Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menüm
Sahur 1.5 kepekli ekmek 2 rafadan yhmurta 3dilim inek peyniri 2 siyah zeytin domates salatalık azcık tahin pekmez

İftar 1 şiş et 1 şiş ciğer 3 tane tavuk kanat ayran bol salata 1 lokmacık ekmek
21.00 3 hurma
Su 2.5 lt
Spor(bugün kurban kesilfi o yüzden çok yoruldum hiç oturmadım sürekli ayaktaydım eğer bir bilekliğim olsaydı adımjm 10 bini geçerdi)
6848 adım 180 p Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

19000 adım atsam bu defa sedyeyle taşırlar herhalde beni
Masaallah

Tatlım Eva yaparken de adımsayar çalışıyor muydu ayrıca mi yürüdün.bu arada günün şampiyonu sensin galiba.

Tam adamı North River çok güzel vurur yüze

Mezuniyetini de tebrik ediyorum canım. En çok neye dikkat ettin bu süreçte biraz anlatır msn
Baştan beri soruyorsan beni diyetisyenle çalışmak motive ediyor, birine karşı sorumlu olmak, takımda da böyle iddialı rakibim varsa daha çok dikkat ediyorum, bakma belki de sen geldiğinden beri biraz salmış, diyet psikolojisinden çıkmış, bolca yapamıyorum diye ağlamış olabilirim, ama inan buranın ve burdakilerin motivasyonuyla oluyor her şey (kendi adıma)
Patates, prinç, ekmek, mısır, bezelye, bulgur vs yemiyorum, şekerli yememem lazım tabikisi ama arada parmak yalamak bile olsa kaçıyor malesef.
Ramazan harici perşembe erken ve hafif yiyorum, 15 saat açlık oluyor tartılırken bazen daha fazla. Ramazanda sahurda çay hariç 1 litre su içiyorum, dün gece son 3 dkda içtim, kusmamak için kımıldamadım 10 dk normal çay yerine yeşil çay içiyorum zaten günde 2 bardak falan, çay aramam, 1 bardak da kahve evdeyken. Ne bileyim aslında herkesin yaptığı şeyler. Ama mesela ne zamandır cnm lahmacun çekiyor taa geçen ay burda yiyebilir miyim diye sormuştum hala yemedim. Benim iradesizliğim sütlü çikolatalı tatlıya keke falan, ben almam eşim de almıyordu o da ramazan diye cozulttu oruçken aç karnına evi tatlıcı dükkanı yaptı, o yüzden bnm motivasyon da aklım da hep dolapta kaldı diyet listesindeki fit tatlılar beni kaçamaktan kurtarıyordu.
Çok yemeği kısınca da kilo veremiyorum onu anladım 1 kez daha, protein çok yaramıyor et türü, sebze daha iyi geliyor, tuz asla yemem çok ödemim yok bence, yemekleri yağsız yaparım, salataya artık 1 kaşık yağ atıyorum, başlarda onu da yağsız yedim ama vitaminler için gerekliymiş.
Şimdiye kadar metobolizmama sağlık iyi kötü kilo verdim ama sporsuz olmayacağını da anladım. Küçük küçük başladım aralarda squat yada bölgesel yapmak yada lesli 1 mil yapmak 15 dk alıyor. Vakit yaratılabilir çok rahat.
Ben zaten çok kilolu olduğumdan şimdiye kadar kolay verdim bence asıl macera bundan sonra başlıyor.
Bir de sön sözüm dervişin dediğini yap yaptığını yapma

Ödül cuma ödülüne ilave 300 kaloriyi geçmeyecek C.tesi kullanılacak bir tatlı ya da ödem yapmayacak bir başka şey olabilir. Birinci ile anlaşırız. Tabi kazanan kilo olarakta En az yüzde 1 eksi gelirse. Bu olmazsa ödül 2. ye devredecek.

Çok teşekkür ederim ayrıntılı anlatmışsın dikjate alacağım. Ben de 79 görmek istiyorum kısa sürede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…