne yapıyor kiiiiiiiiii canım rakibem nerelerdesin?
Fatu tatlım sanada maşallah 80 olmuşsun ama senin hedefe bakınca benim içim şişiyor yaaaaaaaaaa
Özgecim sen de sigarayla uğraşıyodun dimi tatlım naptın nasıl gidiyor?Vİva nerde onuda çok öptüm.Asiciğim bi mezun olamadın kız sende demek ki senin doğal kilon bu 53 olucam diye kazık kaktın buralara:))kaydirigubbakcemile
Hoş muhabbet güzel oluyor ama bende bi ara burası şöyle bi etki yaptıydı herkes kaçamak yaptıkça doğal gelmeye başlamıştı suçluluk duymaz olmuştum.Aman dikkat.....Hepinizi çok öpüyorum
:1hug:

canım benm sigaradan kilo almışsındır olur o akdar bak biz yine burdayız hem yabancılık çekmezsinn:roflol:

5 km kadr yürüdüm ve 60 mekik çektim daha da yapcaktım ama sağolsun kocş (hep ben diyet ve spora başlayınca bu adamın aklındaa şimşekler m çakıyor nedr ya tatlı matlı alıo ya da bi muhabbet açıo en enteresanından....) acayip konu açtı hem laf hem sporu becir edemeynce bendeniz spor kaldı tabe...
ama ilk gün çin iyi durumdayım yaaww....

yarın ağzını bantlicam onun öle spor yapcam...
bugün 400 gr. gitmiş g ibi görünüo...
darısı yarına...

iyi geceler millet,kismecikler yok yattınısmı yaw:çok üzgünüm: gecelerin yalnız gadını küto bugün dişine yenik düşmüş belli:teselli: eşim pcye akşamdan beri bişiler ediy kurcukluy en son format atıyodu sanırım beni pclen aldatıy:çok üzgünüm: bende kızın odasındakine yumuldum :dilcikar: bende laptop bulup kaçmayı düşünim şöle sahil biyerlere ,ben anca geldim ama kimse kalmamış neyse bende bugünkü yediklerimi yazıp çıkayım bari.

sabah;
2 dilim çok tahıllı ekmek,peynir ve domatesle yaptığım enfes tostumdelikafadulden
3 yeşil zeytin
şekersiz çay...

ara
1 fincan yeşil çay

öğlen
yoğurtlu havuç salatası 3 kaşık

ara
1 fincan kabuk tarçınlı yeşil çay

akşam
4 yemek kaşığı ıspanak yemeği
2 parça göğüs ızgara
2 kaşık yoğurt

ara
1 fincan kabuk tarçınlı dövülmemiş karabiberli yeşil çay(tek başına yeşil çaydan daha güzel oldu ben sevdim vallayerimseniben)
bugünkü menüm buydu ve gün boyu bol bol su ayrıca yarım saatçik yürüyüş te bukaa.delikafadulden şakkıdı haydin iyi geceler hepinizea.s.

kızım sana çmı dur diyoruz .. vur diyincede öldürüyon .. nerde sanin salatalıkların . ye bakim ... :mymeka: kilo vermek için açkalmamak gerek fatu ne ediyon ya ama gidip lahmacunları dagil yanında salatalık meyva süt bulundur ....kaydirigubbakcemile5

fatucuğum sende ben bir şey keşfettim. diyetteyim deyince kendini çok sıkıyor ve çabuk sıkılıyorsun.
kendini kasma canım benim. 1 günde olacak iş değil bu. 1 günde olsa ben şimdiye çoktannnnn manken olmuştum:roflol:
zamana ayır. önüne küçük hedefler koy.
krndini hiç sıkıp kasma. sağlıklı besleniyorum senin yaşam tarzın olsun en azından bir müddet.
bak nasıl vereceksin o zaman şıpırr şıpr kilolarısırnaşık şey

yumukcuğum senin menüde mikemmel olmuş canım.delikafadulden

aebenim sen artık idolsün neyin yanlış neyin doğru olduğunu bizden iyi bilirsin diye menülerine yorum yapmıyorduk.
zaten çokta bişiler yemiyorsunki.:1closedeyes:

kütom çok geçmiş olsun canım benim. aebeninde dediği gibi başka acılara bakarak diş devede kulak kalıyor canım:emir_bebek: bu sizi doğumdan korkutmak gibi olmasın ama sonuç mükemmel amaaaaadelikafadulden

menümüde yazayım sizde benım menüme bakın yorum yapın bak kinse yorum yapmıyo bedişden başka menüme .....

y. b. gıreyfurt suyu ..
2 dl. ekmek .--- peynir-- .-yarım salatalık domates .
1 elma--- . yeşil çay
4 ceviz-- .salata---- 2 kaş. yahni ...
1 etimek 2 kuru kayısı . 1 bar. süt ..
1 tabak yogurtlu spagetti (sossuz )

sonra ... meyva yerim .

menün süper aebenim. biz bu hızla gidersek bu hafta kesin 1. oluruz

günaydınlar kızlar . sabah geldim beşibiryerdemi içtim . şimdide kahvaltımı yapıyorum.

kahvaltımda yediklerimide yazayım.

2 dilim kızarmış ekmek
beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık
1 adet haşlanmış yumurta.

o sabah sabha kalabalık sayılırız yaa... herkesi yatağımı fırtlatıp attı nedir
günaydın fıstıklarr

bugün yanıma 4 tane yağsız yapılmış tost aldım kepek ekmeğiyle....
ama baya küçük olmuşlar....
şu kepek ekmeğinin son bölümleri olur yaa....
minik minik...
onlardan yapmışım
eve gidene kadr onlardan yiycem....
krom hapımı almayı unutmuşum yanıma....
eve gidince içicem artık.....

kızlar bizim okulda 8. sınıflardan biri parti veriyorlarmış
1-2 öğretmen arkdaş içerdeydi
amaç öğrenciler kudurmak istemiş bahane bulup ortam yapmışlar...
neyse
siz de gelin hocam dediler
içeride koca pasta masta gırlaaa
ben de .... dayanamadım....
ve.....

odama geçip bi bardak çay doldurup minik tostlarımdan bi tanesini yedim...
kaçamak yaptım sandınız demi....
ehe ehee...

kızlar bizim okulda 8. sınıflardan biri parti veriyorlarmış
1-2 öğretmen arkdaş içerdeydi
amaç öğrenciler kudurmak istemiş bahane bulup ortam yapmışlar...
neyse
siz de gelin hocam dediler
içeride koca pasta masta gırlaaa
ben de .... dayanamadım....
ve.....

odama geçip bi bardak çay doldurup minik tostlarımdan bi tanesini yedim...
kaçamak yaptım sandınız demi....
ehe ehee...

Günaydınnnnn
Fatuuuu bu sefer süper gidiyorsun maşallahhh:nazar: bravoo vallahi sana ne diyeyimmm :))) Görücez bu hafta sonuçları . Sen mi daha çok kilo vereceksin ben mi???benneyaptımki

kahvaltımda yediklerimide yazayım.

2 dilim kızarmış ekmek
beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık
1 adet haşlanmış yumurta.

Günaydın NAzlıcım az önce kendimi senin toplamda verdiğin kiloları normal kilona oranlayarak yüzde hesabını yaparken yakaladım. Bu takımın 1. si bendim püskküütün yeni analizde seni 1. seçmesine dayanamammmmmm ağlarımmm sırf o yüzden seni geçeceğimmm sırf o yüzden bu hafta en az 3 kilo vereceğimmmm . laelaelaelaelaea.s.:sm_cool:

Back
X