ilginç bir yaklaşım oldu şafiş.:26:
tam senden beklediğim gibi
Selam güzeller...
Hayırlı haftalar olsun ......
Ablam bende bugün yaptım o dedigin hareketleri ... Ama pilatesi tercih ederim benim belimi zorlar o hareketler .korka korka yaptım zamanında göbüş yarışmasında zorladım hala belimin bir tarafı bazı hareketlerde agrıyorsankı ..neme lazım ...
Zaten hareketler pilates hareketleri .farklıgı ise hatunlar 100 kere tekrar yaptıkları içim kaslar zorlanıyor o yüzden daha etkili normal pilates sayısını artırınca bence pilates daha etkili...
ben hayatımda hiç plates yapmadım :78:herkes platesten bahseder oldu bende çok merak etmeye başladım fırsat bulur bulmaz videolarını inceleyeceğim bakalım neymiş plates
ben hayatımda hiç plates yapmadım :78:herkes platesten bahseder oldu bende çok merak etmeye başladım fırsat bulur bulmaz videolarını inceleyeceğim bakalım neymiş plates
Pilates 02 Aralık 2010 - Ebruli Videoları - tv8 İyi Televizyon
NARİNİM BU LİNKTEN EBRU ŞALLININ YAPTIRDIKLARINA BAKABİLRSİN CANIM
Selam kızlar anca gelebildim, nasılsınız bakalım
selam kızlar anca gelebildim, nasılsınız bakalım
gözdem hoşgeldinnnn
safişçim bi bakayım neymiş nasılmış bi fikrim olsun enazından millet plates dedikçe ben bön bön kalıyorummm
İyidir kızlarcığım, anneme hissettiklerimi yazdım onu renklendirip çıktısını almakla meşguldum bu vakite kadar, o yüzden gelemedim, ama çok güzel olduBugün doğumgünü ya
iiz simoşş teyzeee sağlığııınaa aduacıyıızzzzD
simoş teyzemiiiiii, miraaaaaaaaaaay terlik geliyoooooooooooorrrrrrrrrrrr:82::82:
Ben yazımı sizlere de okutmak istiyorum ama sonra burada kalsın istemiyorum, hem özel bir yazı hemde googleda yazınca çıkmasın burası diye, nasıl yapacağım yahu, mesajıda 10 dakika içinde düzenleyebiliyorsun sanırım ve mesaj silmekte yasaktı değilmi kızlar ? Sizinde fikrinizi alsaydım
ahahaha esprükk yaptım beee vurmayıın şuncaaağızzz çocuğaaa
Kaç dakikada vakit doluyorki safiş :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?