- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
bende çok utanmıştım ilk gittiğimde utana sıkıla yaptırdım . ama sonra alıştım ve o bayandan başka hiç kimseye yaptırmadım . o yoksa onun olduğu günlere randevumu aldım hep.
canım işe geç kalma sebebi uyanamamakmış telefonunun alarm sistemi bozukmuş bende dedimki bi çalar saat al eşinin telefonunu kur...ama yinede devam etti bu seferde yazılı uyarı yaptım yazılı uyarıdan da 3 gün sonra aynı şeyi yaptı ve ogün tüm gün gelmedi.yani olmuyor böyle bu sefer diger elamanlarım ona özel muamelemi var hissine kapılıyorlar.yolu açık olsun demekten başka bişey gelmiyor elimden
SAFİŞ yakışır bacım al sen eşine süprizzzz olurrrr
sağol cnm aynen dinlemem lazım ama elime geçmiyor 3 çocuk ve üçüde öğrenciçok geçmiş olsun zilanım . Bence burdan kopmamakla doğru kararı vermişsin canım . Dikkat et kendine yat dinlen bu meret başka türlü geçmiyor
sağol cnm aynen kopmamaya çalışcam bünyem ne kadar inat etsede kilo vermemek için bende o kadar inat etcem vermek için:))
iyiyiz şeker sen nasılsın bakalım....
Nazlımmmm nabeerrr
Ben dün epilasyonun ilk seansına gittimmm
Günaydın zilaaaannnnn hoşgeldinnnn :80: :79:
ooyyy çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
diyet işi bir süre sonra sıkıyor insanı evet olduğu yerde sayıklayınca özellikle aman başlayacam diyetinede demiyor değiliz ama çok doğru bir karar vermişsin burdan koptuğun an vermek yerine alacaksın kiloları ne olursa olsun kopma burdan lütfen....
Miraaaayy günaydın aybalammmmm
Össledimm kıss seni gel bir öpem
hadi bakalım darısı bana bende yaptırcam yakın zamandaAllah iyilik versin bebişim.....
Valla çıt pıt diye yandım on dakika sonra bitti geçmiş olsun dediler şaştım
Meğer ne kadanda kısa sürüyormuş
Şimdilik birşey belli değil tahmin ettiğin üzere bakalım gelecek günler neler gösterecek
Sen ne ettin yavru kavitasyona başladınmı yazmıyorsun hiç...
günaydın cnm sanada amin inşlah cnmherkese günaydın :80:hepimiz için güzel bir hafta olması dileğiyleee
tşk ederim cnm inşlah dinlenmeye çalışırım elime geçersezilan geçmiş olsun canımdinlenmeye çalış
miray sıkma canını kuruyemişler için yemişsin bitmiş bugünden itibaren eskisi gibi devam edince bişey olmaz canım
safiş canın acıdımıııı :18:
leblebide kalori çok yüksek değil ama cevizde baya yüksek diye biliyorum fazla yememişsindir inşlah cevizi yediysen bile geride kaldı takma kafana çünkü diyet öyle bişey ki kafaya çok taktınmı heç veremiyon kilolarısafişim bende özledimm kuzummm seniii
valla dün kaçamak yapmıyım diee leblebiyeee cevize dayandımmm
kadında on onbeş gün sonra dökülür dedi
ay ne bilem bakalım
umarım bu lazerden olumlu sonuçları alanlar sınıfına girerim bendeeee
yalnız çok utandım ben yaa açmaya
alışamamışım halaaa
ben bu arada temizlik yapıyom fırsat buldukça yazarum sizlere aniden çıkarsam kusuruma bakmayun :))
sağol cnm aynen kopmamaya çalışcam bünyem ne kadar inat etsede kilo vermemek için bende o kadar inat etcem vermek için:))
hadi bakalım darısı bana bende yaptırcam yakın zamanda
neyi açmaya utandın kızz :26:anlamadum :44:
ben bu arada temizlik yapıyom fırsat buldukça yazarum sizlere aniden çıkarsam kusuruma bakmayun :))
kız ev dandini görseniz mahfolmuş durumda toparlamam lazım süpürge açmalıyım tuvalet banyo temizliği yapmalıyım kokuyor gibi her yer
zilanımm biliyorsunnn ben kaçamak yapan bir insan değilim ama ceviz zaten normalde de yerdim de bir avuç falan ama bu sefer biraz çok yedim 3 avuç kadar 2 saatte bir 1 avuç yedim gibi bişe oldu...
