Vay vay vay harikasınAfiyet olsun canım sarma çok olmuş. Kilo yüzden 1 in altında ise ceza alacaksin
Afiyet olsun canım, sana da yazacağım kilo yüzden 1in altındaysa saray helvası sebebiyle ceza almalisin
Afiyet olsun canım senin yüzden 1in üzerindeydi sanirim
Emeğinin karşılığını al insallah canimmm
Afiyet olsun emeğine sağlık canım
Evet canım benim teşekkür ederim bencede belli oluyor. Esim beni bugün tayla dışarı çıkarmadı ilk kez. Çöp atacaktım ben atarım sen çıkma dedi kıskandı. Çok hoşuma gitti
Hey maşallah. Rakibime bak. Direk bana çalışıyor. 2 lahmacun az gelmis canım 1 tane daha yeseydinceza almalısın canım bence.
Bugün ortalık karışıktı biraz konuşmalar çok oldu tabiSabah günaydın dedikten sonra fırsat bulamadım. Bi bakıyım dedim 38 sayfa birikmiş
Neskafe iç sakinleş bu takımı sensiz dusunemeyizZipzip- beni yardimciliktan çıkartırmısin rica etsem sana yardimci olucak ise yaricak birisini yaparsan sevinirim
Begenilmek özgüvenli hissetmek ne güzel değil mi? Ben ve tum takım arkadaslarim istediği vücuda kavuşsun bi an önce insallahVay vay vay harikasın
Ne güzel eşin kıskanmış..
Benim Eşim de kıskanmaya başladı bir kıyafet giyeceğim zaman eşime soruyorum artık
Afiyet olsun canımİyi akşamlar iftarda misafirim vardı 2 kepçe mercimek çorbası içtin 2 kaşık pirinç pilavı 1 orta boy karnıyarık 1 küçük kase cacık 2 çatal közlenmiş biber patlıcan
2 Türk kahvesi birisi orta şekerliydi biri sade 1 dilim irmik tatlısı yedim
Zipzip- E Elif_Eylul
Vaay hain hızlı hızlı kilo veriyorMenu
Sahur
Yesil salata 2kk peynirle
Yumurta ve ekmeğim kaldi kizim uyandi gece
Iftar
1 kepce yayla corbasi
Yarim hamburger
Su ve sporu güncelleyecegimZipzip- E Elif_Eylul
Tebrik ederim canım çok iyisin
Harikasın tebrijlerSelam kızlar geçen hafta
Cuma 75.100
Bugün 73.200
- 1900
Zipzip- E Elif_Eylul gerçekten dikkat etmemin sonucu
Tebrik ederim
Ödül ne kiZipzip-
@Nidsalii
E Elif_Eylul
DUYURU
Sevgili 6. Takımın değerli Üyeleri
Daha Önce duyurduğum, adım yarışması 23 Nisan (bugün) başlamıştır. 29 Nisan Perşembe gecesi sona erecektir.
Adım yarışması ve spor yarışması 1. si ödül kazanacaktır.
Adımlarımızı resimli atmamız gerekiyor. Katılımlarınızı bekliyorum.
Tebrik ederim çok güzel eksiiİftara misafirim var dünkü menüm
İftar 1 kase yogurt çorbası 3 tane tavuk but küçüktü 1 dilim karpuz 2.5 litre su
Bugün
İftar karnı yarık yerim 1 tane patlıcan 2 kaşık pirinç pilavı 1 kase cacık içerim
Eki Görüntüle 2832873
Geçen cuma 62.4
Bu cuma 61.2
Fark - 1200
Zipzip- E Elif_Eylul @Nidsalii
Yine harikasın tebriklerGeçen Cuma : 77
Bu Cuma :75.8
Fark : 1.200
Zipzip- E Elif_Eylul
Spor
40 dk bisiklet 40x3=120
30 dk yavaş yürüyüş 30x1=30
5 dk plank hareketi özel bir sn tutmadım
Cordelia
Tebrik ederim sidoş çok güzel eksiEki Görüntüle 2832892
Geçen hafta 72.8
Bu hafta 72.0
Zipzip-
Fark 800 gr
Malesef wcye çıkamadım karnım çok şiş
Tebrik ederim çok güzel eksi23 Nisan kilo bildirimi
Geçen hafta cuma 72,5 kg.
Bugün (cuma) 71,9 kg.
Fark 600 gram
Oran 0.828
Tebrikler canım
Teşekkür ederim ama seni yerim ki herkese ayrı ayrı alıntılayıp motive etmiş balll@Migim hemen azmine dön. 6 lar 4 gözle bekliyor seni.
@Tesnim1989 canım kilo koruman da güzel. Ama versen çok daha güzel olur.
@Tutku44 Ramazan biraz gevşetti seni eski tutkulu tutkuyu arıyor gözlerim.
@Ytmz çok iyi gidiyorsun canım.
@chikolatagozlum iyi toparlandın. İnşallah devam eder.
@SATURN71 özledim seni. Haydi gel kilo verelim beraber.
Tebrik ederim
Tebrik ederim canım
Mezuniyetini de tebrik ediyorum canım. En çok neye dikkat ettin bu süreçte biraz anlatır msnTeşekkür ederim. Memlekette de gazladılar, hatta 1-2 kez karşılaştığım bir komşu da camdan sarkıp güzel kilo vermişsin diye bağırdılakin bu bende gevşeklik yapıyor, siz bana hala obezsin senin ideal kilon bu değil, sen 70lere 69lara layıksın falan diyin
Teşekkür ederim canım, zirvede bıraktım diyelim
Squat bölgesel sayıyorum. 1 puan. Stepper aleti var hani aşağı yukarı kuvvet uygulanıyor.Squat Bende göremedim canım baktım da şimdi.
Senin yaptığın step sanırım. stepper spor aletiyle güç uygulanip yapılan galiba.
Bi de komik olcak ama kırbacı tek okuyup bu kız işkenceli spor mu yapıyor dedim
Şişko patatessin halaTeşekkür ederim. Memlekette de gazladılar, hatta 1-2 kez karşılaştığım bir komşu da camdan sarkıp güzel kilo vermişsin diye bağırdılakin bu bende gevşeklik yapıyor, siz bana hala obezsin senin ideal kilon bu değil, sen 70lere 69lara layıksın falan diyin
Teşekkür ederim canım, zirvede bıraktım diyelim
Ben 17 bin adım atsam yerden kazırlar herhalde helal olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?