Mezuniyetini tebrik ederim cnmBaştan beri soruyorsan beni diyetisyenle çalışmak motive ediyor, birine karşı sorumlu olmak, takımda da böyle iddialı rakibim varsa daha çok dikkat ediyorum, bakma belki de sen geldiğinden beri biraz salmış, diyet psikolojisinden çıkmış, bolca yapamıyorum diye ağlamış olabilirim, ama inan buranın ve burdakilerin motivasyonuyla oluyor her şey (kendi adıma)
Patates, prinç, ekmek, mısır, bezelye, bulgur vs yemiyorum, şekerli yememem lazım tabikisi ama arada parmak yalamak bile olsa kaçıyor malesef.
Ramazan harici perşembe erken ve hafif yiyorum, 15 saat açlık oluyor tartılırken bazen daha fazla. Ramazanda sahurda çay hariç 1 litre su içiyorum, dün gece son 3 dkda içtim, kusmamak için kımıldamadım 10 dknormal çay yerine yeşil çay içiyorum zaten günde 2 bardak falan, çay aramam, 1 bardak da kahve evdeyken. Ne bileyim aslında herkesin yaptığı şeyler. Ama mesela ne zamandır cnm lahmacun çekiyor taa geçen ay burda yiyebilir miyim diye sormuştum hala yemedim. Benim iradesizliğim sütlü çikolatalı tatlıya keke falan, ben almam eşim de almıyordu o da ramazan diye cozulttu oruçken aç karnına evi tatlıcı dükkanı yaptı, o yüzden bnm motivasyon da aklım da hep dolapta kaldı diyet listesindeki fit tatlılar beni kaçamaktan kurtarıyordu.
Çok yemeği kısınca da kilo veremiyorum onu anladım 1 kez daha, protein çok yaramıyor et türü, sebze daha iyi geliyor, tuz asla yemem çok ödemim yok bence, yemekleri yağsız yaparım, salataya artık 1 kaşık yağ atıyorum, başlarda onu da yağsız yedim ama vitaminler için gerekliymiş.
Şimdiye kadar metobolizmama sağlık iyi kötü kilo verdim ama sporsuz olmayacağını da anladım. Küçük küçük başladım aralarda squat yada bölgesel yapmak yada lesli 1 mil yapmak 15 dk alıyor. Vakit yaratılabilir çok rahat.
Ben zaten çok kilolu olduğumdan şimdiye kadar kolay verdim bence asıl macera bundan sonra başlıyor.
Bir de sön sözüm dervişin dediğini yap yaptığını yapma
21.nisanda 1000 ipsiz atlamam var...diger günler yokEki Görüntüle 2833260 @Icell_84 S sulisim @chikolatagozlum @kackaloribuTutku44 @sena zeynep
lütfen yazın düzeltme yapıp hesaplanacağım
Tamam aldım notu21.nisanda 1000 ipsiz atlamam var...diger günler yok
Tabi ki ekliyorsun. Adım yarışı ayrı bir liste.Kızlar spor yapamadim hala ama yapmaya calisacagim gene de. Adim yarismasinda olmasak da spor listeme attigim adimlari ekleyebiliyor muyum?
Hic eklememistim simdiye kadarTabi ki ekliyorsun. Adım yarışı ayrı bir liste.
InsaAllah canım çok istiyorum bu hafta güzel eksiyle gelmeyiAfiyet olsun canım sarma çok olmuş. Kilo yüzden 1 in altında ise ceza alacaksin
Afiyet olsun canım, sana da yazacağım kilo yüzden 1in altındaysa saray helvası sebebiyle ceza almalisin
Afiyet olsun canım senin yüzden 1in üzerindeydi sanirim
Emeğinin karşılığını al insallah canimmm
Afiyet olsun emeğine sağlık canım
Evet canım benim teşekkür ederim bencede belli oluyor. Esim beni bugün tayla dışarı çıkarmadı ilk kez. Çöp atacaktım ben atarım sen çıkma dedi kıskandı. Çok hoşuma gitti
Hey maşallah. Rakibime bak. Direk bana çalışıyor. 2 lahmacun az gelmis canım 1 tane daha yeseydinceza almalısın canım bence.
Canım gün için de baya iş yaptım onunda etkisi var tabi adımlarımaBen 17 bin adım atsam yerden kazırlar herhalde helal olsun
kuzum ben takip edemedim malesef ilk gun yaptım sadece hastalaninca zıplama hayal oldj yataktanncikamadim.bugun cok iyi hissediyordum baska sporlarda yaptim 160 ip 23.04 ip atlamaEki Görüntüle 2833260 @Icell_84 S sulisim @chikolatagozlum @kackaloribuTutku44 @sena zeynep
lütfen yazın düzeltme yapıp hesaplanacağım
cuma menusu
10.30 1 tereygd yumurta,yarm dilim tost,1 catal tulum
15..45 5 yk etli turlu,1 biber dolması
21.00 (iftara eşlik) 1 kase salata 1 kase yogurt
su 1.5lt su
spor.
25 dk eva *7=175p
60 sn plank*1=60p
15 dk göbek egzers*6=90p
160ipsiz atlama /4=40p
80 dk tempolu yuryus*2.5=175p
60 dk temposuz yuruyus=60p
toplam 600 p
adım 10.255 =307puan
toplam spor puanım 907 puan
Cordelia sana armagan olsun
Zipzip- E Elif_Eylul Eki Görüntüle 2833310 Eki Görüntüle 2833311
kuzum ben hastayım 5 gunum o yuzden boyle iyiydim .. ramazanda zor oluyo ama gayret edicemMuhteşemsin canım. İnşallah çok zorlanmadın Ramazan da.
Canım adımlar yürüyüşte mi atıldı. Yoksa ayrıca mi atıldı? iki kez puan hesaplamadin değil mi,?
Zipzip-
Evet canım 1900 verdim yüzde birin üstüdür muhtemelenAfiyet olsun canım sarma çok olmuş. Kilo yüzden 1 in altında ise ceza alacaksin
Afiyet olsun canım, sana da yazacağım kilo yüzden 1in altındaysa saray helvası sebebiyle ceza almalisin
Afiyet olsun canım senin yüzden 1in üzerindeydi sanirim
Emeğinin karşılığını al insallah canimmm
Afiyet olsun emeğine sağlık canım
Evet canım benim teşekkür ederim bencede belli oluyor. Esim beni bugün tayla dışarı çıkarmadı ilk kez. Çöp atacaktım ben atarım sen çıkma dedi kıskandı. Çok hoşuma gitti
Hey maşallah. Rakibime bak. Direk bana çalışıyor. 2 lahmacun az gelmis canım 1 tane daha yeseydinceza almalısın canım bence.
Canım ben iki haftadır ödül yapmadımÖdül hakkini kullananlar ;
@T u t a s t e (yarim hamburger)
@birazhuzurdu2008 (dondurma)
@Leyl-i-fer (yarim tabak sarma)
Chedarice ( mezuniyet kutlamış)
@Tesnim1989 ( 2 kurabiye)
Ni454 (2 lahmacun 1 dondurma)
@Penguen (irmik tatlisi 1)
Günaydın hemsomGünaydın kıslar günümüz bereketli ve aydınlık olsun
Günaydın kaptanimGunaydin kizlar mutlu hafta sonları
Günaydın kaptanimGunaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?