çünkü aşure yiyemedim ve üzüldümmm... bi de sinirlerim bozuldu başka topiklerde millet 3 4 tabak aşure yedim yazmışşş amma bende sinir oldum beeen kendime eziet ediyorum diyeeee
bende kilo veremiyorum onlarda
biliyom datlum kaçamaksız yaptığını çokta yememişsin cevizi zaten günde en az 3 çeviz içi yemek gerekiyormuş zaten sen 2-3 günlük yemişsin sadece:) amaaannn canınaa minnettzilanımm biliyorsunnn ben kaçamak yapan bir insan değilim ama ceviz zaten normalde de yerdim de bir avuç falan ama bu sefer biraz çok yedim 3 avuç kadar 2 saatte bir 1 avuç yedim gibi bişe oldu...
çünkü aşure yiyemedim ve üzüldümmm... bi de sinirlerim bozuldu başka topiklerde millet 3 4 tabak aşure yedim yazmışşş amma bende sinir oldum beeen kendime eziet ediyorum diyeeee
bende kilo veremiyorum onlarda
Kopma zaten güzelcim yoksa bedelini çok ağır ödersin
Hadi bakalım başla sende kılsız tüysüz hatunlar olalım gariii
Neyi olacak deli kendimi(ben özel bölge için gittim şeker lazere )
hasta hasta temizlik heeee
neyse kolay gelsin bariiiiii fazla yorma kendini....
titiz karısan belli aynı ben
gecenin üçünde (abartmıyorum) Camdaki yağmur izine sinir olup kalkıp camların hepsini silmiş kadınım
Sen düşün gerisini
aşure yiyende kilo veremiyor yemeyende
kıss sanane milletten aşureden sen kendine baksana
bak ben bir hafta 200 gr. veriyorum diğer hafta 700 bazen hiç ne yapem ölemmi annem yaaaa
amin inşalh güzelim benim çene bölgemde tüylenme oldu bazı ilaçlardan dolayı kısacası bütün yüzüme lazer yaptırmak istiyorum olursa birde koltukaltını düşünüyorum
ooo özel bölge bende diyom bu kız neresini açmaya utanıyohadi bakalım kız sonuç alırsan belki bende yaptırırım
öğlen yemeğimi yemeye başladım ama 4 çataldan sonra yiyemedim . miğdem bulandı nedense. geçen hafta iksir yapıp içmiştim . cumartesi pazar ara verdim bugün tekrar başladım . iksiri içince nedense eskisi kadar acıkmıyorum kızlar .
valla canım bende işe yaramasını bekleme bence
ne kadar çabuk davrabırsan o kadar çabuk kurtulursun onlardan
en somut örnek nazlım
onda hiç yokmuş bak
hatun daha evlenmeden halletmiş bu işi
akıllı kadının hali başka oluyor tabisi...
canım devam et o halde iksire güzel etki ediyor baksana
safişçim ben senin randevunun gününü bilmiyordum tabiside senide merak ediyorummm :82:
kızlar ben hala hiç açmadım :78:açamam gibide geliyor zaten ben gidersem epilasyona yüzüme gideceğim
devam edicem safişim haftanın 5 günü içip haftasonu ara vericem . geçen haftaki ödemlerimi atmamda büyük etkisi olmuştu ....
nariniimm benim annecimmm yapmıyoo hep komşudan gelenler vs. babam ve kardeşim hiç sevmez annemde şu an montiye baişşldı o yüzden komşu verdiğinde de almıyo ziyan olur diye hakkatende öle olyur
merhabalar canım arkadaşlarım.
umarım keyifler yerindedir.
safiiiş naber tatlım
ay kızlar aklımdayken söliyim.şu callenetici oğluşa indittirdim.
dün merak ettim ne yapıyorlar diye.beğenirsem yaparım dedim.çünkü ben plates yapmayı düşünüyordum.ay oğlumla gülmekten gözümüzden yaşlar geldi.
birde hem alt yazı var hem seslendirme.seslendirmede evlere şenlik.
asıl orda koptuk
oğluma diyorumki ben gülmekten yapamam bu egzrszi.
ya yeni video yokmuki.niye okadar eskileri kullanıyorlar bilen varmı.:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?