Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evet cnm tam hastalık dönemimdeki bir fotoydu başka bulamadım avatara koycak kötü çıkmış ama ne yapiyim dediğim gibi fazla güzelliğim yok öyle kara kuru bişeyim işte eşiminde dediği gibi

Aksine canım eğer göz yanılması yok ise kara kuru durmuyorsun tam tersi güzel bir hatunsun elin yüzün güzel şaşı değilsin dişlek değilsin suratın yüz hatların gayet hoş....
Eşin sana haksızlık ediyor bence...

Safiş hanım dikkatinizi çekerim demirbaş tabirini arada siteyi ihmal etmekle kaybetmiyoruz

ne yazıp kaçması kız delüüü burdayum:)))
sağol safişim dediğim gibi o senin güzel bakışın bu fotoyu kendim çektim pc kamerasından oda dikkat ettiysen arkasında kapı filan vardı :)) yani özel çekilmiş bir fotoda değildi makyaj falanda yoktu yüzümde ama nedense ben benim hanzoya bir türlü beğendiremedum kendimi sankim kendisi bulunmaz hint kumaşıydı gerçi benim gözümde öyleydi

gözdem cnm seni görmüşken vede aklıma gelmişken söylüyüm biraz geç oldu ama kusura bakma rahatsız olduğumdan tamamen unuttum tatlım geçenlerde annenin doğum günüydü sanırım
doğum günü kutlu olsun nice senelere güzelim Allah ayırmasın uzun ve hayırlı ömürler nasip etsin tatlım

Safiş hanım dikkatinizi çekerim demirbaş tabirini arada siteyi ihmal etmekle kaybetmiyoruz

ho ho ho
laflara bakıver heleee
seni varyaa parça pinçik ederim heeeeeeeeeeee yolarıms eniii
elleşme banaaa

doğallığın zaten benimde hoşuma giden

kendi ağzınla söylüyorsun işte HANZO ötesi varmı
erkekler aslında kadın şımarmasın diye beğendiğini kıskandığını falan belli etmemeye çalışırlar lakin bir yere kadar sonra patlak verirler bunu bana kendi eşim açıkça söylemişti.
Asla kıskanan değil kıskanılan taraf olmalısın Unutma
İşte o zaman ilişki çok güzel olur şeker

Çok uykum var bugün ya, gözlerimi açamıyorum

neden niçin niye?
Nöbetmi tuttun dün gece beşikmi salladın ne olduuuuuuu

Çok teşekkür ederim tatlım, rabbim herkesi ailesiyle çocuklarıyla eşiyle mutlu mesut etsin... Her zaman söylediğim bir şey vardır;
Evdeki huzur...İşte asıl zenginlik budur...
Sahidende öyle

deme kız ondanmı benimkininde kızkançlığı yeni başgöstermeye başladı bende diyom herife ben eski benim hatta eskiden dahada toydum gözeldum heçte kızkanmazdun ne oldi birden büle oda diyorki sen üle san ağzıyla hiç itiraf ettiremedim bir türlü sen yine seninkine itiraf ettirmişsin bravo

merhaba kizlar:)
bugün son sinavimi yaziyorum cok sükür:)....
insallah cuma günü arti cikmam...:S...dikkat etmeye calistim ama haliyle biraz kacti ders calisirken...ama bugünden itibaren tekrardan isi sIkI tuttmaya basliyorum..

kahvaltidan önce yine üc kuru kayisi yedim
kahvaltida ise 2 dilim tam bugday ek. bol sebze ve biraz peynir yedim

monti yapmaya calisicam...ins bu sefer basaririm:)

bence de gayet hoş bir hatunsun zilan

karakuruyum deyip duruyo bende gerçekten karakuru birini bekliyodum

ayy safiş ben resimleri pc'ye attım pazar günü ama hala ekleyemedim :78:

