Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bnde geliyiimm bebekte 3 5 tur atalım:)

günaydınlar 6. takımın ballı kurabiyeleri ... kızlar kiraz çok yoğun sanırım geçen haftadan bu yana görünmüyor.

günaydınlar 6. takımın ballı kurabiyeleri ... kızlar kiraz çok yoğun sanırım geçen haftadan bu yana görünmüyor.

Günaydın aybalam

Heee ya dün ben sorcaktım unuttum
bir mesaj atsana bakem başka bir şey olmasın
gerçi yıl sonu yoğunluğuda var herkeste...

Ahahahaha nasılda hemen saldırganlaşıyor cadıııııı kimse olmaz olurmusun kurabiye, zaten artık nazlı-sen-ben demirbaş olduk burada, sahi nesliş yoğun galiba bizi unuttu, denizle mirayda daha gelmemiş :94:

Tekrarcııııı safiiiiişşşş, biz bir kerede anlıyoruz hem şükürler olsun

Günaydın aybalam

Heee ya dün ben sorcaktım unuttum
bir mesaj atsana bakem başka bir şey olmasın
gerçi yıl sonu yoğunluğuda var herkeste...

geçen cuma kilo bildirimi yapmadı . mesaj atıyordu daha önce ama bu sefer atmadı . ben bir mesaj çekeyim bakalım .

avatar kısmına bakın kızlar resmimi yükledim ama hemen silcem yani değiştircem çünkü eşimin haberi yok parçalar benüü albüm yapamadum burdan göstereyum dedum burda 70 kiloyum gerçi boydan olmadığı için belli değil :))

maşallah canım .

safiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşş özelliiiikkkkkkle sen merak etmiştun bakmayı ihmal etme tatlum

Lafa bak hele lafa
hasbam üç gündür geliyor diye demişrbaş ilan etti kendisini
sen bunalım takılıp italya hayalleri kurarken nazlımla ben vardım burda canım birde miray vardı tabiii... :76: :76:

Tekrarcııııı safiiiiişşşş, biz bir kerede anlıyoruz hem şükürler olsun

günaydun herkese

Aman efenim aman kimler gelmiş kimler
Günaydın zilan

geçen cuma kilo bildirimi yapmadı . mesaj atıyordu daha önce ama bu sefer atmadı . ben bir mesaj çekeyim bakalım .

heee ya bir mesaj çekiver gari bakalım eymiymiş hiç sesi soluğu çıkmiiiii

cancannnn valla millet afedersin bok yemiş
hiçte kara bir suratın yok gayet hoş bir hatunsun ayrıcada yüzün güzel bebeğim heeçç üç çocuk anası gibi durmuyorsun meaşallaaahhhh

günaydın kızçeler :79:

Günaydınnnnnnnnn

evet cnm tam hastalık dönemimdeki bir fotoydu başka bulamadım avatara koycak kötü çıkmış ama ne yapiyim dediğim gibi fazla güzelliğim yok öyle kara kuru bişeyim işte eşiminde dediği gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…