herkese meraba ben hala hastayım dün gece yatağa yattığımda büğün sizden geri dönmek için listeden ayrılmayı teklif edicektimo kadarki kötüydüm grip beni mahfetti ama bu sabah uyanınca eğer öyle bişey yaparsam en az 2 kilo artıyla geri döneceğimi düşündüm ve vazgeçtim bilmiyorum ne kadar doğru karar verdim çünkü ayakta durcak halim yokken burdanda kopamıyorum bir saattir karbonhidrat diyetini araştırıyorum ve bugün ona başladım hasta halimle artık bir ileri 2 geri saymaktan bıktım ve utanıyorum açıkçası nedense son kilolar büyük bir inatla gidiyor tabi benimde eski hırsım kalmadı sanki en iyisimi elimden geleni yapayım eskisi gibi dedim ne kadar verebilirsem tabi bugünü sorarsanız düne göre daha iyiyim kısmen dün felaketti bide misafirlerim geldi dinlenemedim sesim dahi çıkmıyordu neyse inşalh iyi olurum ama az bir zamanım olsada dinlenmeye yatmak istemiyorum hemen pc başına geçip sizlere bakmak istiyorum nedense bağımlı yaptınız beni:)) öpüyorum hepinizi inşlah bu hafta kilo vererek karşınıza çıkıcam :))
günaydınlar 6. takımın çıtırları nasılsınız bakalım .
safişim elifim günaydın
günaydın tatlım
herkese meraba ben hala hastayım dün gece yatağa yattığımda büğün sizden geri dönmek için listeden ayrılmayı teklif edicektimo kadarki kötüydüm grip beni mahfetti ama bu sabah uyanınca eğer öyle bişey yaparsam en az 2 kilo artıyla geri döneceğimi düşündüm ve vazgeçtim bilmiyorum ne kadar doğru karar verdim çünkü ayakta durcak halim yokken burdanda kopamıyorum bir saattir karbonhidrat diyetini araştırıyorum ve bugün ona başladım hasta halimle artık bir ileri 2 geri saymaktan bıktım ve utanıyorum açıkçası nedense son kilolar büyük bir inatla gidiyor tabi benimde eski hırsım kalmadı sanki en iyisimi elimden geleni yapayım eskisi gibi dedim ne kadar verebilirsem tabi bugünü sorarsanız düne göre daha iyiyim kısmen dün felaketti bide misafirlerim geldi dinlenemedim sesim dahi çıkmıyordu neyse inşalh iyi olurum ama az bir zamanım olsada dinlenmeye yatmak istemiyorum hemen pc başına geçip sizlere bakmak istiyorum nedense bağımlı yaptınız beni:)) öpüyorum hepinizi inşlah bu hafta kilo vererek karşınıza çıkıcam :))
günaydıın kızlar dün bütün gün kuruyemiş yedimmm:S:S
ceviz fındık beyaz leblebi... regl olcam diye ağzımm boş durmadı... en az hepsinden 3 er avuç yemişimdir. ama bir anda değil zaman aralıklarıylaa:S:S moralim bozuldu
Ben iyiyim safişim . Nasıl geçti canım lazerin ilk seansı bakalım ....
herkese günaydın :80:hepimiz için güzel bir hafta olması dileğiyleee
Günaydın denizimm
Umarım dediğin gibi bir hafta olur şeker
Sen nasılsın bacım neler ediyon hala yoğunmusun?
Allah iyilik versin bebişim.....
Valla çıt pıt diye yandım on dakika sonra bitti geçmiş olsun dediler şaştım
Meğer ne kadanda kısa sürüyormuş
Şimdilik birşey belli değil tahmin ettiğin üzere bakalım gelecek günler neler gösterecek
Sen ne ettin yavru kavitasyona başladınmı yazmıyorsun hiç...
safiş canın acıdımıııı :18:
safişim bende özledimm kuzummm seniii
valla dün kaçamak yapmıyım diee leblebiyeee cevize dayandımmm
biraz daha hafifledi işler canım 2011 e herşey tastamam girmek istiyorum.personel evrakları eksiklikler var onlarla ugraşıyorum biyandanda.bu sabah biraz tatsız başladım güne.personelden birisini işten çıkarttım. sözlü ve yazılı uyarı yapmama ragmen işe geç kalmaya devam etti.bende diger elemanlarımında disiplininin bozulmaması için mecburen işine son verdim.aman işte dünay işi bitmiyor canım.maşallah sen süper gidiyorsun menülerini takip ediyorum canım yılbaşı alışverişi yaptınmı noel kıyafetini aldın mı canım
yok safişim başlamadım daha bu cumartesi gidicem canım ilk seansa gider gitmez yazacağım hemen canım .
naz dört gözle bende gitmeni ve sonucu bekliyorumeger gerçekten faydası olursa bende gideceğim kavitasyona inşallah
safişim 1 hafta içinde kıllar dökülmeye başlar canım . ama emin ol bittikten sonra iyiki yaptırmışım diyeceksin canım .
kadında on onbeş gün sonra dökülür dedi
ay ne bilem bakalım
umarım bu lazerden olumlu sonuçları alanlar sınıfına girerim bendeeee
yalnız çok utandım ben yaa açmaya
alışamamışım halaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?