Çok uykum var bugün ya, gözlerimi açamıyorum

benimdeeeeeeeeee

ya eşim benden önce uyuyunca ben uyuyamıyorum

Son düzenleme:
Dün gece terasta salıncakta uyuyakalmışım dolunayı ve gökyüzünü seyredeyim diye terastaydımda

kızlar bakın size ne diycem ben bizim adamıda diyete soktum eninde sonunda
adam almış başını gidiyordu resti çektim sonunda
dedimki ya diyete gircen yada seni afiş yapar sokaklara asarım sen bilirsin
3. gün oldu diyet yapıyor gecede yatmadan önce mutfak kapısını kilitliyorum
ben uyurken yemek aşırmasın diye kararlıyım bu defa kesin kilo verdircem bu herife
yoksa kendi bilirr artıkın

Dünün Özeti

Kahvaltı 06.30
2 dilim kızarmış tb ekmek
3-4 siyah zeytin
domates salata
bir çatal light peynir
Birde zilinin verdiği bir tarifi yapmıştım dün kahvaltıda
peynir domates biber fırında ondanda yedim üç dört çatal....

Öğle 12.00
sebze kababı bir tabak
bir kase yoğurt

Akşam 19.30
Bir tabak ıspanak yemeği pirinçsiz tabikide
bir kase yoğurt
3-4 çatal et sote
koca bir tabak dolusu yeşillik salata.

HELAL SANA

benimki bana laf edip durmaktan başka bişey yapmıyo ,kendi koca göbeğini hiç görmüyo

bizim mutfağın kapısı da yok napçaz

ALLAH zihin açıklığı versin canım . inşallah son sınavınıda başaralı bir şekilde atlatırsın .

günaydııın kızlarrr çok keyifsizimm dişim ağrıyooo + dayım :S sizinde moralinizi bozmuuum ben:S

21/12/2010
SABAH
2 Dilim Tam Buğday Ekmeği
1 Domates
3 Çengelköy Salatalığı
1 Bardak Ayran
ARA
1 Elma
ÖĞLEN
1 Kase Kadar Kıymalı Karnabahar
1 Kase Yoğurt
Yarım Kase Salata
ARA
1 Fincan Papatya Çayı
1 Fincan Kuşburnu Çayı
AKŞAM
1 Tabak Yoğurtlu Brokoli

GÜN İÇERİSİNDE
Bu sefer anca 4 bardak su , canım istemiyor ya ve maalesef ben su içmeyince açta kalsam kilo veremiyorum ne yapacağım ya

Valla bende itiraf etsin diye özel bir çaba sarf etmedim
sadece kendime daha çok dikkat etmeye kendimi düşünmeye giyimime kuşamıma o varken yada yokken özen göstermeye başlayınca adam kendiliğinden çözüldü bir gece

hadi bakalım umarım sınav güzel geçer montiyede tam anlamı ile dönersin inşallah.

güzel haber
ben şimdi gelir pc de bakarım fotolara

senin kocandamı horluyor yavru

Dün gece terasta salıncakta uyuyakalmışım dolunayı ve gökyüzünü seyredeyim diye terastaydımda

hey allam yarebbi bu havada hemdeee

harikasın güzelcim
ben defalarca söylemiştim montiye başla diyet yap zayıfla diye ama takmadı beni
ben gerçekten zayıflayınca işe yaradığını gördü herif ve kendiliğinden başladı şimdi saat başı arayıp soruyor bunu yedim bunu yesem olurmu diye....

Ben güzel sonuçlar almaya başladım bile darısı başına inşallah
vazgeçme sakın...

günaydııın kızlarrr çok keyifsizimm dişim ağrıyooo + dayım :S sizinde moralinizi bozmuuum ben:S

canımmmmm geçmiş olsun çürükmü dişin yavru ilaç falan alsan
neden hafta içi tartılıyorsun miray bunu yapma diye kaç defa yazıcaz yaaaa
ayrıca bizimde moralimizi bozduğun falan yok saçmalamaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…