çiğniyeym mi???
çiğne sonra tükür......:roflol::roflol::roflol:
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
kötükedihüsolaelaelaelaelaelülülülülülü
kaydirigubbakcemile3:1hug:a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çiğniyeym mi???
EVET... EVET.. EVET .......:hooray::hooray::hooray:
KIS ZATEN GÜNLÜK ÇOCUKLARI OKULDAN ALIRKEN YARIM SAATTEN FAZLA YÜRÜYORUM . EK OLARAK SABAH YÜRÜRDÜM ....hihoyyyt PıLATESTA ZATEN HAFTA SONU HARıÇ HERGÜN YAPIYORUM . gamyoncuiremsu ALIŞTIRMıYORUM MERAK ETME SEN ...Şenizhoşgeldin kız...şimdi sana yazacaktım..2 saat yürüyüş ve yarım saat plates çok geldi bana hayatım,yine sen bilirsinde..sonrada devam edebilecek misin bu kadar yoğun?bence 1 saat yürüyüş ve plates yeterli canım....kaydirigubbakcemile5
KIS ZATEN GÜNLÜK ÇOCUKLARI OKULDAN ALIRKEN YARIM SAATTEN FAZLA YÜRÜYORUM . EK OLARAK SABAH YÜRÜRDÜM ....hihoyyyt PİLATESTA ZATEN HAFTA SONU HARİÇ HERGÜN YAPIYORUM . gamyoncuiremsu ALIŞTIRMİYORUM MERAK ETME SEN ...Şeniz
GÖRDÜM CANIM ... didis hastamı ayagına bişimi oldu ..ki ...yaaa aeben ben göbiş yarışmasına ölçü vermeyi unutmuşum 2 oldu bu dids beni furacak artık...diskalifiye olmasak bari....
Selamlarrrrrrrrrrrrrr
Ay kızlar mahcubum size atın domatesleri bana valla.:tomato:Canım sıkkın kilo konusunda o yüzden uğrayamıyorum buralara yakında yine dalıcam aranıza sanırım.Radar gibisiniz valla sigarayı bıraktım çok şükür 1 hafta oldu bir haftada 2 kilo gibi bir performansım var.Kaç kiloyum ?58-59 arası oynuyorum koşu bandına başladım bugün yine ama ne güzel bir haftada bile nefesim açıldı kendimi iyi hissediyorum.hihoyyyt
Kütahya tatlım hedefe azcık kalmış maşallahama hedefini çek biraz aşağı 70 yap şunu eşin gelene kadar sonra bebiş falan olunca 75 olursun zaten tatlişkom.Aeben sanada maşallah tatlım iyi gidiyosun 64,5 mu oldun?
Ceylinim karabiberim sende vermişsin azcık tebrikler tatlım çok öpüyorum hepinizi.
Dora buralarda mı o ne yapıyor kiiiiiiiiii canım rakibem nerelerdesin?
Fatu tatlım sanada maşallah 80 olmuşsun ama senin hedefe bakınca benim içim şişiyor yaaaaaaaaaa
Özgecim sen de sigarayla uğraşıyodun dimi tatlım naptın nasıl gidiyor?Vİva nerde onuda çok öptüm.Asiciğim bi mezun olamadın kız sende demek ki senin doğal kilon bu 53 olucam diye kazık kaktın buralara:))kaydirigubbakcemile
Hoş muhabbet güzel oluyor ama bende bi ara burası şöyle bi etki yaptıydı herkes kaçamak yaptıkça doğal gelmeye başlamıştı suçluluk duymaz olmuştum.Aman dikkat.....Hepinizi çok öpüyorum:1hug:
kızım sana çmı dur diyoruz .. vur diyincede öldürüyon .. nerde sanin salatalıkların . ye bakim ... :mymeka: kilo vermek için açkalmamak gerek fatu ne ediyon ya ama gidip lahmacunları dagil yanında salatalık meyva süt bulundur ....kaydirigubbakcemile5
menümüde yazayım sizde benım menüme bakın yorum yapın bak kinse yorum yapmıyo bedişden başka menüme .....
y. b. gıreyfurt suyu ..
2 dl. ekmek .--- peynir-- .-yarım salatalık domates .
1 elma--- . yeşil çay
4 ceviz-- .salata---- 2 kaş. yahni ...
1 etimek 2 kuru kayısı . 1 bar. süt ..
1 tabak yogurtlu spagetti (sossuz )
sonra ... meyva yerim .
kızlar bizim okulda 8. sınıflardan biri parti veriyorlarmış
1-2 öğretmen arkdaş içerdeydi
amaç öğrenciler kudurmak istemiş bahane bulup ortam yapmışlar...
neyse
siz de gelin hocam dediler
içeride koca pasta masta gırlaaa
ben de .... dayanamadım....
ve.....
odama geçip bi bardak çay doldurup minik tostlarımdan bi tanesini yedim...
kaçamak yaptım sandınız demi....
ehe ehee...
kahvaltımda yediklerimide yazayım.
2 dilim kızarmış ekmek
beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık
1 adet haşlanmış yumurta.